mt 26 nın guncelleme uzmanı macrol (selçuk) iftaarla günceller
millet buluşmaya kaç saat var daha
mt 26 nın guncelleme uzmanı macrol (selçuk) iftaarla günceller
millet buluşmaya kaç saat var daha
Kawasaki z750s O Bir Aşk
sanada dostum
herkese iyi aksamlar arkadaslar
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
bak şimdi....
özledik tabi engin ama senin yoklugunu hissettirmedim (motor açısından )
len tamda ehliyetsiz şöför dövecektim 3 kişilerdi elemanlar. durduk yere cengiz topel'in çıkışında ışıkta bekliyorum onümde 26 PU 358 plakalı kamyonet.direksiyonda da ehliyetsiz daha doğrusu araba ehliyetsiz şöför doluymuş. neyse geri geri geldi ben kırdım direksiyonu, bir yandan da geri geri gelmeye çalışıren yatırdım motoru dururken kurtarmaya çalıştım ama çamurluğu kurtaramadık çatırtı koptu on çamurluğun ucu kırıldı. kornam zaten çiftli yıktı ortalığı baktım elemanlar kaçıyo orduevinin önündeki tramvayın geçtiği yerde ışığa takıldılar. tabi ben o aceleyle nasıl olduysa tekere de kalktım gözümden alev çıkıyodu resmen. asıldım gaza kırdım önüne cart diye kestim yolu. trafiği aradım hasarlı kazalarda form doldurmanız gerekiyor dedi telefondaki abla daha çok kızdım. gittim arabanın kontağını aldım attım cebime kaçarmı benden bu arada da durmuş'u aradım onla da konuştuk fiyat bakalım diye o da 50 civarı filandır dedi tamam dedim. Ceplerinden bozuk çıkık kırık 30 lira çıktı aldım elemanlardan. bir de 3ünün de telefonunu aldım. dedim bidaha gözükmeyin gözüme inşallah denkgelirler bu kez bagaj lastikleriyle kayış misali dalacam heriflere dururken bile bişey oluyor yaa hadi giderken oluyorda dururken de olmamıştı böle hiç haala acaip sinirliyim acaip dövesim geldi elemanları da allahtan ceplerinde para çıktı da kurtardılar. p.tesi orjinal hakiki japon üretimi çamurluk arıycam girsin eleman girdiği kadar napıyım....
abi gecmiş olsun
saat 00:58 kask motorda ama kafama takılı değil diye ceza yedim 55 Ytl dikkat etsin herkez
Arkadaşlar iftar yemekleri rezervasyon şeklinde oluyor.
Önceden belirtilen sayıya göre tabak, çatal, salata, aperatif hazırlanıyor.
Katılıp, katılmama durumunuzu kesin olarak bildirmeniz önemli...
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Arkadaşlar köye gidiyor(muş)um
benim iftar yalan oldu size iyi eğlencelerr
[B]dirty bike[/B]
gelecekler için son 2,5 saat
BEKLEMEDEYİZ sinan bi eray bizde taha bni almaya gelicek bizim eve sende erayı almaya buraya bize gelcemissin hep beraber burdan cıkarız ok tammı
Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda
hadi genclik motoru yıkadım =) sütlü bezle lastik ve Plastik aksamı sildim 0 gibi oldu ama cizikler war saat 4 oldu burada 10 kişiyiz toplamda=)
-----------------bilmeyenler icin iftar yemeği link---------------
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...ar-yemegi.html
evet ben cıkıyorum saat 18:00da anadolu üniversitesinin orada görüşmek üzere
hani cok kesin gelcek olanlar vardı herkes belki demis bırakmıs
??
Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda
güzel bir iftardı ve ve şehir içi azda olsa güzel gezi yAPTIK . bir daha ne zaman toplanırız ben gelebilirmiyim bilmem
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
toplanırız merak etme =) ben drek yatıyorum sabah 6da kalkıcam fotoları yarın atıcam herkeze ii geceler
hani foto yok uyuyan guzeller fotoları yukleyın de bakam be nası cıkmıs ayrıca gezi ve yemek için AYTACA tesekur ederim katılan nicccccccceeeee arkadaslarada ...
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)