Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin
deccal1234 hoşgeldin aramıza
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
bana hiç hoşgeldin diyen olmadı çiçekten geçtim zaten :(
[COLOR="Black"][/COLOR][COLOR="DarkOrchid"][B]
[/B][/COLOR]
EĞİL DE KULAK VER CEDDİNE...TÜRK'E KEFEN GİYDİRMEK HANGİ İTİN HADDİNE!!!
Tüh beeee keşke 19 Ekimdeki İnegöl,Pazaryeri(Bilecik),Bozüyük,Bilecik Merkez,Yenişehir,Bursa gezimize seni ve arkadaşlarınıda çağırsaydım şimdi bi bakim dedim bizim Sinan ne alemde diye görünce aklıma geldi kusura bakma dostum sende arada bir Bursa MT'ye göz at sizede uyan gezilerde buluşuruz
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...am-ediyor.html
Not:1-2 Kasımda aksilik çıkmazsa 9. İSOF oyunlarına Sakaryaya gideceğiz Bulgaristan MT ve Yalova MT'den arkadaşlarla geçen sene baya zevkli geçmiş
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...-pamukova.html
herkese günaydın....
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
Teşekkür ederim İnşallah seninde isteğin gerçekleşir vfr nin çok övgüsünü dinledim benimde düşündüğüm motorlardan biri bide sesi sıralı silindir gibi çıksa çok daha vazgeçilmez olurdu ama onun sesini beğenenlerde vardır elbet
Aslında tam söyleyecektim FZ-6 aldım diye sen birden benden önce söyleyince (bende FZ-6 düşünüyorum) diye bende amanın ben 2 gün önce aldım zaten diyemedim kalakaldım başka bir zaman söylerim dedim
mesaj konusunu gelince rakam takıntılı biriyimdir
YAMAHA Yaşamı Başka Yerde ARAMA veya Honda Hayat Onda Bence Yaşamda Hayatta Sürmekte ...
valla yaşar'ım ortada bi yerde buluşurduk belki ama ben genelde pazar'ları çalıştığım için ne zaman ne yapacam belli olmuyor yaşar'ım
bugünkü ganimet 407 km bilin bakalım arkadaki GÖL 'ün adı ne ?
bugün ersinle Abant Gölü'ne gittik. ama yol çok virajlıydı ve haliyle motosikletler biraz fazla yaktı. sürekli düşük viteste gidince bir de rampa çıkınca hep 3-4 viteslerde gittik bi kaç foto da çektik haliyle
ybr yolu öğrendi artık
Selam arkadaşlar,
╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦╦
Eskişehir CBFTurkiye grubu ani bir kararla (iş nedeniyle program yapamıyoruz) Pazar sabahı ulaşabilinen kişilerce (maalesef3 kişi) derhal toplandı ve ani bir planla yola düştü. Her zaman ki gibi gezilerimizin bir amacı vardı. Bu gezimideki amaç da sizlere Frigya Vadisi'nin bir başka bölümünü tanıtmaktı. Seyretmek için http://www.cbfturkiye.org/forum/view...179065#p179065 linkini tıklayınız.
╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩╩
ULAN VARYA Bİ HAFTA YOKTUK GEZMİŞİNİZ HAFTAYA ROVANŞINI YAPAM hadi bakam DİPÇİK GİBİSİNİZ SİNAN ABİ ERSİN VE DE VE DE DE VE ERAY YA PAYLASIM İÇİN TESEKKUR EDERİK sinan abi erayı niye yazmıyon alınır bak
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
ENGİN abi görüşelim seninle bi araa.........!
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
aa seni unutmuşum eray
adamım sende valla denkgetiriyon hee neyse haftaya çalışmama ihtimalimiz var bakalım revüzyon var fabrikada. yurtdışından Hans'lar Richard'lar Hillary'ler bende gitmek istiyom Hillary'nin yanına ama bakalım izin verirlerse gitmeye de bilirim yaparız bi tur ben aslında bi gün şöyle çıkıp Eskişehir'in bütün ilçelerini dolaşmak istiyorum seyitgaziden başlıcam alpu'da bitcek mesela ama sadece fotoraf çekmek için gitmeyi düşünüyorum
ÇILDIRIN ÇILDIRIN ES-ES İÇİN ÇILDIRIN
[
adamım sende valla denkgetiriyon hee neyse haftaya çalışmama ihtimalimiz var bakalım revüzyon var fabrikada. yurtdışından Hans'lar Richard'lar Hillary'ler bende gitmek istiyom Hillary'nin yanına ama bakalım izin verirlerse gitmeye de bilirim yaparız bi tur ben aslında bi gün şöyle çıkıp Eskişehir'in bütün ilçelerini dolaşmak istiyorum seyitgaziden başlıcam alpu'da bitcek mesela ama sadece fotoraf çekmek için gitmeyi düşünüyorum
ÇILDIRIN ÇILDIRIN ES-ES İÇİN ÇILDIRIN
[/QUOTE]
hakkaten ne maç oldu beeee açık taydım ve atmosfer süperdi nasıp se cümartesi de fener macın dayım ve pazar gidelim be abi be
abi 50 ytl yaa çok kalın geldi . eses im feneri de yensin de gidip ondan sonra amatör kümeye yenilse gam yemem 24 yıl sonra galibiyet aldık boru değil
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Haftaya bir aksilik olmazsa ES ES - FENER maçındayım.
Haydi arkadaşlar bir kez daha ÇILDIRMAYA.
ouf sonunda yine yazabildim uyelikle ilgili biraz sorunlarım wardi herkez iyidir inşallah sinan abimin aklımı celmesiyle ne Cross ne Crusier CBF 250 kafama takılmıs durumda daha karar veremedim sizden ricam cbf ile ilgili test sürüşü linki warsa koyarsanız sevinirim ^^
çıldırın çıldırın çıldırın bu taraftar için çldırın kendimi kaybettim maçta ssesim yeni kendine geliyo fener macın da tam kodro ordayım ...
bugra teste gerek mi var bi gun volkan da uygun gorurse verir motorunu bi tur atarsın ogrenirsin yada ben veriyim moyoru ha 150 ha 250 ne fark eder be eee eeee
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)