bnm motor yok pazara cıkmıyo Pff
Spor Araba : 200binYTL, yeni sevgiliyle güzel bi yemek : 500YTL, eski sevgiliyi delirtmek paha biçilemez... :bounce::bounce::bounce:
vardır bundada bir hayır . artçı olarak gel birimize . taha yada sinan abi boş olursa . alabilirler ben gidecek olursam doluyum çünkü
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
su anda belli deyil benim durumum ama nasipse gelecem gelirsem benle bareber burakta gellecek liiste yapacaksanıız bellli deyil diyye kaydedin .
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
[COLOR="Blue"][B][I]GÜNEŞİN BATTIĞI YERDE::gleam::[/I][/B][/COLOR]
eeeee bilgi yok kimseden yokmu bu gezinin organizatörü?
usta nasılsın mıllet nasılsınız gezı varmıs bende gelmek ıstıyom nasıl olcek o
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Tamam hamza yoksa bu pazarmı kalksak millet hazır toplanmışken 5-10-15...........220 ytl o/o 2 = 110 eh fena olmaz
Evet bahsettiğin WR125 süper benimde çok hoşuma gidiyor yzf125r la aynı motor var üstünde ama cup ta iyi tercih
SPEEDY 26 o ilandaki binek aracın yakıttan başka sadece senelik 4 nal gerekiyo başka bişi yok
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
a.selam salim abi
olsa atlar gelir zaten fotosunu gördüğümün ertesi günü gittim hayırlı olsun dedim. slaim abi de "sağol-gitti" dedi
ben hamza diyorum hamza üstüne 1 şişe 2,5luk kola koyuyorum yenemezsen karışmam
bu arkadaşı tanıyanınız varmı ? yazıyı sildirsin yaa
By digi_boy26
iyi akşamLar
__SoUnD Of GrEeN HiLL__
eşşek ne biLiR zevk-i sefayı eğeR biLseydi zevk-i sefayı ömRünde 1 kez oLsun çekeRdi kafayı:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)