Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    macrol 500 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '05 Kawasaki z750s maviş :)
    mt 26 nın guncelleme uzmanı macrol (selçuk) iftaarla günceller

millet buluşmaya kaç saat var daha
    Kawasaki z750s O Bir Aşk

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    KROSS 250
    Alıntı canercaracal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sinan abi yada taha kesin bisi soyleyin bende ona gore kesin gelecegimi bildireyim vipera ???

ama istemiosanız gelmemi gelmem motorum yanımda yok ya o bakımdan :(
    aglama len basımın ustunde yerın var gotururuz tabi nolcak no panık 05555987570 al arda konusuruk tamam
    sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com

Motosikleti
    Mondial Zn-125 ve yeni motor için kararsız
    sanada dostum

eminn26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Honda CBF 1000 FA
    herkese iyi aksamlar arkadaslar
    2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Umt_Bgra

Umt_Bgra - ait Avatar

Aktif (Online)
    Motosikleti: Mondial Zn-125 Ama NAKED or Cruiser Düşünüyo =) cruıserrrrr olsun tastan olsun
    Kan Grubu: B Rh+
    bak şimdi....

Alıntı forester adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaslar
    askerlik bitiyorrrr..
    17 eylülde eskişehirdeyim.
    ybr yi yaz uykusundan uyandıracagım gelince.
    görüşmek üzere umarım beni özlemişsinizdir.....
    özledik tabi engin ama senin yoklugunu hissettirmedim (motor açısından )

len tamda ehliyetsiz şöför dövecektim 3 kişilerdi elemanlar. durduk yere cengiz topel'in çıkışında ışıkta bekliyorum onümde 26 PU 358 plakalı kamyonet.direksiyonda da ehliyetsiz daha doğrusu araba ehliyetsiz şöför doluymuş. neyse geri geri geldi ben kırdım direksiyonu, bir yandan da geri geri gelmeye çalışıren yatırdım motoru dururken kurtarmaya çalıştım ama çamurluğu kurtaramadık çatırtı koptu on çamurluğun ucu kırıldı. kornam zaten çiftli yıktı ortalığı baktım elemanlar kaçıyo orduevinin önündeki tramvayın geçtiği yerde ışığa takıldılar. tabi ben o aceleyle nasıl olduysa tekere de kalktım gözümden alev çıkıyodu resmen. asıldım gaza kırdım önüne cart diye kestim yolu. trafiği aradım hasarlı kazalarda form doldurmanız gerekiyor dedi telefondaki abla daha çok kızdım. gittim arabanın kontağını aldım attım cebime kaçarmı benden bu arada da durmuş'u aradım onla da konuştuk fiyat bakalım diye o da 50 civarı filandır dedi tamam dedim. Ceplerinden bozuk çıkık kırık 30 lira çıktı aldım elemanlardan. bir de 3ünün de telefonunu aldım. dedim bidaha gözükmeyin gözüme inşallah denkgelirler bu kez bagaj lastikleriyle kayış misali dalacam heriflere dururken bile bişey oluyor yaa hadi giderken oluyorda dururken de olmamıştı böle hiç haala acaip sinirliyim acaip dövesim geldi elemanları da allahtan ceplerinde para çıktı da kurtardılar. p.tesi orjinal hakiki japon üretimi çamurluk arıycam girsin eleman girdiği kadar napıyım....

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak şimdi....

len tamda ehliyetsiz şöför dövecektim 3 kişilerdi elemanlar. durduk yere cengiz topel'in çıkışında ışıkta bekliyorum onümde 26 PU 358 plakalı kamyonet.direksiyonda da ehliyetsiz daha doğrusu araba ehliyetsiz şöför doluymuş. neyse geri geri geldi ben kırdım direksiyonu, bir yandan da geri geri gelmeye çalışıren yatırdım motoru dururken kurtarmaya çalıştım ama çamurluğu kurtaramadık çatırtı koptu on çamurluğun ucu kırıldı. kornam zaten çiftli yıktı ortalığı baktım elemanlar kaçıyo orduevinin önündeki tramvayın geçtiği yerde ışığa takıldılar. tabi ben o aceleyle nasıl olduysa tekere de kalktım gözümden alev çıkıyodu resmen. asıldım gaza kırdım önüne cart diye kestim yolu. trafiği aradım hasarlı kazalarda form doldurmanız gerekiyor dedi telefondaki abla daha çok kızdım. gittim arabanın kontağını aldım attım cebime kaçarmı benden bu arada da durmuş'u aradım onla da konuştuk fiyat bakalım diye o da 50 civarı filandır dedi tamam dedim. Ceplerinden bozuk çıkık kırık 30 lira çıktı aldım elemanlardan. bir de 3ünün de telefonunu aldım. dedim bidaha gözükmeyin gözüme inşallah denkgelirler bu kez bagaj lastikleriyle kayış misali dalacam heriflere dururken bile bişey oluyor yaa hadi giderken oluyorda dururken de olmamıştı böle hiç haala acaip sinirliyim acaip dövesim geldi elemanları da allahtan ceplerinde para çıktı da kurtardılar. p.tesi orjinal hakiki japon üretimi çamurluk arıycam girsin eleman girdiği kadar napıyım....

hacım bu öss formumuymus gonder trafık polisini ne yapacaksa o yapsın hayret bir şey
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    kanuni CARACAL 200 KARA ŞİMŞEK
    Alıntı woxter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aglama len basımın ustunde yerın var gotururuz tabi nolcak no panık 05555987570 al arda konusuruk tamam
    cok tesekkürler taha yarın gorusuruz

Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak şimdi....

;;;

sinan abi gecmis olsun ama sana degil o elemanlara iyi sopa yemeden kurtulmuslarsanada gecmis olsun
    Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda

Motosikleti
    abi gecmiş olsun

saat 00:58 kask motorda ama kafama takılı değil diye ceza yedim 55 Ytl dikkat etsin herkez

Arkadaşlar iftar yemekleri rezervasyon şeklinde oluyor.

Önceden belirtilen sayıya göre tabak, çatal, salata, aperatif hazırlanıyor.

Katılıp, katılmama durumunuzu kesin olarak bildirmeniz önemli...

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar iftar yemekleri rezervasyon şeklinde oluyor.

Önceden belirtilen sayıya göre tabak, çatal, salata, aperatif hazırlanıyor.

Katılıp, katılmama durumunuzu kesin olarak bildirmeniz önemli...

volkan toparlanma geç oldu millet gidip geri gelecek biraz daha beklersek ondan sonra bizi ya donas yada yıldız lokantası paklar .

mesela haftaya toplanın böyle pizzahut a sipariş verın ben getireyim bana da bahşiş verin çok hora geçer yani

Motosikleti
    Yuan 150gy-3a
    Arkadaşlar köye gidiyor(muş)um
    benim iftar yalan oldu size iyi eğlencelerr
    [B]dirty bike[/B]

Motosikleti
    gelecekler için son 2,5 saat

Motosikleti
    BEKLEMEDEYİZ sinan bi eray bizde taha bni almaya gelicek bizim eve sende erayı almaya buraya bize gelcemissin hep beraber burdan cıkarız ok tammı

Motosikleti
    hadi genclik motoru yıkadım =) sütlü bezle lastik ve Plastik aksamı sildim 0 gibi oldu ama cizikler war saat 4 oldu burada 10 kişiyiz toplamda=)

-----------------bilmeyenler icin iftar yemeği link---------------
    http://www.motosiklet.net/forum/duyu...ar-yemegi.html

Motosikleti

sinan abi gecmis olsun ama sana degil o elemanlara iyi sopa yemeden kurtulmuslarsanada gecmis olsun
    valla öle şimdi arıcam zaten gördüğüm yerde....

Alıntı Umt_Bgra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi gecmiş olsun

saat 00:58 kask motorda ama kafama takılı değil diye ceza yedim 55 Ytl dikkat etsin herkez
    sağol umut bugra.

BEKLEMEDEYİZ sinan bi eray bizde taha bni almaya gelicek bizim eve sende erayı almaya buraya bize gelcemissin hep beraber burdan cıkarız ok tammı

tamam 17,30da evden çıkcam size gelirim korna çalınca çıkarsınız. tahayla beraber gelcez.

Motosikleti
    evet ben cıkıyorum saat 18:00da anadolu üniversitesinin orada görüşmek üzere

Motosikleti
    hani cok kesin gelcek olanlar vardı herkes belki demis bırakmıs
    ??

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    güzel bir iftardı ve ve şehir içi azda olsa güzel gezi yAPTIK . bir daha ne zaman toplanırız ben gelebilirmiyim bilmem

Motosikleti
    toplanırız merak etme =) ben drek yatıyorum sabah 6da kalkıcam fotoları yarın atıcam herkeze ii geceler

Motosikleti
    KROSS 250
    hani foto yok uyuyan guzeller fotoları yukleyın de bakam be nası cıkmıs ayrıca gezi ve yemek için AYTACA tesekur ederim katılan nicccccccceeeee arkadaslarada ...
    sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler