guncellll hep guncell sureklı guncel ...............
.................................................
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Kıdemli oldukta üstümüz var alt devremiz yok Neyse yarın geliyor alt devre yavaş yavaş işleri ona devretmeye başlayım ben
Arkadaşlar Honda'nın Avrupa sitesinde neden CBR 125R gözükmüyor bir bilgisi olan var mı üretimden kaldırılması gibi http://www.honda.com/
Birde bu motor 2008 model gösterilmiş ama yine Honda'nın sitesinde yok...
Honda CBR 250RR
Konuyla ilgili bilgisi olan var mı ???
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
bilmemki hamza honda'cılara sor ben yamaha'cıyım
akşam akşam böle oldu bide:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post1276293
........................
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Arkadaşlar herkesin Ramazan Bayramı mübarek olsun...Sevdiklerinizle beraber nice güzel bayramlar geçirmeniz dileğiyle...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Arkaadşlar Afyon işi ne druumda?
Arkadaşlar Ankara işi ne durumda?
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Selamlar olsun herkese Günaydın
Hepimizin Ramazan Bayramı Hayırlara Vesile Olsun ve Bu Güzellikte Nice Bayramlara,Hep Birlikte Erişebilmek Ümidiyle.Bayramınızı Kutlarım
__ __ Saygılarımla... ___ ___
__ ___ headhunter251 (Ahmet)__ ___
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan ramazan Bayramınız kutlu olsun.
HIZ VE KIZ HASTASI
bayramnızı en içten dileklerimizle kutluyoruz...antalya mt
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
Mubarek Ramazan Bayramınız Kutlu olsun arkadaşlar
[B]dirty bike[/B]
BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUNNNNNNNNNNNN
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
İyi Bayramlar
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...ml#post1276534
arkadaşlar saat 12 gibi kanlıpınar şehitliğini ziyarete gitmeyi planlıyorum . aziz vatan ve bizim huzurumuz için canını feda eden şehitlerimizi bu bayram da da unutmamak gerek diye düşünüyorum . 11 : 30 da devlet hastanesine giderken ki üst geçidin altına duracağım gelecek arkadaslar var ise oraya gelsinler hep beraber gidelim diyorum . gelen olmaz ise tek başıma gideceğim
MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINIZI KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM . CENAP ALLAH NİCE RAMAZAN VE KURBAN BAYRAMLARINI MUTLU VE HUZURLU BİR ŞEKİLDE GÖRMEK NASİP ETSİN İNŞALLAH
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
mübaREK ramazan bayramınızın hayırlara vesile olmasını diler iyi bayramlar dilerim....
ALİ ÇABUK...
__SoUnD Of GrEeN HiLL__
eşşek ne biLiR zevk-i sefayı eğeR biLseydi zevk-i sefayı ömRünde 1 kez oLsun çekeRdi kafayı:bounce:
Ramazan Bayramınız mübarek olsun Eskişehirrrrrr...
bayramınız mübarek olsun arkadaşlar istanbul mt
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)