...............................................
...............................................
Salih geçmiş olsun. Motorunun kaza yapması bizleri üzerken senin kazada olmaman tesellimiz oldu!
Arkadaşlar yarınki organizasyon için telefon numaralarım :
Avea: 0555 765 45 44
Tcell: 0539 680 27 41
Sizler için tcell numaramı da kullanıma açtım. Kıymetimi bilin.
arkadaşına ve sana çok ama çok geçmiş olsun salih
bir an evvel motosiklerine kavuşman ümidi ile
bende numaramı vereyim
0537 718 76 70
ben çantayı hazırlıyorum...
3 çeşit üst
3 çeşit alt
yeterince çöp tobası
bilimum alyan ve anahtar takımı
kurulama bezi
yedek çoraplar
yedek bot
bi küçük rakı
yedek arka jant
ne olur ne olmaz diede popcornuda çantaya atıp geljem
kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun...önemli bişey olmaması biraz teselli verdi
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
ver ver elımız para gorsun bıraz
biritney sıpiyırs bunalıma gırınce saclarını kazımıstı..baktım bende bunalımda gıbıyım bende kazıdım
aldım elıme makıneyı gectım aynanın karsısına kes babam kes:D
sımdı anladım benım berberın neler cektıgını.. makıne bıle kesmedı saclarımı once makasla kısaltmak zorunda kaldım
essek trası dedıklerı bu olsa gerek
ulan eren alem adamsın yaw
olum bun traş şekli en iyi traş şekli ben 22 yıldır aynı traşı oluyom
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
bende ortaokuldan berı ılk defa denedım rahat oluyomus
umut wolkan hadı bakıım yataklarınıza..yarın erken kalkcaz...gec kalanı yakarım..gec kalana mıgros otoparkında 5 tur kosma cezası war ona gore
ehue. ehue.
Eren traşı bedavaya getirmiş...
Sıhatler olsun haci...
Arkadaşlar Merhaba, yarın yanınızda olamayacağım için üzgünüm. Gökhan kardeşime nazik davetinden dolayı çok teşekkür.
Yarın için yapılacak o kadar çok şey var ki. Burada 18 pare türkmen köyü varmış. Bu 18 köyün ortak bir de yaylası. Yaylaya sanırım başka köyler dadanmış. Yarın hem bu yaylanın biz türkmenlere ait olduğunu göstermek hem de ortak kaynaşma babında orada bir takım piknik ve şenlikler düzenlenecekmiş. Han ilçesinin az ilerisinde bu dediğim...
Ondan sonra yine yarın Sivrihisar'a giderken Kaymaz Beldesi Karakaya Köyü tatar Tepreş Şenlikleri. Bu da yine piknik ve şenlik havasında eğlenceli geçen, her yıl yapılan etkinlik...
Bunların yanında Gökhan kardeşimin daveti....
Seçmek gerçekten çok zor. Aile baskısı 1. şık yönünde. Bir de o kadar güzel anlattılar ki yaylayı, merak ettim. Napayım ben de gidip bizler için yeni bir yer keşfedeyim. Gerçekten güzel bir yerse en azından 1 geceli çadır kampı önereceğim size.
Yarın yol yapacak tüm arkadaşlarıma hayırlı yolculuklar diliyorum. Fotoğraflara bakmak da hoş olacak. Selametle...
Eren okullar haftaya kapanıyo. Aynı traştan ben de istiyom. Beni de bi kırkar mısın? Önce 3 numaradan başla, hızını alamazsan geç 1 numaraya. Sana feda olsun.
Şaka maka en iyisini yapmışsın boşver. Geçen yaz ben de 1 numara kestirmiştim. Öyle havadar, öyle güzel ki. Ben hazırım. Grupcanak kestirem anasını satıyım...
Bornoz nasıl Volkan? Adam sırf fantezi beah....
Hayat
Üç buçukla dört arasındadır.
Ya üç buçuk atarsın,ya da dört dörtlük yaşarsın.
walla hocam estı kafaya kesıverdım
kopeklerdende tecrubem wardı bıraz
sonuc bellı berberı aratmıcak bı tras , ferah bı kafa
sımdı kaskı cıkarınca kafadan esen ruzgarı hıssetcem
lemmmmmmmmmmmm DAZLAK nabonnapdın len kafana:D:D
sıhatler olsun eren abi
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
volkan&aytaç&BeYfa
teşekkürler arkadaşlar dediğiniz gibi cana gelmedi ya gerisi yalan...
eren sanada sıhhatler olsun yakışmış :D
Kürşat abi selamlar. Nasılsın? Nerelerdesin?
Kendini sosyal hayata çok kaptırdın gibime geliyo...
Merhaba Canım kardeşim. Canım kardeşim dedim de asıl canım biraderim yarın Allah'ın izniyle Moskova'dan izne geliyo. Bu yüzden değmeyin keyfime...
Volkan'cım sen böyle dediysen vardır bi bildiğin. Gördüğün yerler mi var?
İtiraf ediyorum geçen hafta iki kere Eskişehir'e geldim. Burada bi arkadaşa da Regal Raptor 250 aldırdığımı söylemiştim. Onunla takılıyoruz. Gelişimiz ani olduğu için kimseye de haber veremiyoruz affola...
Twent Six diye bir yer açılmış adalarda. Hadi be orası açılalı çok oldu lafınızı duyar gibiyim. Ben yeni gördüm kardeşim. Napıyım...
Hatta geçen gece Eskişehir'den dönerken -saat gece 01:30- yolda Kimnak petrolde bi çay içelim dedik. Jandarma durdurdu orada. Adamlara öğretmen olduğumuzu, Eskişehir'den Çifteler'e döndüğümüzü anlatana kadar göbeğimiz çatladı. Ne de olsa gecenin bi yarısı iki tane motorlu serserinin öğretmen olma olasılığı oldukça düşük... Ben rahattım, ehliyet var,kimlik var. Eğilmedim. Ama arkadaşta ehliyet henüz olmadığından çok komutanım çekti garibim... Ehliyete verdiğim paranın ilk defa meyvesini aldım. Güzel şeymiş.
Lafı uzattım. Motosiklet çok hoş bir alet. Çifteler de insanı usandıran küçük yer. Durma o zaman...
Bu arada bugün yaylaya gittim. Dedelerimiz koyun otlatacağı yerleri biliyormuş. Müthiş yer. İnsan ölmez, nirvanaya ulaşır... Yükseklerde, çam ağaçlarının arasında yaklaşık 1 dekar ağacın olmadığı otlak yer. Murat Kekilli'yi getir, 2 günde bi albüm yapsın. Öyle yani. Çeşme de var. Turkcell de full çekiyo. Daha ne olsun. Bi ara nasipse gidip oraya 2 gece çadır kuralım. Gideceğim zaman davet ederim. İsteyen beri gelsin...
Sizin gezi nasıl geçti, merak ediyorum. Gökhanım gelemediğim için çok üzgünüm. Yazılarınızı bekliyorum. Sevgilerimle...
"Sana enerji vermeyecek hiç kimseyle birlikte olma...!"
Sabah sol gözümde bir ağrı ve biraz kanla uyandım.Öğleden sonra soluğu doktorda aldım.Dünya tatlısı bir doktor.İlk bakışta çözdü derdimi."Direnç kaybına bağlı iltihaplanma..."
"Sorun gözünde değil aslında..."dedi doktorum."...baktığın yerde...Hep karanlığa bakmaktan feri sönmüş gözlerinin.Yılgın düşmüşsün.Yorgunluk mikrobu, seni gözünden vurmuş".
Bu teşhisin ardından öyle bir reçete yazdı ki dostlar başına: "Pozitif düşüneceksin.Hayata sımsıkı sarılacaksın.İşinden kafanı kaldırıp sevdiklerinle vakit geçireceksin.
Kendine yeni heyecanlar yarat. Sev,ki hücrelerin yenilensin.
Sana enerji vermeyecek hiç kimseyle de birlikte olma..."
Can DÜNDAR
Hayat
saat 21:21 arkadaşlar nerde kaldınız yaa !
bu çocuk gelemedi geziye fotograff bekler diye düşünen yok mu hiç (: hadi amaaa
kazasız belasız tamamlarsınız inşallah geziyi
[B]dirty bike[/B]
Yahya abi iyi akşamlar. Bugün kimsecikler yok. Endişe etmeye başladım bende. Köyden dönemediler heral. Ya da çok içip sızdılar mı naptılar. Anlamadım...
Hayat
Bende meraklardayım hala geldiklerine dair bir emare yok.
Acaba çok ıslandılarda kurumaya mı çalışıyorlar.
kürşat hocam yayla davetini sabırsızlıkla bekliyoruz.
Hocam nasıldı bu gün o taraflarda hava bana hep çocuklar ıslandı gibi geldi ama inşallah boşa endişelenmişimdir.
b uarada imzanada bayıldım.
Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)