işte o anlarda volkan özelnle çalışıyordu sırf mt'ye faydalı olabilmek için
canım kardeşim
hamza, faruk... bugün varya
sizle c.topelde dükkanın önünde görüştükten sonra eve döndüm. yazıcı arızalanmış. hemen topladım sardım sarmaladım hava kararmadan yaptırayım dedim
neyse sardım ybr'ye götürdüm yetkili servisine. şair fuzlinin başlarındaki ar kebabın üstündeymiş. güzelce kaldırıma yayaları engellemiycek şekilde parkettim kilitledim benzini kapadım vs. işte. tahminim bi 45 dk oyalandım.yazıcı yapıldı eve dönmek için hızlı hızlı hareket ediyordum motorun yanına vardığımda nolduysa o anda oldu.
belki gören vardır oraya da mavi ybr duruyor çantalı. işte onun sahibi de motoruna biniyordu "abi bunu yapanı gördünmü" dedim. kardeşim geçenlerde de aynamı kırmışlar benim de" dedi. olan olmuştu artık sol sinyalim çamurluktan tamamen kopmuş halde sallanıyordu
yemin ediyorum bi yandan bağırasım ana av... geldi bi yandan da bakıp bakıp ağlamaklı oldun. sanki çocuğumun canı acımış ta önümde eli gözünde hüngür hüngür ağlıyormuş gibi geldi gözümün önüne yaa
dururmuyum ben anında bi bagaj lastiğiyle tutturup eve gazladım.yazıcıyı eve bırakıp yine c.topeldeki dükkan bi tane çamurluk aldım eve gidip taktım artık mutluydum rahattım çocuğum ağlamıyordu
bi de gidip üstüne 25 liralık da benzin aldım resmen sevinçle gidiyodu motorum
motorumu bu kadar seviyorum işte
sevmeyenlere inat yıkayıp silmeyenlere temizlemeyenlere bakımlarını yaptırmayanlara nispet olsun bu yazdıklarım
düzeltme: tekme özellikle sinyalin siyah kısmından atılmış. sanki görüp te sonradan "dur şuna bi...." dercesine atılmış bi tekme. resmen şerefsiz adi bilmem ney'in ayak izi duruyor....
nasıl yani? daha dur bakalım bişey etmeden görmeden bu tür yorumlar hiç hoş değil. sen icraat varken yoktun usandık biz başlık açmaktan resim yüklemekten.