BAŞIMIZ SAGOLSUN SEVDİGİM Bİ ABİMİZDİ BE ADALAR DOKTORLAR MEVKİGİNDE BİSİKLETE BİNERDİ SONRADAN MOTORO TERFİ ETMİŞTİ AMA BERABER GEZMEK NASIP OLMADI BEEE allah geride biraktıklarına sabır versın ....
BAŞIMIZ SAGOLSUN SEVDİGİM Bİ ABİMİZDİ BE ADALAR DOKTORLAR MEVKİGİNDE BİSİKLETE BİNERDİ SONRADAN MOTORO TERFİ ETMİŞTİ AMA BERABER GEZMEK NASIP OLMADI BEEE allah geride biraktıklarına sabır versın ....
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
[QUOTE=digi_boy26;1299040]valla sen gittin dylan kaldı buralarda haala görüyorum 848 :mrgree
Evet dylan Eskişehir'de sevdiğim bir abime nasip oldu yani memleketini bırakamadı bakalım bunuda nüfusa EsEs 'li olarak kaydettireceğiz hayırlısıyla
YAMAHA Yaşamı Başka Yerde ARAMA veya Honda Hayat Onda Bence Yaşamda Hayatta Sürmekte ...
şimdi gittim geldim Sezonu Kapatmayanlara nispet 182 km
laaaan volkaaaaannnnnn şimdimi söleniiiir
söğütten bilecikten pazaryeri bözüyük esk yapim dedim bi gittim adamlar dağı deliyolar bee
abi, haala şoktayım ben resmen dumur geldi varyaaa
bende vardım ya. şoka girdim olm resmen
yemin ederim acaba görürmüyüm diye doktorlar caddesinden ve kızılcıklı adalar'dan geçtim
hayırlı olsun bakalım yakışıklı motor
bi daha denkgelirse sen önden git
abicim göz göre göre ölüme gitmişssin , keşke tam takım çalışsaydın su an ev yerine , doktorlar da sohbet edip kahkaha atıyor olurduk
ALLAH RAHMET EYLESİN
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Arkadaşlar gazetede yazılan bazı yazıların aslı yok.Fatih arkadaşımızın emniyet halatı takılıymıştı ancak bir sorun olmuş ve böyle talihsiz bir olay meydana gelmiş.Emniyete arkadaşlarının verdiği ifadede Fatih'in emniyet halatı kullandığı yönünde ama olay medyaya bu şekilde yansıtılmış.Amaç nedir anlayamadım ama bir bit yeniği var bu işte.Patronlarıda olay esnasında olay yerinden kaçmışlar duyduğum kadarıyla.Birşeyler dönüyor ama hadi hayırlısı...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
allah rahmet eylesin :(
Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda
başınız sağolsun arkadaşlar.mekanı cennet olsun :(
[COLOR="Black"][/COLOR][COLOR="DarkOrchid"][B]
[/B][/COLOR]
EĞİL DE KULAK VER CEDDİNE...TÜRK'E KEFEN GİYDİRMEK HANGİ İTİN HADDİNE!!!
Eskişehirimin Başı sağolsun.Allah rahmet eylesin.
gökhan hayırlı olsun motorun valla yeni farkettim...
darısı başıma
gerçi benim istediğim biraz tuzlu ama ...vfr)))
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
arkadaşlar içimizde fatih abiyi tanımayan yoktrur . bir gün ailesine baş sağlığına gitsek nasıl olur .
bu arada arkadaşlar aklınızda bulunsun askere gideceğim için motorumu müşterisi çıkarsa satmayı düşünüyorum . gelince daha büyük bir makine almak için ve askerde para lazım olacak
Başımız sağolsun tanışmadığım/tanışma fırsatı bulamadığım bi insan ama belli ki sevilen bi insanmış.Allah rahmet etsin kendisine,günahları affola inş. Ailesine&yakınlarına sabır diliyorum...
Gökhan abi neaptn yafs hani beraber alıcaktk hayırlı olsun abim benim
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
millet nasılsınız
Kawasaki z750s O Bir Aşk
YAMAHA Yaşamı Başka Yerde ARAMA veya Honda Hayat Onda Bence Yaşamda Hayatta Sürmekte ...
arkadaşlar 21 şubat 2009 askere gideceğim nasip olursa dolayısı ile motorum satılık
http://www.sahibinden.com/sell.php?s...on_id=11110824
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)