valla haco bozüyüğe kadar kanser oluyorum dümdüz yol . sonra macera başlıyor . siz volkan abi ye nasıl yetişiyorsunuz le yolda
valla haco bozüyüğe kadar kanser oluyorum dümdüz yol . sonra macera başlıyor . siz volkan abi ye nasıl yetişiyorsunuz le yolda
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
ohaaaa :d bilgisayar kafayı yedi nasıl attı ki o kadar msjı
günaydın herkese..
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
inşallah adamım. bazı değişiklikler olmaya başladı. malum dünya çapında olan olumsuzluklar nedeniyle ve ülkemizdeki rutin kullandığımız şeylerin fazlasıyla zamlanmasından dolayı biraz kemer skma içersine giriyoruz yavaş yavaş. taksi'nin de geliri kendine yetiyo yakıt kira vergi vs...
bu pazar ybr'ci bi kaç arkadaşla biçok şehirin ortasında bulunan düzce'de buluşmayı planlıyoruz (ybr topikinde yok ) Düzce'yi seçmemizin nedeni bir akşam bi çok ybr'ci arkadaşımla konferans yaptık ve herkes bulunduğu ilden en az 400km uzaklıkta bi yer hesapladı çeşitli sitelerden. Bu nedenle de motorumun ufak bakımlarını yaptırdım hava filtresini değiştirdim aküsünü yeniledim ve karbüratör ayarlarını gözden geçirttim %70 hazırım muhtemelen 5-6 ybr olacağız al sana uzun yol işte günübirlik olacak. sabah 6 gibi çıkmayı planlıyorum buralardan izine geleceğini sanmıyom eray. o botları giyince çıkarasın gelmiyor
tam motorcu işte tam gaz spin vınnn evet bomba sezon olabilir dizlik ya da pantolon öneririm size arkadaşlar
sana da iyi akşamlar emin noldu ? kaskın yan kapaklarını temin ettinmi ? yoksa istanbullu arkadaşlarımla temasa geçebilirim
digi_boy26 sana iyi yolculuklar, yalnız ufak bir hatırlatma, ybr nin rüzgarlığı göğüs hizasından yukarısında işe yaramıyor. Yani çok soğuk olabilir. Zevk işkenceye dönüşmesin aman dikkat. Dönüşte bizlere anlatırsınız artık.Tekrar iyi yolculuklar.
iyi yolculuklar abi allah kaza bela bi aksilik vermeden güzel bi yolculuk nasip etsin
tahaaa napiyoz Enduro alıyozmu =) adanada bile Xt660 grubu war
Spor Araba : 200binYTL, yeni sevgiliyle güzel bi yemek : 500YTL, eski sevgiliyi delirtmek paha biçilemez... :bounce::bounce::bounce:
daha belli değil arkadaşlar ama gönlüm var yağmurluğu alcam bitane de lastik tamir kiti, takım zaten var (yedek buji 2 tane, yedek far ampülü de var) ama diyom işte inşallah gitcem son gelişmelerden haberdar olursunuz
size şimdiden iyi yolculuklar arkadaşlar dikkatli olun kazasız belasız gidin gelin inşallah ama bol bol resim bekliyoruz o na göre ;)
[COLOR="Black"][/COLOR][COLOR="DarkOrchid"][B]
[/B][/COLOR]
EĞİL DE KULAK VER CEDDİNE...TÜRK'E KEFEN GİYDİRMEK HANGİ İTİN HADDİNE!!!
güzel bi video http://www.megavideo.com/?v=LV4X2AX3
Spor Araba : 200binYTL, yeni sevgiliyle güzel bi yemek : 500YTL, eski sevgiliyi delirtmek paha biçilemez... :bounce::bounce::bounce:
gurubumuzun üyelerinden ve kendisi motosiklet tamircisi olan salim abi namı değer ayarcı salim 2003 model Futura RST 1000 almıştır güle güle kullanmasını temenni ediyoruz aynı zamanda motosiklet alım satımıda yapan ustamız eminim bundanda iyi bir kazanç elde edecektir Bu arada aldıgı gibi satılık oldugunu belirtti düşünenler için
Ustacım yeni motorun hayırlı olsun yakışmışşşş Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin. Hayırlı işler dilerim.
[COLOR="Blue"][B][I]GÜNEŞİN BATTIĞI YERDE::gleam::[/I][/B][/COLOR]
ben dün hayırlı olsuna gittim güzel makineydi .
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
mterayes26, viper_1, Cihat Taygut cihat abi nerelerdesin sen yawf arada bir uğra şuralara :D
akşam akşam cezayı yedik geldik...
valla bende anlamadım. ulus cad.'den atatürk cad.ne son saniye bittikten sonra döndüm. solda da motorize polis varmış. düdük sesi geliyo ben arkama bakıyom ileri bakıyom meğer benim solumdaymış. gel-gel yaptı bende kırmadım tabi abi'yi hoşgeldin diyo sayın şahıs resmen tii geçiyo yani. ben bişe sölemedim. ehliyet ruhsatına bakalım bi dedi. ben hala sessizliğimle çıkardım verdim. hiç ses etmiyorum ama. kafaya koymuş kescek cezayı. yazdıı yazdıı köşeye de en son tutarı yazdı. 55 ytl 15gün içinde ödersem 47miş... bende iyi akşamlar dedim bastım gaza. az daha gezcektim canım sıkıldı eve girdim bende...
umut, arkadaşlara sor bakalım benim kasksız ya da dizliksiz maskesiz gözlüksüz montsuz gezdiğimi görmüşlermi? herkes burda...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)