gonlumdeki aslan xtr 600 artık endurocuyum dönusu yok bugra sende bize katıl yasaklar ne içindir ....
gonlumdeki aslan xtr 600 artık endurocuyum dönusu yok bugra sende bize katıl yasaklar ne içindir ....
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
Saol sinancım iyidir sen nasılsın yeni motosiklet almışsın daha hayırlı olsun demek nasip olmadı yüzyüze denk geliriz sanmıştımama olmayınca buradan diyeyim bari allah kaza bela vermesin o ybr de kesmez artık seni maluş kış geldi toplaşma vakti bi toplantı tertipliyelim tanışanlar tanışmayanlar herkes gelsin siz nargileyim pek seversiniz nargileli bi yer olsun
Serdar ustam nerlerdesin sen yaw bi kayboldun sesin soluğun kesildi eskişehirdemisin izmirdemi ?
@Umt_Bgra
beni hatırladınmı knight onlineci gri cruiseri olan ne yaptın halen alamadınmı motosiklet zn 'den bıktım diyordun
"boracım" diye başlıyodu burası
bora bey seni unutmak mümkünmü!!
gerek gardennet gerek salim ustanın oradan gerek oyunlardan heryerden tanişiriz çünkü biz motor sürücüsüyüz =)
zen125 simdi dağıttım güzelce bakımını yaptım kış sezonu için yavaşca kapatıorum allah nasip ederse aklımda TENERE yada ENDURO tarzında motor var ama birazda NAKED war yani %70 ENDuRO - %30 NAKED ama temiz bi TENERE bulursam kaçırmam =)
Spor Araba : 200binYTL, yeni sevgiliyle güzel bi yemek : 500YTL, eski sevgiliyi delirtmek paha biçilemez... :bounce::bounce::bounce:
pardon bora bey bu arada merak ediyosan 86yım
Spor Araba : 200binYTL, yeni sevgiliyle güzel bi yemek : 500YTL, eski sevgiliyi delirtmek paha biçilemez... :bounce::bounce::bounce:
Güzel kardeşim aramızda 9 yaş fark var haa beni yaş filan ilgilendirmez ben istedigim gibi hitap ederim diyorsan site üzerinde birbirimizle iletişim kurmayız ben gayet net kırıcı olmaadan bir mesaj yazdım ve saygı bekledim ama senin mesajlarında alaycı bir tavır söz konusu
sinan abi sen gara ambar motorçular dernegine üyemisin ?
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
arkadaşlar tama gerilmeyelim yav =)
Her sene olduğu gibi bu senede bysgym Eskişehir-Mt'ye indirim uygulamaya devam ediyor spor yapmayı düşünen arkadaşlar için aylık gün -saat sınırlaması olmadan sadece 40 ytl ücret ile idman yapabileceksiniz daha önceleri volkan,umut,ismail.ahmet gelerek spor yapmıştı kayıt yaptırmak isteyenler benimle irtibata geçebilirler
çok teşekkür ederim abi. canın sağolsun be abi gönüller bir nasıl olsa ahmet'le kütahyadan getirmiştik abi sana yalan sölemicem az kesiyo az kesmiyo gibi bişey şehir içinde yeterli ama gezmeye çıktıkmı kesmiyo yeminne
enduro iyidir taha'yla dağlara-dağlara çıkarsınız artık
o neymiş ? ben bi mt'ye üyeyim başka dernek bilmiyom
adamım imzanı değiştirmeni tavsiye ederim. insanın aklında şüpe uyandırıyor
msn görüntüsü benim gibi olmasını isteyen olursa kodları alabilir made by digi_boy26
By digi_boy26
Valla ne yalan söyliyeyim bende maxi'ci olmaya meyilliyim birkaç gün kullandım rahatına alıştım diğer motorlar hamallık gibi geliyo bunun rahatından sonra ama -yönü otobanda 180 dedikden sonra tıkanıyo kalıyo eskişehir gibi yerlerde 180 zaten fazla bile ama turistlik ilçelerin araları birbirine uzak ve sıklıkla otobanların oldugu egede ss şart gibi
kadran gerçekdende çok hoş görünüyordu hem analog hem digital
yanlış hatırlamıyorsam gs500 araştırıyorsun zamanında bende çok niyetine girmiştim bencede alınabilecek motor eski motorda öenmli olan usta'nın becerisi tek kafa pek masraflı olacağını sanmıyorum 190 civarıda maximum hızı var 3000 ytl 'den başlıyorama biraz derli topluları 5 civarı bence alınabilir
hatta spordan sonraki halleri de var epey önceki sayfalarda
abi maxi iyidir ama yüksek cc olcak dediğin gibi muğla'nın ortaca'ya inen yolu var. marmaris kavşağından sonra gökova'nın ayakların altına serildiği muhteşem vadi virajlı olmasına rağmen biz arabayla seyahat ederken birçok motosikelt görmüştüm o yolda
evet abi gs500 bakıyorum işlerim yolunda giderse çok büyük değil ama iyi bir ihtimalle 2009 yaz sonlarına hesap yapıyorum yada en az 1,5 sene var diyebilirim
5'i çoktan gözden çıkardım max hız benim için öle 2'ile başlayanlardan gerekmez 140-150 ile istediğim yola gidebiliyim yeter bu arada motor çift kafa çift 250'lik yan silindirli abi
Ben o aralar (2006 sonları) sadece 90-95 arası arıyor ve sorusturuyordum hatta banlı üle keko metehan'da alırsan senle konuşmam muhabbeti keserim filan diyordu velhasılkelam almadım motoru eski olup başımı ağrıtacağı için
Türkiyede satılıyormu bilmiyorum gs500f 2005 model bu motor alınır aslında
yaw arkadaşlar biraz naked yada cross a bineyim diyorum . crusıer ın konforu basbaska yaa . vt 600 çok ilgimi çekmeye başladı . yaw sinan abi sen gs 500 al . taha xt 600 . ben vt 750 sitede racingi olan arkadaslar da var . sıra sıra bıner tatmın oluruz fena mı olur yaw.
sinan abi iletine ne guldum heee
ya balıkesir akçaydan geldiğim günü unutamıyorum . ömrümün en güzel seyahatiydi . şimdi nerden geldi aklıma bilmem ama gece 3 sularında balıkesir merkez de . trafik polisi abilerle yaptığımız geyik muhabbeti . falan biz kestirme olsun diye balıkesir den kepsut yoluna girip . kütahya tavşanlı dan eskişehire kestirme yapacaktık . memur abi oğlum orda ölseniz dağ yolunda ölünüzü bulan olmaz demişti . ve balıkesir merkezde müsait bir yer bulup çadır kurup uyumuştuk . hatta bir balıkesirliye adres sorduğumda . balkona çamaşır asan kız ile bakışmalarımızı hiç unutamam . heheh saatte 60 - 80 km hız ile yol almıştım tadını çıkara çıkara
artık bu mevsimde uzun yol yapılmaz degılmı arkadaslar . anlaşılan seneye ağustosta askerden izne geleceğim zaman yada 2010 mayıs 16 dan sonra bir uzun yol yapalım çünkü yola gittiğim arkadaş denilen kişiler dışında herşey çok güzeldi .
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Uzun yol yapılmaz olur mu ya???Tam gaz devam kar düşene kadar yolu var motoru sokmam Sağolsunlar Faruk,Umut ve Volkan Abi sayesinde Sakarı çerez gibi gelmeye başladı Bursa'ya da sık sık uğrayacağıza benziyor Önümüzdeki sezon çok bomba bi sezon olacak inşallah
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)