günaydın millet
herkese slmlar ...
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
arkadaşlar şu videoya bi bakın
http://www.akilli.tv/video/235257/en...anan-adam.aspx
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
herif harbi kovboy
helal olsun ...
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
ooooo ares falan ama güsel motorların arkasına güsel kıslar binmeliydi bos bos olmuo :D
Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda
hayır hacım yaya ydın . benim dükkan zx9 yeşil motoru olan ismail abinin çalıştığı yemen baharata sor eray de kırmızı motorlu . tarif ederler yada taşbaşı kuyumcular çarşısı var beyaz bir bina alt tarafında mehmet terzı maraton sporun kocaman bir spor vitrini var onun baktığı sokağa gir ( çarşı camiisinede gider ayrıca ) soldan 2. dükkan ahmet kundura yazıyor. motorun kapıda olma ihtimali yüksek . hayrola seni hiç motorla görmüyorum bakımda diye biliyordum .
yaaaw arkadaşlar yapmayın şu motorları manita makinesi olarak kullanmayın , tadını çıkararak binmeye bakın
hacım bundan sonra hele uzun yola sizden başka kimse ile gitmem . ağzımın payını aldım gidipte uzun yol tecrübesi olmayan insanlarla gidip isim vermeyeceğim
valla hayırlısı ile gidip geleyimde bir uzun yol yapalım izmir falan . hep beraber
arkadaşlar türkiyenin çoğu illerinde 29 ekim için motosiklet konvoyları yapılacakmış mt den ve başka yerlerden gördüğüm kadarı ile 29 ekim çarşamba günü bizde bir konvoy yapsak nasıl olur .
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Race motorda durum böyle kardeşim Ha tamam hobidir sevdadır binersin ki burada bulunan kişilerde zaten motoru o amaçla kullanıyor ama karı kız işleri işin cilası diyeyim ben sana Race motor her zaman dikkat çeker hele ki arkasında güzel bi kız varsa iki kat dikkat çeker
Eskişehir-Bozüyük-Bilecik-Gölpazarı-Taraklı-Göynük-Nallıhan-Sarıcakaya-Eskişehir 380 Kilometre
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...at-380-km.html
Sezon biter motosiklet aşkı bitmez
sus konuşma!!! fakir aç!!! git kendine adam gibi bi 600 race al fotoğrafları eklersen sevinirim şekerim yarın görüşürüz
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)