Bayramınız Mübarek Olsun Arkadaşlar ....Trakya MT
Bayramınız Mübarek Olsun Arkadaşlar ....Trakya MT
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
herkezin bayrami mubarek olsun
bayramınızı en içten dileklerimizle tebrik ederiz Ankara MT
en içten dileklerimizle her geçen gün büyüyen ailenizin bayramını MT ANTALYA ailesi olarak kutlarız.
Nice Bayramları Mutluluk,Esenlik ve Motosiklet üzreinde sıhhatli geçirmeniz dileklerimizle [MT MUĞLA]
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
arkadaşlar ben gezmeye çıkıyorum yollarda gorusuruz
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız Bursa(MT)
Ramazan ve şeker bayramınız kutlu olsun daha nice bayramlar görmeniz dileğiyle..Kayseri MT
Tüm arkadaşların, tüm eskişehir'in, tüm MT'nin, tüm Türkiye'nin ve tüm müslüman kardeşlerimizin bayramı mübarek olsun.
MT_kütahya bayramınızı kutlar.2-3 motorda olsak yarın saat 12.00 gibi eskişehirdeyiz.
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
http://www.proxygenie.com/index.php/...30317ea7419368
;) ısrarla ve şiddetle tavsiye ederim ...xD
__SoUnD Of GrEeN HiLL__
eşşek ne biLiR zevk-i sefayı eğeR biLseydi zevk-i sefayı ömRünde 1 kez oLsun çekeRdi kafayı:bounce:
Herkesin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlar,sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutluluklar dilerim
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
arkadaşlar antalya ya dogru yola cıkıyorum motorla değil . eger 3. günü gezi yaparsanız kendinize çok dikkat edin
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
kısa bir bayram ziyaretinden sonra tekrar buralardayım :D herkese selamlar
Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda
bugün ankara yolundakiler kimlerdi ? cihat abi senmiydin ? ben çiftelere giderken gördüm 4 motor arkada kros vardı
EskişehirMt nin bayramını kutlarım... Başta VAYPIR1 in ayrıcana kutlarım.....İzmir mt ..........
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
tüm eskişehirli kardeşlerimin bayramını kutlar,daha nicelerine ermelerini dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)