guncell ve yıne guncell guncel işde guncel
guncell ve yıne guncell guncel işde guncel
Kawasaki z750s O Bir Aşk
başımıza ne gelirse meraktan dicem de alakası yok bi keresinde de sarper cadesinin kanal26'ya kadar olan kısmında ara sokaktan önüme at çıkmıştı benim de
ali olm foka çevirmişin dilberim kırmızı ybr'mi bee
tamam 4dk'sı 20 kontör
eyvallah selçuk saolasın ama ben zaten ilgileniyom topikle
eray, erkan... en yakın şehitlik organizedekinin ordaki biz geçen akşam ersinle gitmiştik ya kütahya'ya ? Dumlupınar şehitliğine diye yola çıkmıştık ama meğer orası Kütahya Merkezinden daha 80 km Zafertepe diye bi yerdeymiş. bu pazar çalışmazsam tekrar denememiz olabilir belki ya da 3ten sonra başka biyere gideriz isterseniz.
foto çekmeden olmaz tabi
bu panoyu gördükçe beni anın
yemekten önce
yemekten sonra
sinan abi bizde biliyoruz . kanlıpınar köyünde olduğunu. oraya gidelim diyoruz .
erkan abi sen yaşıyormusun ne mt desın ne de msn
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
slm eskişehir mt..bişey soracağım gecen çarşıda agusta gördüm,eskişehirli bi arkadaşımızmı almış??? ilk defa görüyorum es es te..
Arkadaşlar,herkese iyi akşamlar. Yarın EMOK'un düzenlemiş olduğu Yedi Göller gezisine katılacak var mı?
ben buralardayı millet gezerken gıreyım bı cay ıcıp ole gıdeyım dedım guncell
Kawasaki z750s O Bir Aşk
herkeze iii aksamlar
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
agustanın sahibini çarşıda çok gördüm ben yaa . ankaralımıymış o
ula cnm motor çekti ben gezmeye gidiyorum
digi_boy26, karşılaşmışızdır belki de, her akşam motorumla çarşıda şöyle bir turlarım.
Evet, havanın yağmurlu olma ihtimali var. Bizim Sakura lastikler malum ıslak zeminde sabıkalı. O yüzden dikkatli gitmeye çalışacağım.
kırmızı renklı yanda çift deri çanta . önde sosis . arkada çanta . parlak siyah kasklı bir crusier görürsen . o benım benden baska da gozle gorunur caracal yok zaten
hele motor sayısı birden fazla ise hemen gel o gurup 2 kırmızı , bir siyah motor siyah cbf 150 bizizdir
digiboy ybr 125 ( sinan abi) , woxter cbf 250 ( taha ) mterayes26 caracal 200 ( ben
oofffffffffffff
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Ben yatıyorum arkadaşlar herkese iyi geceler bu saatte eve gelince insan yapcak bişi bulamıyo canı sıkılıyo ya
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
mutlaka sana korna çalmışımdır şimdi arka çantamın kırmızı olan reflektör yerlerine ince yandan gözükcek şekilde "digi_boy26" yazdım
hamza hayırdır adamım yoksa inemiyonmu motorun üstünden ben ybr'yi ilk eskişehir'e getirdiğim gün kütahyadan geliş hariç şehir içinde 80 küsür km yapmıştım he bi de senin gibi shoei alamasam da artık benim de orta kalitede kaskım var görürseniz şaşırmayın yani. dizlikli sis farlı gri montlu ybr yine benim
>>>>>>
Sinan hayırlı olsun. Güle güle kullan...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)