Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı mithooo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende bozüyüklüyüm birinin bana yardım etmesini istiyorum 125 cc lik bi vitesli motor düsünüyorum resimdeki mavi gibi yardımcı olurmusun
    o gördüğün motorun fiyatı 8000ytl civarlarında sana ybr 125 öneririm getirirsin bakımlarını eskişehirde yaptırırız

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Alıntı beytbaba adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hamza bi tur verirsin artık esparkda:D
    Onu bi kere yerler

Alıntı slayer2694 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hamza 600lükten 125liğe mi düştün :D
    Ya olay çok garip bi olay Bi gün doktorlarda Umut,Faruk,Selçuk ve Ben oturuyoduk ben Umut'un ve Faruk'un CıBıRları denedim hoşumada gitti Sonra etraftakiler ikinci el race alacağına git sıfır al küçük cc al ama en azından sıfır olsun dediler banada esti bi an gittik siparişi verdik Bi süre bunu kullanırım eğer yetmezse memnun kalmazsam farklı birşeyler bakarım hayırlısı bakalım

Alıntı beytbaba adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    başlangıç motoru abisi kerataya 200lüğün bile çok olduğunu gördük

seviyom seni hamza
    Sorun orda 200lüğü zorlarken oldu tüm bunlar Nese ya böylesi daha iyi oldu Umut,Faruk,Volkan Abi güzel güzel takılcaz işte Hemde Eskişehir'de tek olcaz daha iyisi mi var
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sorun orda 200lüğü zorlarken oldu tüm bunlar Nese ya böylesi daha iyi oldu Umut,Faruk,Volkan Abi güzel güzel takılcaz işte Hemde Eskişehir'de tek olcaz daha iyisi mi var
    hamza'cım yanlız şöle bişey var onlar Honda'cı ben YAMAHA'cıyım

Nese ya böylesi daha iyi oldu Umut,Faruk,Volkan Abi güzel güzel takılcaz işte Hemde Eskişehir'de tek olcaz daha iyisi mi var
    Hamza sen takıl bize hayatını yaşa

Motosikleti
    KROSS 250
    slm herekeze hayırlı aksamlar ee yarın için bi plan varmı yahuuu sinan abi ....bugun gezerim diyodum bugunde calıstık napcaz bilmeyom budunyaya calısmaya gelmişik
    sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com

Motosikleti
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

valla evde patladım yaa heralde çadırı çekcez gibi.

pardon unutmuşum

buyrun:http://www.motosiklet.net/forum/moto...-toplamak.html

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı canercaracal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eray iş cıkısı verdim falan ne werdin oglum saka bi yana bu mubarek ayda gercekten büyük sevap yapmıssın allah kabul etsin
    orda kızılay yazıyor olm kızılaya . kandan başka bir şey verılmıyor

Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    töbe töbeee

yok daha neler 500cc desen dediğin olur abartma istersen

CBR 125 : 13.1hp/124kg = 0.105 hp/kg

YZF-R125: 14.6hp/136kg = 0.107 hp/kg

adamım sana yakışıyo kırmızı caraçakal
    yoo 500 cc değil abi gir yutube a gör bnm koca oğlan 120 yapıyorsa o motor hiç yapmasa 160 -170 yapar
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Alıntı macrol 500 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    guncellll uzmanı selcuk (macrol 500) herkes herkese nasıl gıbım soyluyo ama gel gelelım guncel uzmanına laf atan yok
    Ayyy yazık sana yaaa, nasılsın bakalım güncel uzmanı

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bodrum-gümbet'den herkese selamlar hayatımda ilk defa trafikde 4 tekerliden çok 2 tekerli olan bir yer görüyorum pek çok güney sahilinde yer gezdim ama ilk defa bodrumda motosikletlerin ağırlıgını hissettim vede trafikde en çok olan motosiklet honda today onu çin işi scooterler ve çin işi cruiserler izliyor bu arada burada keaway sl150 filan çok fiyakalı racelerden çok ilgi çekiyor turistlerden
    alanya ile burası arasında dağlar kadar fark olduğunu gördüm ve ilerde motosikleti ile gelmeyi düşünenler olursa bilgilendirmek istedim bodruma gelecekseniz mutlaka 2 tekere atlayıp gelin ben hata yaptım benim çinliyi evde bıraktım

Motosikleti
    KROSS 250
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    orda kızılay yazıyor olm kızılaya . kandan başka bir şey verılmıyor

yoo 500 cc değil abi gir yutube a gör bnm koca oğlan 120 yapıyorsa o motor hiç yapmasa 160 -170 yapar
    yavas vayrum yavas ii ozamn bunların 600 lukleri ısınlanıyo ozamn naptın sen ya bayır aşşa koy kucuk dişliyi bas allah neverdiyse benimkide yapar duz de ne yaptıgı onemli you tube bakıpda aldanma neyse hamza alınca soyler kac yapıyo bakm
    sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com

Motosikleti
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hamza'cım yanlız şöle bişey var onlar Honda'cı ben YAMAHA'cıyım
    Şimdi Honda iş motorum ve seviyorum onu ama Yamaha'da kendi motorum anlıcan ikisinede b.k atamıyorum Ama bişi var ki unutmamak gerek;HONDA HAYAT ONDA

Zaten abi ortam süper Sen,Ben,Umut,Faruk,Arıza Selçuk,Recep Usta Var mı böyle bi altılı yaaa Motorum gelsin yan çizmek yok Kumla yapıcaz daha abi

Alıntı woxter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yavas vayrum yavas ii ozamn bunların 600 lukleri ısınlanıyo ozamn naptın sen ya bayır aşşa koy kucuk dişliyi bas allah neverdiyse benimkide yapar duz de ne yaptıgı onemli you tube bakıpda aldanma neyse hamza alınca soyler kac yapıyo bakm
    Umut sana devrediyorum bu işi,uzman sensin Ömür yolunda bi teste tabi tutmak gerek

Zaten abi ortam süper Sen,Ben,Umut,Faruk,Arıza Selçuk,Recep Usta Var mı böyle bi altılı yaaa Motorum gelsin yan çizmek yok Kumla yapıcaz daha abi
    Ayıpsın. İlk molayı Kumla'da veririz.

Motosikleti
    Ayıpsın. İlk molayı Kumla'da veririz.
    Sanırım işyerinden birkaç günlük izin almam gerekecek Biz yine Doktorlar mı takılsak ne

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    160-170 km hızı aprillia Rs125 yapıyor 2 zamanlı ve 29hp sonuç olarak yzf 125 in son sürayti düzde taş çatlasın egzozdu hava filitresi iridyum bujusi anca 140...

3 ün 5 in lafını yapmaya gerek yok motor 125 lık motor zaten 10-20km fazla yapmış eksik yapmış önemli deil sadece yakıt ve görüntüsü konusunda tartışılmalı bence.
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

Son hız, yakıt, görüntü, marka fln filan düşünmek ikinci planda olması gerek.

Önemli olan motosikletin performansı, yol tutuşu, viraj kabiliyeti, denge gibi teknik kapasiteler.
    Asıl bunları test edip, aynı sınıftaki diğer motorlarla değerlendirmek lazım...

Motosikleti
    Kawasaki VN 800

Önemli olan motosikletin performansı, yol tutuşu, viraj kabiliyeti, denge gibi teknik kapasiteler.
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    Biraz önce YZF R125 kullanıcısı olan iki kişiyle telefonda görüştüm.Motor ile ilgili hiçbir sıkıntılarının olmadığını söylediler ve motorun 125 cc SS kategorisinde (onlara göre) en iyi motor olduğunu gönül rahatlığıyla alınıp,binilebileceğini ve performans,yakıt ve yol tutuşunun ayrıca verdiği sürüş keyfinin eşsiz olduğunu söylediler.Birisinden öğrendiğim kadarıyla virajlarda çok yetenekli bir motormuş YZF R125 ve yakıt olayıda 9-10 kuruş arasıymış yani ekonomik ve güzel bir motor tercih ettiğime inanıyorum.Kasası için söylenecek birşey yok zaten sabahtan beri bakınıyorum internete.Motovirüs sitesinde birisi motorla ilgili olarak R6'yla YZF R125'i yan yanayken görseniz gözlerinize inanamazsınız demiş.

CBR 1000RR & YZF R125

macrol 500 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '05 Kawasaki z750s maviş :)
    Alıntı Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ayyy yazık sana yaaa, nasılsın bakalım güncel uzmanı
    heel şükür bi cvb geldı hemen cvb vereyım de hem guncel olsun hemde cvb yazıs olayım ne guzel bısı yaf hehe

Kawasaki z750s O Bir Aşk

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol

125 lık motorun ne performansı ne yol tutusu olcakya sanki 200 le viraja giricen heaaa tabi herkezin kendi fikri
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

Ben bişey demiyorum. MT arşivlerindeki yorumlara göre yazdım.

CBR 125 ile her zamanki gibi viraja gir.
    Sonra aynı hızda aynı viraja CBR çakması Ramzey 125 ile gir.

Sağ çıkarsan anlat görüşlerini

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler