teker patladı diye götürdüm servise artı bakım.bakımda havafiltresi deişmesi gerektiği görüldü.ayrıyeten yazın ufak bi kaza yapmıştım granaj takımını tamamen yenileyim dedim üç parça da o.ayrıyeten ilkbaharda km adaptörü bozulmuştu uzun süre garantiden bekledim ümidi kestim bunlarla birlikte parasını vererek sipariş ettim.işide bu parça bozdu zaten yani benim tahminim diğer parçalar bulunmayacak parçalar değil ama bu parça gümrükte tıkandı anladığım kadarıyla.
Kymco Kymco Partizani
hımm . japon ve gümrük geçişli motosikletlerde bu sorunlar var yaa ... sezonu kapattım desene ...
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
iyi geceler mt eskişehir
__SoUnD Of GrEeN HiLL__
eşşek ne biLiR zevk-i sefayı eğeR biLseydi zevk-i sefayı ömRünde 1 kez oLsun çekeRdi kafayı:bounce:
sana da iyi geceler ali . yaşıyormusun sen
bugün ilkokul arkadaşım olan cumhur'la sakar 'a gittik oldukça eğlenceliydi uzun zamandan sonra ufakda olsa geziyi raporladım buyrun fotoğraflar
guzel gezı guzel resımler cekmıssınız elınıze yuregınıze saglık
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
Eray Bugun Hava Güzel Birseyler Yapalım Diyorum Katılacak Arkadaslar Var Mı ???
Eskisehir Uyumaaa Hava Güsel Gezinti Yapacak Var Mı ?????
Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda
bora canın sıkıldıkça sakar ılıcalarına gidiyon anlaşılan
cumhur'un motoru suzuki gn 250 mi?
iyi gezmeler bora abi ve cumhur'a
caner hava güzeldi ama motorum yok allah ZzzzZz etsin yoksa bugun warya en az 200km yapardım
Spor Araba : 200binYTL, yeni sevgiliyle güzel bi yemek : 500YTL, eski sevgiliyi delirtmek paha biçilemez... :bounce::bounce::bounce:
valla cüneyt abi işin açıkcası daha uzağa gitmeyi gözüm yemiyo motosiklete güvenemiyorum altımızda yokki 1000'lik makina heryeri gezelim
Yok o motosiklet xs 650 28 yaşında ama halen canavar gibi alet yeni bakımdan çıktı
altta makinanın videosu var arzu eden seyredebilir.. (not: videoyu sesi için koydum ama videoda ses gelmiyor verdiğim sitede)
ses yok video da .ama yakışıklı alet . o teknolojiye benzin yetişiyormu bari
iyi geceler eskkişehir mt...
__SoUnD Of GrEeN HiLL__
eşşek ne biLiR zevk-i sefayı eğeR biLseydi zevk-i sefayı ömRünde 1 kez oLsun çekeRdi kafayı:bounce:
slm arkadaslar
30 Kasım Pazar günü Yu.Kalabak köyünün daveti üzerine toplanıp köye gidiyoruz.
Gelmek isteyenler olursa Eskişehir grubu (EE) olarak saat 12.00 da Hasan Polatkan Shell pertol önünde buluşalım.Gelecek olanlar lütfen liste oluştursun.
Her marka model ve tarza açık bir gezi yapılacaktır.Bütün MT Eskişehir grubunu bekliyoruz.
mesaiye gitmezsem geleceğim.
tmm arkadaşlar. önemli bi işim çıkmazsa geliyorum. gidelecek mesafe kaç km?
pazara kadar motor cıkarsa bende kaçırmam
Spor Araba : 200binYTL, yeni sevgiliyle güzel bi yemek : 500YTL, eski sevgiliyi delirtmek paha biçilemez... :bounce::bounce::bounce:
aynen buğra eğer pazar günü boş olursam . bende katılacağım yani abim dükkanı bana kakalamazsa
cüneyt abi kimler geliyor ...
http://www.vtunnel.com/index.php/101...42c3a1c0d21270 gt650r ın reklamı galiba adamlar harika yapmışlar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)