ne zaman gidiyorsunuz hamza kimlerle nereye
ne zaman gidiyorsunuz hamza kimlerle nereye
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
dün gittik geldik
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
hee iyi bakalım tekeriniz düz bassın , pazar günü de biz gideceğiz , inşallah bir 350 km devireceğiz abant bolu falan .
ŞU 29 EKİM KONVOYUNA KARAR VERELİM ARKADAŞLAR . BÜTÜN ŞEHİRLER YAPACAK NEREDEYSE
yok benzine alıştık artık sıkılıyo insan eskde
hacım altında zx 10 var . bas bursaya . kütahyaya. veya yakın şehirlere
OĞUZ bakıyorum sitede baya online ve aktifsin bu aralar
[COLOR="Black"][/COLOR][COLOR="DarkOrchid"][B]
[/B][/COLOR]
EĞİL DE KULAK VER CEDDİNE...TÜRK'E KEFEN GİYDİRMEK HANGİ İTİN HADDİNE!!!
emin, kusura bakma kardeşim sen düz geleceksin diye minibüsü geçtim sonra seni kaybettim geri döndüm ama sen o esnada heralde eski otogar civarına dönmüşsün
erkanoran abi, o akşam çok dar zamana denkgeldi durup 2 laf edemedik bundan sonra görüşürüz inşallah
slm mt motorumu satmış bulunmaktayım alan arkadaş hayrını görür inşallah ve bana 1500 ytl ye kadar bi motor lazım MT ESKİŞEHİRDEN satan veya tavsiye edebileceği bi marka model varmı ?
No Manita No DIRDIR ONLY MAKARA ONLY GIRGIR
arkadaslar gt250r gri renk kafama aşırı derece de yatmış durumda nasıl bir motordur bilgisi olan varmı
selemun aleykum millet helal olsun sezonu kapatmayanlara pazar gunu ablamın dügünu olmasa size zevkle eşlik ederdim ki pazar düğün var AMA YOK İLLA gezcez derseniz bidaki pazar dünya turuna bile cıkabilirim valla insallah hava güzel olur yagmurdan erteledigimiz geziye devam ederiz dimi SİNAN abiiii yada durmus abiye baskına gidem olmamı .............................?
yada mt ce soyle sezon sonu gezileri yapak.
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
Bilecik - Bozüyük arası yol yapım çalışması var. Trafik 19:00 dan sonra kapalıydı.
Ortalık kamyon-tır pazarı gibi Hiç o tarafa bulaşmayın. Ben az önce geldim
KGM : 650-03+00
Bilecik-Bozüyük yolunun 40-77.km.leri arasındaki yol çalışmaları nedeniyle ulaşım 07.00-19.00 saatleri arasında aralıklarla sağlanmaktadır.
Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
Eskişehir'li Fatih Gökmen (Kel FAtih) arkadaşımız Vefat etmiştir.Asansör firmasında talihsiz bir kaza geçirerek yaşama gözlerini kapamıştır.Yarışlara iştirak eden bir arkadaşımızdı Esbike Takımının ve Eskişehir Bisiklet Camiasının maskotuydu.Herhalde onu sevmeyen yoktur diye tahmin ediyorum.Başımız Sağolsun.
Kendisini Doktorlar Cad.'den tanırdık. Üzüldüm, Allah Rahmet Eylesin...
Arkadaşlar tekrar başımız sağolsun...Cenaze namazı yarın öğle namazından sonra Yenibağla Mahallesi Hacı Seyit Cami'de kılınacaktır.Katılmak isteyenlere duyrulur.
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...-sagolsun.html
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
yetişemeyeceğim tüh . fatih abi dualarım seninle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)