yaf ne kadar guzel kaskmıs yaf vallahı benım olsa o ılk gunler tabıkı beraber yatarım cok guzelmıs gule gule kullan
yaf ne kadar guzel kaskmıs yaf vallahı benım olsa o ılk gunler tabıkı beraber yatarım cok guzelmıs gule gule kullan
Kawasaki z750s O Bir Aşk
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Sinan abi hayırlı olsun asfalt yüzü görmesin bu sıralar herkes kaska motora taktı nazar deyecek valla
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
eray çanta süper böle devam
Masai Grand Eagle 250 ESKİŞEHİR:cat:
herkeze ii geceler sinan abinin kaskını nerdeyse dun gece baska birinin suratında hayırlıyoduk eeeevvvveeeeettttt ESKİŞEHİR MT GURURLA SUNAR YILIN EN ASABİ SURUCUSU DİGİ_BOY26(SİNAN AGA) bir çomezin buyuk bi ihtimalle şirket arabasını iki kez onume kırması sonucu benden daha çok sinan abim ofkelendi ve asıldı kornaya (kornasını bilmeyen ler kendinden utansın ben hergun duymama karsın herduyusumda tırsarım) düştu arabanın peşine bende arkasındayım tabi herif bastı gidiyo kırmızı işik falan demiyo geçiyo çekirge misali üçün cü ışıkta yakaladık sinan abim motorlu polis edasıylan adama sorgulamaya başladı senin ehliyetin varmı len ............falan derken ehlyeti varmıs ama cocuk bidaha 120 le giderken motor gorse ddurur yol verir oo kıvama geldi... bazen asabi olmak işe yarar (hehemen hemen herzaman)
ERAY CANTA DURSUN GÜZEL OLMUS HAYIR SANA LAZIM OLMASA BİLE BANA LAZIM OLUR DURSUN DURSUN VALLA
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
guncelll mıllet neredesınız yaf
Kawasaki z750s O Bir Aşk
eray resimler güzel çıkmış eline sağlık........
Masai Grand Eagle 250 ESKİŞEHİR:cat:
ersin'le dolaşırken de olmuştu eray'la dolaşırken de olmuştu. o zamanlar scooter vardı bişey yapamıyodum ama artık bu olunca yine de 3 ışıkta zor yakaladım dayanamadım napıyım adamım gözümün önünde olunca hele hiç dayanamam 1.sine bişey demedim yol karşıdan doluydu mecbur araya gircek diye dedim arada olur anlayış gösterdim ama 2.cide yaptığı resmen gerizekalılıktı 1 vites düştüm taha'yı kenara ittirdim, kornaya asıldım adam zaten yapı kredinin önünden kırmızıda geçti. sona ordu evinin tam önündeki bmw gs'si olan tekelci volkan 'ın ordaki ışıktan da geçti sıyırdı. o esnada nasıl bastıysam 85i gördüm o 200 metre yolda ama 3.sakarya cad. başındakinden kaçamadı. o kadar serttimki adam beni polis sandı 1-2 salise içinde etrafa baktım kimse yok verdim ayarı ehliyetini çıkar kimliğini göster deyince 30 yaşlarındaki adam hepten koyuverdi koltuğa taha'cım da beni seyrediyo zevkle tabi ben direk ehliyet numarasına baktım daha yeniydi. 2008 tarihli 201*** numaralı ehliyetin sahibi artık ezberimde palakası da 26 PS 1** beyaz pejo partner inşallah denkgelmez bi daha. ben paso cengiz topeldeyim (bazı sebeplerden dolayı) biliyosunuz muhtemelen oralarda tekrar denk gelirse bu kez arkadaşı da çağırcam daha gerçekçi olcak çamurluk hadisesinden sonra aynı noktada başıma gelen 2. olay 3.üye artık nasip
hamalın var demi burda şaka kardeşim ayıpsın
abi ne demek mekanı şenlendirdin bir daha beklerim
bugunlerde kavga moda oldu herkese bugün dükkanın yakınların motorcu ile araba sürücüsünü ben ayırdım derken . 10 dakika olmadan bende fena sıkıştırıldım . garibimin lpg li broadway ı çekmiyorda . yakalamak kolay oldu sonra özür diledi falan . yolumuza devam
Dün itibariyle Pizza Hut'da devam eden işim sona ermiştir.Kamuoyuna duyurulur Biraz kafa dinleyip dolaşayım sonra duruma göre bakıcaz
isyan bayrağını çektim yok bundan sonra öyle evlere pizza servisi falan isteyen olursa (bayan müşteriler) kendimi getiriyorum + bir alana bir bedava
Arkadaşlar, gezime 11 Ekim Cumartesi saat 08:30'da Eskişehir'den başladım.
Öncelikle giderken, içlik giymeme rağmen 'pantolon almaz mısın sen' dedirtircesine çok üşüdüğümü belirtmek istiyorum.
İlk gün, sabah 08:30'dan akşam 19:30'a kadar vermiş beşer dakikalık sigara molaları, Bolu'da bir saatlik yemek molası, Gölcük ve Yedi Göller'de yarımşar saatlık molaların haricinde sürekli motor üstündeydim. Saatlerce motor sürmeme rağmen ne ellerimde en ufak bir karıncalanma ne kaba etlerimde bir ağrı ne de en ufak bir yorgunluk belirtisi motrum sayesinde hiç olmadı. Bir kez daha, ilk motorumu seçerken ne kadar doğru bir seçim yaptığımı gururla anlamış oldum böylece. Asfalt yollarda touring rahatlığı veren motorum, bozuk ve çakıllı yollarda ise adeta beni üzerinden atmamak için çırpındı. Varolasın YAMAHA YBR125. Bolu'ya 8km. uzakılkta bulunan Gölcük'ü görmeye Seben üzerinden gitmeye karar verdim. Ancak yol yer yer çok bozuktu ve bazı yerlerde yol yapım çalışmaları vardı. Ama yine de Seben'den sonrasının manzaralı olduğunu söyleyebilirim. Yaklaşık saat 11:30 gibi Gölcük'e geldim. Çok şirin bir yer. Abant'ın hık demiş burnundan düşmüş hali olduğunu söyleyebilirim. Oradan, hem biraz ısınmak hem de karnımı doyurmak için Bolu'da mola verdim. Saat 14:30 gibi Yedi Göller Milli Parkı yol ayrımına girdiğimde tabelada kırkiki veya kırkaltı kilometre yazıyordu tam emin değilim ama öyle bozuk bir yoldu ki (benim gibi bir acemi için) o yolu tam iki saatte aldım ve saat 16:30 gibi nihayet Yedi Göller'e vardım. EMOK ekibi yaklaşık 15-20 kadar bir motorla gelmiş ve çadırlarını çoktan kurmuşlardı.Ancak yorgunluktan mıdır kızgınlıktan mıdır anlayamadığım sebeplerden oraları pek sevemedim ve daha fazla yer görebilmek umuduyla Bolu'ya, yol yaklaşık 50-60km. daha uzamasına rağmen Mengen üzerinden dönmeye karar verdim ve Saat 17:00'da Yedi Göllerden ayrıldım. İlk 26km. yine aynı şekilde hatta daha kötüydü diyebilirim. Saat 19:30'da Bolu'ya varmıştım ve o gece orada kaldım.
İkinci gün, saat 09:30'da Abant'a doğru yola çıktım. Yoldaki manzara adeta büyüleyiciydi benim için. 10:30'da Abant Gölü'ne vardım ve güzelliği karşısında büyülendim doğrusu. Böyle hissetmemde, bugüne kadar hakkında anlatılanların olumsuz olmasının da etkili olduğunu düşünüyorum. Yaklaşık bir-iki saatlik bir gezinin ardından Eskişehir'e doğru yola çıktım ve saat 17 sularında Eskişehir'deydim.
Benim için çok farklı bir haftasonu gezisi idi. İlk defa motorla tek başıma Eskişehir'den bu kadar uzaklaştım ama benim için çok iyi bir yol tecrübesi oldu. Umarım sizleri çok fazla ayrıntıya boğmamışımdır. Sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim.
Erdinç ŞAHİN
Eflatun çizgi gidiş rotamı, yeşil ise dönüş rotamı göstermektedir.
Hekimdağı; sabah manzarası!
Çirkin ördek yavrusu ama bir kuğu kadar güzel. Seben/Taşlıyayla Geçidi. Rakım 1610m.
İsmini birçok kimsenin bilmediği Gölcük.
Yedi Göller/Nazlı Göl
Fotoğraf çekmeden geçmek içim elvermedi. Abant yolu.
Abant Gölü
Tepeden bakıp Abant Gölü'ne elveda derken.
Sarıcakaya'da bir nar bahçesi.
güzel gezmişin emegine tekerlegine saglık yanlız emok cular ilgilenmedimi yoksa sen mi onları sevmedin bide katılım az dı herhal yanlız çok guzel manzaralar kartpostaltaldan cıkmış gibi valla
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
evet ben geldim herkese günaydın. bayram öncesi bahsettiğim seyehatimden 18 saat motosiklet üstünde süren bi yolculuktan sonra nihayet dün akşam 21:30 da döndüm. şu anda işyerinde sarhoş gibi dolaşıyorum. kendimi toparlayabilirsem en kısa zamanda fotoları ve yorumları paylaşacam.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)