Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    KROSS 250
    BAŞIMIZ SAGOLSUN SEVDİGİM Bİ ABİMİZDİ BE ADALAR DOKTORLAR MEVKİGİNDE BİSİKLETE BİNERDİ SONRADAN MOTORO TERFİ ETMİŞTİ AMA BERABER GEZMEK NASIP OLMADI BEEE allah geride biraktıklarına sabır versın ....
    sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    eminn26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Honda CBF 1000 FA
    Allah rahmet eylesin..mekanı cennet olsun...:(((((

Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    emin, kusura bakma kardeşim sen düz geleceksin diye minibüsü geçtim sonra seni kaybettim geri döndüm ama sen o esnada heralde eski otogar civarına dönmüşsün

erkanoran abi, o akşam çok dar zamana denkgeldi durup 2 laf edemedik bundan sonra görüşürüz inşallah
    evet ya ben ordan otogara dogru döndüm..
    valla ii olur bi gün konusalım bi muhabbet edemed.k ..)
    2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA

Motosikleti
    Yamaha FZ-6n Honda VFR 800a
    [QUOTE=digi_boy26;1299040]valla sen gittin dylan kaldı buralarda haala görüyorum 848 :mrgree

Evet dylan Eskişehir'de sevdiğim bir abime nasip oldu yani memleketini bırakamadı bakalım bunuda nüfusa EsEs 'li olarak kaydettireceğiz hayırlısıyla
    YAMAHA Yaşamı Başka Yerde ARAMA veya Honda Hayat Onda Bence Yaşamda Hayatta Sürmekte ...

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ABİ daha sıkılmadın mı bilecikten yaa . biz ya kütahya yada abant yapalım
    şimdi gittim geldim Sezonu Kapatmayanlara nispet 182 km

Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bilecik - Bozüyük arası yol yapım çalışması var. Trafik 19:00 dan sonra kapalıydı.
    Ortalık kamyon-tır pazarı gibi Hiç o tarafa bulaşmayın. Ben az önce geldim
    laaaan volkaaaaannnnnn şimdimi söleniiiir

söğütten bilecikten pazaryeri bözüyük esk yapim dedim bi gittim adamlar dağı deliyolar bee

Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kendisini Doktorlar Cad.'den tanırdık. Üzüldüm, Allah Rahmet Eylesin...
    abi, haala şoktayım ben resmen dumur geldi varyaaa

yapmaya hacım nerde ne zaman olmuş . daha dün beraberdik yaa :::
    bende vardım ya. şoka girdim olm resmen

Not Mesajı:
    İhmalle gelen korkunç ölüm
    23 Ekim 2008 Perşembe

İnşaat halindeki 8 katlı bir binanın asansörünü kurma işinde çalışan bir işçi asansör boşluğuna düşerek öldü.
    Atatürk Bulvarı’nda bugün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, Erdoğan İnşaat şirketi tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan 8 katlı apartmana asansör kurma işinde çalışan 29 yaşındaki Fatih Gökmen, asansör boşluğuna düştü. 8’inci kattan bir ayağı asansör süspansiyonuna takılı halde kafa aşağı binanın giriş katına kadar düşen Fatih Gökmen, düşme sırasında kafasını asansör kabininin bulunacağı duvarlara çarparak olay yerinde yaşamını yitirdi.
    Olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri bir ayağı asansör süspansiyonuna takılı olduğu için baş aşağı asılı kalan Fatih Gökmen’in cesedini çıkartıp cenaze aracına taşıdı. Bekar olduğu belirtilen Gökmen’in cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ve savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.
    Ölen gencin çalışma arkadaşları "Fatih, beline emniyet kemeri ve halatı takmıştı. Ancak halat kancasını bulunduğu kata takmamıştı. Bu konuda onu uyardık. Ancak o asansör süspansiyonun kendi ağırlığını taşıyabileceğini söyledi. Bastığı yer, ağırlığını taşıyamayıp asansör boşluğuna düştü. Fatih’in bir ayağının takılı olduğu asansör süspansiyonu apartmanın birinci katı ile zemin arasında durdu. Bu nedenle Fatih’in kafası zemine çakılmadı ancak düşme sırasında duvarlara çarptı. Bu da ölümüne neden oldu" dediler.

yemin ederim acaba görürmüyüm diye doktorlar caddesinden ve kızılcıklı adalar'dan geçtim

Alıntı GökhanYENİCELİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet dylan Eskişehir'de sevdiğim bir abime nasip oldu yani memleketini bırakamadı bakalım bunuda nüfusa EsEs 'li olarak kaydettireceğiz hayırlısıyla
    hayırlı olsun bakalım yakışıklı motor

Alıntı eminn26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

evet ya ben ordan otogara dogru döndüm..
    valla ii olur bi gün konusalım bi muhabbet edemed.k ..)
    bi daha denkgelirse sen önden git

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    abicim göz göre göre ölüme gitmişssin , keşke tam takım çalışsaydın su an ev yerine , doktorlar da sohbet edip kahkaha atıyor olurduk

ALLAH RAHMET EYLESİN
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Arkadaşlar gazetede yazılan bazı yazıların aslı yok.Fatih arkadaşımızın emniyet halatı takılıymıştı ancak bir sorun olmuş ve böyle talihsiz bir olay meydana gelmiş.Emniyete arkadaşlarının verdiği ifadede Fatih'in emniyet halatı kullandığı yönünde ama olay medyaya bu şekilde yansıtılmış.Amaç nedir anlayamadım ama bir bit yeniği var bu işte.Patronlarıda olay esnasında olay yerinden kaçmışlar duyduğum kadarıyla.Birşeyler dönüyor ama hadi hayırlısı...
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar gazetede yazılan bazı yazıların aslı yok.Fatih arkadaşımızın emniyet halatı takılıymıştı ancak bir sorun olmuş ve böyle talihsiz bir olay meydana gelmiş.Emniyete arkadaşlarının verdiği ifadede Fatih'in emniyet halatı kullandığı yönünde ama olay medyaya bu şekilde yansıtılmış.Amaç nedir anlayamadım ama bir bit yeniği var bu işte.Patronlarıda olay esnasında olay yerinden kaçmışlar duyduğum kadarıyla.Birşeyler dönüyor ama hadi hayırlısı...
    hamza aynı şeyleri düşünüyoruz . farkındamısın

fatih abi bize korumalıksız bindiğimizde kızan bir abimizdi kesinlikle emniyetsiz çalışmaz diyorum. yakında çıkar kokusu

Motosikleti
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi gittim geldim Sezonu Kapatmayanlara nispet 182 km

laaaan volkaaaaannnnnn şimdimi söleniiiir

söğütten bilecikten pazaryeri bözüyük esk yapim dedim bi gittim adamlar dağı deliyolar bee

abi, haala şoktayım ben resmen dumur geldi varyaaa

bende vardım ya. şoka girdim olm resmen

Not Mesajı:
    İhmalle gelen korkunç ölüm
    23 Ekim 2008 Perşembe

İnşaat halindeki 8 katlı bir binanın asansörünü kurma işinde çalışan bir işçi asansör boşluğuna düşerek öldü.
    Atatürk Bulvarı’nda bugün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, Erdoğan İnşaat şirketi tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan 8 katlı apartmana asansör kurma işinde çalışan 29 yaşındaki Fatih Gökmen, asansör boşluğuna düştü. 8’inci kattan bir ayağı asansör süspansiyonuna takılı halde kafa aşağı binanın giriş katına kadar düşen Fatih Gökmen, düşme sırasında kafasını asansör kabininin bulunacağı duvarlara çarparak olay yerinde yaşamını yitirdi.
    Olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri bir ayağı asansör süspansiyonuna takılı olduğu için baş aşağı asılı kalan Fatih Gökmen’in cesedini çıkartıp cenaze aracına taşıdı. Bekar olduğu belirtilen Gökmen’in cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ve savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.
    Ölen gencin çalışma arkadaşları "Fatih, beline emniyet kemeri ve halatı takmıştı. Ancak halat kancasını bulunduğu kata takmamıştı. Bu konuda onu uyardık. Ancak o asansör süspansiyonun kendi ağırlığını taşıyabileceğini söyledi. Bastığı yer, ağırlığını taşıyamayıp asansör boşluğuna düştü. Fatih’in bir ayağının takılı olduğu asansör süspansiyonu apartmanın birinci katı ile zemin arasında durdu. Bu nedenle Fatih’in kafası zemine çakılmadı ancak düşme sırasında duvarlara çarptı. Bu da ölümüne neden oldu" dediler.

yemin ederim acaba görürmüyüm diye doktorlar caddesinden ve kızılcıklı adalar'dan geçtim

hayırlı olsun bakalım yakışıklı motor

bi daha denkgelirse sen önden git

ALLAH Gani Gani Rahmet Eylesin Geride Kalanlarına Sonsuz Metanet Versin Ve Tüm Sevenlerinin Başısağolsun
    YAMAHA Yaşamı Başka Yerde ARAMA veya Honda Hayat Onda Bence Yaşamda Hayatta Sürmekte ...

Motosikleti
    kanuni CARACAL 200 KARA ŞİMŞEK
    allah rahmet eylesin :(
    Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda

başınız sağolsun arkadaşlar.mekanı cennet olsun :(
    [COLOR="Black"][/COLOR][COLOR="DarkOrchid"][B]
    [/B][/COLOR]
    EĞİL DE KULAK VER CEDDİNE...TÜRK'E KEFEN GİYDİRMEK HANGİ İTİN HADDİNE!!!

Eskişehirimin Başı sağolsun.Allah rahmet eylesin.

eminn26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Honda CBF 1000 FA
    gökhan hayırlı olsun motorun valla yeni farkettim...

darısı başıma

gerçi benim istediğim biraz tuzlu ama ...vfr)))
    2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    arkadaşlar içimizde fatih abiyi tanımayan yoktrur . bir gün ailesine baş sağlığına gitsek nasıl olur .

bu arada arkadaşlar aklınızda bulunsun askere gideceğim için motorumu müşterisi çıkarsa satmayı düşünüyorum . gelince daha büyük bir makine almak için ve askerde para lazım olacak

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Başımız sağolsun tanışmadığım/tanışma fırsatı bulamadığım bi insan ama belli ki sevilen bi insanmış.Allah rahmet etsin kendisine,günahları affola inş. Ailesine&yakınlarına sabır diliyorum...

Gökhan abi neaptn yafs hani beraber alıcaktk hayırlı olsun abim benim
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

macrol 500 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '05 Kawasaki z750s maviş :)
    millet nasılsınız
    Kawasaki z750s O Bir Aşk

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı macrol 500 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    millet nasılsınız
    sen bırak racing i gel benim caracalı vereyım sana

Motosikleti
    Alıntı headhunter251 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başımız sağolsun tanışmadığım/tanışma fırsatı bulamadığım bi insan ama belli ki sevilen bi insanmış.Allah rahmet etsin kendisine,günahları affola inş. Ailesine&yakınlarına sabır diliyorum...

Gökhan abi neaptn yafs hani beraber alıcaktk hayırlı olsun abim benim
    Teşekkürederim Ahmetcim inşallah hayırlısıyla ALLAH sanada nasip eder seçimimiz doğru sanada şiddetle tavsiye ederim bunu kullanmaya başlayınca gördüm çok tatlı zevkli bir makina

buarada 1001. mesajını bana yazdığın dikkatimi çekti ilginç geldi

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    arkadaşlar 21 şubat 2009 askere gideceğim nasip olursa dolayısı ile motorum satılık

http://www.sahibinden.com/sell.php?s...on_id=11110824

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Alıntı GökhanYENİCELİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkürederim Ahmetcim inşallah hayırlısıyla ALLAH sanada nasip eder seçimimiz doğru sanada şiddetle tavsiye ederim bunu kullanmaya başlayınca gördüm çok tatlı zevkli bir makina

buarada 1001. mesajını bana yazdığın dikkatimi çekti ilginç geldi
    Amin amin hem nasıl amin Seçim gerçekten çok güzel bence de.Ama o geceki muhabbetimizde iyi sabır sarfetmişsn eminim, ben olsam dayanamaz söylerdm valla

1001. msj.dı evet ilgin için ben teşekkür ederim abi

bu da 1002. o da senin olsn
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

macrol 500 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '05 Kawasaki z750s maviş :)
    sen bırak racing i gel benim caracalı vereyım sana
    yok saol kanuninin bı tadını aldım tadı damagımda kaldı

89/1 olarak askere gıdeceksın degılmı vayy
    Kawasaki z750s O Bir Aşk

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler