Tüm Eskşehir MT ailesinin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum
Tüm Eskşehir MT ailesinin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum
ESKİŞEHİR MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...
Kazasız bol keyifli sürüşler..
__________________________________________________ _____________Murat GERGERLİ
.
Kadir gecesi doğanlar tamam ama bayramda da doğulur mu arkadaşım ne bu ya Herkese hayırlı bayramlar dilerim, murat abi ayıp ettin şimdi şekerleri bırakıp kaçmışsın bi kolonya tutsaydık bari
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
geçmiş bayramınız mubarek olsun arkadaşlar hepimiz hepberaber niçe bayramlara ermemiz temen nisiyle...
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
herkesin geçmiş bayramı mubarek olsun....
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
mt 26 nbr sınız yaf
Kawasaki z750s O Bir Aşk
gecmıs bayramınız kutlu olsun memlekete donmus bulunmaktayım . esk .gibisi yok soğuk hariç
iiiiiiiiiiiiiii macrol500 sen nabarsın
Etiketler: eskisehir, eskisehir1, eskisehir2, eskisehir3, haha, hehe
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Allah Rahmet EylesinSarp Uğurlu idaresindeki 17 ES 082 plakalı motosiklet Ömerağa Mahallesi Gazi Yakup Satar Caddesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan Gizem Özel'e çarptı.
Kazada ağır yaralanan Sarp Uğurlu, İsmail Doğdu (32) ve Gizem Özel tedavi altına alındı. Doğdu, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
http://www.sakaryagazetesi.com.tr/ha...611&kategori=3
ALLAH RAHMET EYLESİN
ARKADAŞLAR HAKKARİ DE AKTÜTÜN KARAKOLUNA YAPILAN HAİN SALDIRIDA ESKİŞEHİRLİ HASAN ÖNAL KARDEŞİMİZİ ŞEHİT VERMİŞ BULUNMAKTAYIZ HABERİ ALAN ARKADAŞLAR KONUYU GÜNCELLESİN ŞEHİTİMİZİN AİLESİNİ YANLIZ BIRAKMAYALIM
VE ALLAH NASİP EDERSE 1989/1 TERTİP VATANİ GÖREVİMİ YAPMAYA GİDECEĞİM TEK BİR MESAJ HAİN ÇAKALLARA
VATAN SANA CANIM FEDA
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
çokcuklar öyle aniden yola çıkıyorlarki kendimden biliyorum çünkü bir kez atlattım allah düşmanımın başına vermesin böle şey.
ateş düştüğü yeri yaktı yine öyle canlar feda olduki haala elimizden bişey gelemiyor gibi sakin sakin sadece haberleri seyredebiliyoruz belki o karakolda iletişim namına hiç bişey yoktu.....
az da olsa sevindirici haber de gerekli ersin kardeşim bugün Eskişehir'e ayak bastı
akşam 9 gibi etipark'ta hoşgeldin diyeceğiz gelmek isteyen olursa buçuğa kadar orda oluruz ardından büyük ihtimalle palmiye'ye geçeriz. gelecekler benimle irtibat kurarsınız bi muhabbet bi nargile çeviririz 0505 622 45 54
Bende inş eskisehire gelecem bir gün....
Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!
Slm Arkadaşlar Geçmiş Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun Daha Nice Bayramlara
Slm[ımg][ımg]28092008014[/ımg][/ımg]
Slm Ben Buraya Nasıl Resim Koyabilirim Acaba Söyleyebilirmisiniz Arkadaşlar
SEN SEV BENİ AŞKI TAT DİLERİM
www.imageshack.us adresine giriniz...
sonrasında Gözat/Browse yazan düğmeye basıp bilgisayarınızdan eklemek istediğiniz resmi seçip resim boyutlarının verildiği yerden 640/480 olması gerek sayıları tam hatırlamıyorum ama 640 olanı seçip aşağısındaki Resize image yazan seçeneğe tik işaretini koyduktan sonra host it yazan düğmeye basıp bekleyiniz...
akabinde sayfa yenilenecek ve size resmin küçük bi karesini gösterecektir.Hemen resmin altında,o resme ulaşabileceğimiz linkler verilir.Kenarlarında yazan "for message boards" açıklamasından da anlayabileceğiniz gibi üstteki iki linkten birini kopyalayıp,yazdığınız mesaja o linki eklerseniz; az önce upload etmiş olduğunuz belge mesajınızda görüntilenecektir...
En anlaşılabilir ve detaylı yolu buydu sanırım kolay gelsin saygılarımla...
Herkese hayırlı geceler olsun
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
selamun eleykum herkezin başı sagolsun bi arkadaşımız daha şeyit oldu allah rahmet eylesın bizde askerligi yapmadık insallah o mertebeye bizde cıksak ....
dun ersın kardeşimiz gelmiş biraz gezdikden sonra palmiye kafede durmus agam geldi hepbereber oturup gezdikten sonra bide .... gerisini sınan abi anlatsın resimleriyle...
HE BUGUN 3,30 DEN SONRA GEZİ VAR KALTILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR OLURSA BEKLERİZ SU ANDA İSTİKAMET İNEGOL GİBİ ... BEKLERİZZZZZ
ahmedim de iyi bu tip konularda
yola bir hevesle çıkıp daha şehiri terkedemeden geri dönmek ne kadar üzücü oluyor ya riske girmeye hiç gerek yoktu eve döndük biz de
ESKİ VE YENİ DOSTLAR
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
eline saglık sinan abi
ogün aksam iyidide bügün için aynı şeyi soyleyemiycem haftaya nasıpseee....
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)