Onu bi kere yerler
Ya olay çok garip bi olay Bi gün doktorlarda Umut,Faruk,Selçuk ve Ben oturuyoduk ben Umut'un ve Faruk'un CıBıRları denedim hoşumada gitti Sonra etraftakiler ikinci el race alacağına git sıfır al küçük cc al ama en azından sıfır olsun dediler banada esti bi an gittik siparişi verdik Bi süre bunu kullanırım eğer yetmezse memnun kalmazsam farklı birşeyler bakarım hayırlısı bakalım
Sorun orda 200lüğü zorlarken oldu tüm bunlar Nese ya böylesi daha iyi oldu Umut,Faruk,Volkan Abi güzel güzel takılcaz işte Hemde Eskişehir'de tek olcaz daha iyisi mi var
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
slm herekeze hayırlı aksamlar ee yarın için bi plan varmı yahuuu sinan abi ....bugun gezerim diyodum bugunde calıstık napcaz bilmeyom budunyaya calısmaya gelmişik
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
valla evde patladım yaa heralde çadırı çekcez gibi.
pardon unutmuşum
buyrun:http://www.motosiklet.net/forum/moto...-toplamak.html
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Bodrum-gümbet'den herkese selamlar hayatımda ilk defa trafikde 4 tekerliden çok 2 tekerli olan bir yer görüyorum pek çok güney sahilinde yer gezdim ama ilk defa bodrumda motosikletlerin ağırlıgını hissettim vede trafikde en çok olan motosiklet honda today onu çin işi scooterler ve çin işi cruiserler izliyor bu arada burada keaway sl150 filan çok fiyakalı racelerden çok ilgi çekiyor turistlerden
alanya ile burası arasında dağlar kadar fark olduğunu gördüm ve ilerde motosikleti ile gelmeyi düşünenler olursa bilgilendirmek istedim bodruma gelecekseniz mutlaka 2 tekere atlayıp gelin ben hata yaptım benim çinliyi evde bıraktım
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
Şimdi Honda iş motorum ve seviyorum onu ama Yamaha'da kendi motorum anlıcan ikisinede b.k atamıyorum Ama bişi var ki unutmamak gerek;HONDA HAYAT ONDA
Zaten abi ortam süper Sen,Ben,Umut,Faruk,Arıza Selçuk,Recep Usta Var mı böyle bi altılı yaaa Motorum gelsin yan çizmek yok Kumla yapıcaz daha abi
Umut sana devrediyorum bu işi,uzman sensin Ömür yolunda bi teste tabi tutmak gerek
160-170 km hızı aprillia Rs125 yapıyor 2 zamanlı ve 29hp sonuç olarak yzf 125 in son sürayti düzde taş çatlasın egzozdu hava filitresi iridyum bujusi anca 140...
3 ün 5 in lafını yapmaya gerek yok motor 125 lık motor zaten 10-20km fazla yapmış eksik yapmış önemli deil sadece yakıt ve görüntüsü konusunda tartışılmalı bence.
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Son hız, yakıt, görüntü, marka fln filan düşünmek ikinci planda olması gerek.
Önemli olan motosikletin performansı, yol tutuşu, viraj kabiliyeti, denge gibi teknik kapasiteler.
Asıl bunları test edip, aynı sınıftaki diğer motorlarla değerlendirmek lazım...
Biraz önce YZF R125 kullanıcısı olan iki kişiyle telefonda görüştüm.Motor ile ilgili hiçbir sıkıntılarının olmadığını söylediler ve motorun 125 cc SS kategorisinde (onlara göre) en iyi motor olduğunu gönül rahatlığıyla alınıp,binilebileceğini ve performans,yakıt ve yol tutuşunun ayrıca verdiği sürüş keyfinin eşsiz olduğunu söylediler.Birisinden öğrendiğim kadarıyla virajlarda çok yetenekli bir motormuş YZF R125 ve yakıt olayıda 9-10 kuruş arasıymış yani ekonomik ve güzel bir motor tercih ettiğime inanıyorum.Kasası için söylenecek birşey yok zaten sabahtan beri bakınıyorum internete.Motovirüs sitesinde birisi motorla ilgili olarak R6'yla YZF R125'i yan yanayken görseniz gözlerinize inanamazsınız demiş.
CBR 1000RR & YZF R125
Ben bişey demiyorum. MT arşivlerindeki yorumlara göre yazdım.
CBR 125 ile her zamanki gibi viraja gir.
Sonra aynı hızda aynı viraja CBR çakması Ramzey 125 ile gir.
Sağ çıkarsan anlat görüşlerini
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)