hoşbulduk mterayes26.. yazları orda oluorum işte... içine
hoşbulduk mterayes26.. yazları orda oluorum işte... içine
tamama ayarla kendini işte. kartondan aksk ? delimisin sen adamda shoei var baksana
saol selçuk sen nasılsın.
girişimcilik dediğin böle olur işte. mavi varsa yanına borda da olmalı
http://www.haberturk.com/haber.asp?i...&dt=2008/10/16
Sağol Digi_Boy, ama okulun devam etmesinden dolayı uzun dönem askere gidiyorum ben, 15 ay paşa paşa... Uzunca bir dönem dediğim oydu zaten.
Sağol Woxter, fiyat aslında normal fiyat, çünkü kendi başıma karar vermek yerine piyasada satılan fiyatlara göre bir ortalama aldım.
Evet mterayes26, Ahmet Usta baştan aşağı komple bakım yaptı, şu an tam denemedim daha, sadece işe geldim ama motorun çalışması değişmiş, gençleşmiş gibi duruyo
iyi akşamlar eskişehir mt. kış gelmeden yapmak istediğim gezimi sonunda yaptım fotolar için http://www.motosiklet.net/forum/gezi...-basardim.html
viravira26 ii etmişin walla, doğayla iç içe bence eğlenceli bi gezi olmuşşşş......
hakakaten güzel gezmişin ha vivara canım çekti SİNAN abi seneye karadeniz turu yapıyoz mu abi ha nedersin... ama önce antalya sonra marmaris sonra karadeniz tarafı na olmamı
hazar hoş geldin hacım kendinden bahsetinmi yoksa benmi okumadım bahsetmediysen anlat bakalım nabarsın hangi sehirde sin okuyomusun kaca gidiyosun ... pirensmisin falan.
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
taha, biraz para biriktirmem lazım en az bi çıkışta (GS)500 km yol yaparız kontak kapatmadan nasip kısmet ama gönlüm var o motorda.
Hazar benm kuzen olmakla beraber eskısehırde ogrenımıne dewam edıp hafta sonları yanıma ankaraya gelıir......
eskişehirde okuyorum..makine müh. ikinci senem burda.... mavi bi cbr wardı işte resimde görünen...artık yok sattık. allah izin werirse bu yaz daha ii bi motor almayı düşünüyorum.kim bilir belkide esk'ten alıp öle giderim memlekete....
abi şu motor hikayesi yine yalan olmas ınsallah bak bu yaz turkıye turuna cıkcaz kacmak yoq ha
taha , sinan abi . bakın allah nasip ederse 2010 yılı mayıs 16 da burdayım . hep beraber mt cek bir tur yaparız gerekirse . VALLA on bın ytl bulamazsam bir gs 500 de ben alırım sinan abi hosuma gıttı makıne
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
ok sheltox..türkiye turu.al sana söz.... istediğin kadar km....
yalnız burda verılen sozler dısardakılere benzemez verdınmı tutacan
selam arkadaşlar. eskişehirde motor kiralayabileceğim bir yer bilen varsa yazar mı lütfen?
adamım o güne bi çıkalım da nasipse ybr'le de giderim ben inşallah dileklerimiz gerçek olur ne diyelim
arkadaşlar yardımcı olabilirler belki 100cc 115cc 125cc 200cc 250cc 251cc 400cc 600cc 'de motorlarımız mevcut şaka tabiki eskişehirde bahsettiğin gibi öyle kiralama yeri yok sanırım . yani ben hiç duymadım açıkcası bu ömrüme kadar
ekleme: BURSASPOR 0- 2 ESKİŞEHİRSPOR maç güzel geçiyor
:((( ;(((
digi_boy 26 sen geç dalganı
yanlıs gormediysem volkan umut ve hamza sizi bugun saat 8 sularında migrosun arka sokagında gordm hamza motorun güzel görünüoyor forumdan COOOK uzak kaldım bilgisayarım bozuk giremiyorum ve konulardan koptum hepnize iyi sürüsler
Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)