GÜNAYDIIIIN ESKİSEHİR MT selamlar artçı olarak gelmeye hazırım tek eskisk motoru olan bir arkadas
GÜNAYDIIIIN ESKİSEHİR MT selamlar artçı olarak gelmeye hazırım tek eskisk motoru olan bir arkadas
Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda
Bende bisan bisiklet var geziye geleyim mi?
Ben önce giderim 50 yapsam ne olacak. Seyitgazi yolu de mi?
abi beşikderesi yolundan gidiliyordu heralde . unuttum valla
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Selamunaleyküm esk mt sanırım herkes iyi neyse ben çok güldüm sizlede paylaşmak istedim esk den satılık mobylette video geç yükleniyo biraz bekleyin
http://www.sahibinden.com/glardion_k...item?tab=video
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
motor kelepir değil iskelepir yanlız . sağol oğuzhan . 115 km/h bravo
yok bu büyükdereden gidiliyor, gökçekısık'dan gidliyor bir de taa avdan tarafından kırkadan dolanıyorsun 3 tane yol var. muhtemelen kızılinler-incesu rotasından gideceğiz.
helal olsun kırkalı'ya satıcı dediğin böle olmalı. bilgi vermeli
o zaman bnm kafa baska bir yola gitti . çünkü en son gittiğimde gitmeden önce çok gezdik . . . demekki çok kafam karışmış yanlış hatırlıyorum . özür dilerim
Yolu uzatacaksanız yolunuz açık olsun Kalabak ormanı tarafına sandım ev yakın yenikent gdlebilir. Haydi size iyi geziler.
eğer durum müsait olursa k, olsun istiyorum . 5-6 motor gelme ihtimalimiz yüksek artık asker öncesi bir gezi yapayım da orda hava atarım bizim motorlu gurubumuz vardı diye :d
arkadaşlar herkese ii akşamlar... ben aranıza yeni katıldım bu gezide sizlere katılmak istiyorum tabii aksilik sorun çıkmazsa... bana biraz bilgi verirseniz sevinirim. gezilerde neler yapıyorsunuz... almamız gereken bişeyler varmı vs. gibi....
valla iyi soru öğlen yemeği fln ordamı yenecek neler yapacagız bende bilmiyorum . cüneyt abi şöyle bir özetlesen neler yapılacak. üzeyir abi ben % 90 gıdecegım . eger gıdecek olursak bir yer belırler bulusur gideriz . ordan toplanma yerıne
Hoşgeldin deepstate birazdan çenesi düşükler anlatır şaka şaka
Hadi gidecek olanlar açın ağzınızı yumun gaz kolunuzu
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Hoşgeldin aralarına gt250r ben bir cup alayım seni bile geride bırkacağım aralarında
hocam sana direk 150 cc bir cbf alsak . cup hani biraz yetersiz kalabilir .
İyi geceler Eskişehir MT...Oğuzhan abi Yamahaları kaldırıyor muyuz ?
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)