holaa bi bildiğiniz temiz DT125 warmı???? =)))
Spor Araba : 200binYTL, yeni sevgiliyle güzel bi yemek : 500YTL, eski sevgiliyi delirtmek paha biçilemez... :bounce::bounce::bounce:
Kawasaki ZZR1400'lü arkadaşlarr yok mu ya 3-4 sene önce önce kapışıyodunuz oto sanayiinin yanında.
Bana da rakip lazım bu arada çift silindir mobylette 'i olan varsa kapışalım.
Bende gazlı tosba var. Çok merak ediyorum Aliağa'lı arkadaşta önceden varmış beni geçermiş öyle diyo.
evet hocam yaklaşık 3-5 dakika içinde çok üst süratlere erişiyorlar. 160 kmh gibi . boyle duymustum
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
slm arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum. gezi filan düzenlediğiniz zaman haberimiz olursa ben katılmak, sizlerle tanışmak isterim;)
tmm aposentr kardes , biraz geç geldin ama olsun . pazar günü aksama dogru küçük bir toplantı yapabiliriz . adın nedir kac yasındasın hangı mahalleden . açık bilgi verırsen arkadaslar senı daha ıyı tanırlar
23 yaşındayım. anadolu da matematik okuyorum. Honda PS150i scooterım var. yenikentte ikamet etmekteyim. toplantıları buraya mı yazıosunuz? Adım Abdurrahman
slm arkadaşlar bende yeni üye oldum siteye eskişehirden. adım üzeyir (ÜZO) osmangazi de oturuyorum. motor konusunda fazla deneyimim yok ama sayenizde olur inş. hyo GT250R ım var. aranızda olmaktan memnun oldum. herkese saygılar...
evet kırmızı kardeş. sende buralardamı oturuyorsun yoksa
Yeni gelenler hepiniz hoşgeldiniz...Beytullah nerelerdesin olum sen ya Motorun çıkınca haber ver...Biraz bi şehirdışında alış motoruna Kesin haber ver
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
iyi sabahlar =)
Spor Araba : 200binYTL, yeni sevgiliyle güzel bi yemek : 500YTL, eski sevgiliyi delirtmek paha biçilemez... :bounce::bounce::bounce:
arkadaşlar pazar günü nerde ve saat kaçta? çok heyecanlandım)
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)