yarın cuneyt abıyle bı konusıımde o alırsa benı artcı onla gelırım..
yarın cuneyt abıyle bı konusıımde o alırsa benı artcı onla gelırım..
Eren ne demek arctı olarak seve seve alırım nede olsa honda türkiyede bile sayısı az hemde en konforlu yolculugu biz yaparız sende gel.
yesinler konforu bea cüneyt abi....
bu arada yağmur yağacağını sanmıyorum..(ama siz yinede yedek giyeceklerinizi getirin )
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
NOT:Cbr 600f le degil cb 500 gidecez
cüneyt abi tmm konforlu motor ama cb deiğl o motor cx
Neye bindiğimizi bilelim
ulen umut senin cbr i heryerde tokatlar ya sen ona bak bu arada cb 500 senden büyüktür ona göre sözlerine dikkat et
ya umut dogru söylüyon cx 500 müş ama olsun senini motoru her yerde tokatlar sahibinden comda bile 1 tane var
600 ün sağlığı nasıl abi sancılarını giderebildinmi?
tmm o zaman benıde yazın pazar gunu gelceklerın lıstesıne
cuneyt abı sen pazar sabahı motoru dukkandanmı cıkarcan?? oyle yapcaksan ben motorla dukkana gelıyım senın garaja bırakalım benım motoru olurmu??
sahıbınden.com dakı cx900 de canawar gıbı ama yaa asık oldum o motora...
vallah Emre motorda bir sey yok sadece yan grenaj ve kafa grenajında var oda bursada boyanıyor ama 1000 ytl bi düşme.sükür bende çizik yok her zaman full koruma sart bu benim başıma gelen 2. köpek hayırlısı artık daha öncede üstüme atladı bide öyle düştüm 250 cc lik motorla ama o zaman ne bende ne de motorda hasar yoktu
eren sen beni motorla sabah benim evden al ordan senini motoru garaja koyar .gideriz ok
cüneyt abi sen herhangi bi 125 cc motorla gel.ama 2 zamanlı olmayacak!!!
kapoışalım bakalım.cc ye göre konuşmak kolay .önemli olan pilotaj
ok yarın dukkandaysan goruselım abey..senın evı bı tarıf et bana:D
bugun benıde karacasehır koyunde kopek kovaladı ama yavastım yanımda kosarken arka frene asıldım kıtledım tekerı bı cayırtı koptu napcanı sasırdı hayvan bıde bagırınca dondu kacmaya basladı
ulan kuzu kesmeye gıtcez dıye kac sayfa yazı yazıldı..bıde su hayvan barınagı ıcın yazılsaydı 1 sayfa fenamı olurdu??
hanı bakıım kımler gıdıyo yarın barınaga??
volkan abi ne mantıkla kendi yazdığın şeyi alıntı olarak tekrar yazdığını sorabilirmiyim??
arkadaşlar pazar günü 28 derece ama yağmurlu gösteriyo haberiniz olsun!!
yaaaa hem cbr 125 demişsiniz hem kanka demişsiniz depreştim yine
evet emrah kanka iki işte birden çalıştığı için bu hafta pasaportta gündüzde
valla pazar günkü muhabbetten getireceğiniz fotoğrafları dört gözle bekliyorum
bu arada barınağa para yardımı uygun görülüyor. ya da isteğe bağlı olarak mama yardımı ...
çünkü dediğim gibi belirli saatlerde oradaki görevliler tarafından besleniyorlar.
yani bizim besleme gibi bir şansımız yok. orada yapabileceğimiz tek şey
onlara sevgimizi göstermek. zaten buna yeterince ihtiyaçları var
pazar gök gürültülü,fırtınalı,sağanak yağışlı--25 derece...
yaww murat sen ii bi haber vermez misin?
ne yagmuru günlük güneşlik olacak hava.
[COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu
Slm millet volkan yazdığın film çok güzel olmuş tebrikler.
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
ooo ozi gelmıs:D
lem benım bısıkletı satmadın dımı hurdacıya:D
pazartesı gelıp alcam onu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)