engin abi burda bugün esnaf sarayında grstuk . cok zayıflatmıs onu askerlık .
aytaç bugun gıdıp 30 ytl bayılıp kapsamlı bir klavye aldım artık elime yapısmayacak
engin abi burda bugün esnaf sarayında grstuk . cok zayıflatmıs onu askerlık .
aytaç bugun gıdıp 30 ytl bayılıp kapsamlı bir klavye aldım artık elime yapısmayacak
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
guncel uzmanı selcuk ıyne tekrar tekrar gunceller
Kawasaki z750s O Bir Aşk
valla 80le sakintepenin oralarda giderken biraz üşüdük hepsi o kadar
sağol yeşltepeli
çalış seninde olur
teşekür ederim aytaç
sağol ahmedim. beynim ZONG'luyo çok yorulmuşum be ahmedim
askere giden ya zayıflar ya da ben gibi kilo alıp gelir ama ben yine de bundan 4sene önceki formumdayım allaha şükür üst sınır 70kg
az once pizzahuttan haber geldi ve allah nasip ederse yarın sabah 11 de iş başı yapıyorum
iyi oldu yaaaa oturdugumuz yerde pas baglayacaktık
hamza recep usta fan super olmus birde fotograf koyalım oraya
arkadaşlar ve özellikle ekmek parasını motosiklet üzerinde çıkaranlar lütfen okuyunuz
http://www.motosiklet.net/forum/fayd...-ipuclari.html
herkese hayırlı sabahlar olsn bakalm.Yeni bir gün daha çalıyor felek,akıp giden ömrümüzden...
bu arada Şu linke bi bakın derim yani Doğum günün Kutlu olsn Hamza tekrardan
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...tlamaya-d.html
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
evet arkadaşlar hergeze gunaydın yeni işe baslayanlara hayırlı işler bugun doganlara iyki dogdun bugun olenlere allah rahmet ve begun motor alanlara kazasız surusler nasıp etsın yarabbim ....(esmt ye birini daha kazandırdım 350 java)
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
sinan abi & eray dek gelirse 2.el moto montu haberim olsun bana telden ulaşın nete giremiyom fazla
YBR AMA BENİM GÖNLÜMDE FZ6
Kırmızı-Beyaz istedim ellerinde var mı sorup bilgilendirecekler.Eğer varsa en geç 2-3 hafta içinde plakasıyla birlikte tam hazır şekilde teslim ederiz denildi.Yoksa bu süre tabi biraz daha uzayacak ama sabreden dervişi oynayacağız biraz daha
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
guncellll uzmanı selcuk (macrol 500) herkes herkese nasıl gıbım soyluyo ama gel gelelım guncel uzmanına laf atan yok
Kawasaki z750s O Bir Aşk
hamza 600lükten 125liğe mi düştün :D
eray iş cıkısı verdim falan ne werdin oglum saka bi yana bu mubarek ayda gercekten büyük sevap yapmıssın allah kabul etsin
Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda
bende bozüyüklüyüm birinin bana yardım etmesini istiyorum 125 cc lik bi vitesli motor düsünüyorum resimdeki mavi gibi yardımcı olurmusun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)