bu pazar ne oldu oldu . pazartesi gününden itibaren bana nefes almak bile yasak
bu pazar ne oldu oldu . pazartesi gününden itibaren bana nefes almak bile yasak
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
sinan abi yada taha beni de iftar yemegine biriniz arkanızda goturseniz bende gelicem ama sizden ses cıkmadı hic ?
deserteagle1903@hotmail.com eklersiniz
Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda
merhabalar kütahyadan; iyi geceler dilerim görüyorum ki iftar hazırlıkları son sürat kolay gele hepinize
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
yav bu eskisehir mt de bu 3-5 kişiden başka yok mu?
@ mtk
Kütahyadan bir arkadaş da bize eşlik edecek, sizi de bekleriz efendim
@ kurtulus69
Neden sordunuz ki Oradan bakınca 3 - 5 kişi mi gözüküyoruz
Arkadaşlar iyi hoş güzel Huzur Evi Çocuk Esirgeme diyoruz ama ara sıra şu iftar yemeğini güncellerseniz sevinirim
mt konu vs guncelleme uzm. çvş selcuk ıftaarla konumuzu gunceller hehe
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Akıllım burayı değil duyurular bölümündeki iftar yemeği konusunu güncelleyecen
aaa hadii yaa tuh hemen oraya gecıyım balıme hemen orayıda guncelleyım guncelcı selcuk macrol 500 mt guncel uzmanı hehehe
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Hadi bakalım Selçuk, bir koşu güncelle de gel, bu arada yemeğe geleceğin için evet seçeneğini de işaretlersen sevinirim
Eray tekrar ve tekrar hayırlı olsun, kendine yollarda dikkat et, malum taksiciler
[QUOTE=Bin9yüz85;1251848]Hadi bakalım Selçuk, bir koşu güncelle de gel, bu arada yemeğe geleceğin için evet seçeneğini de işaretlersen sevinirim
evet aynen dedıgını yaptım bı guzel oldu
mt 26 nın guncelleme uzm. macrol 500 ıftaarla gunceller
Kawasaki z750s O Bir Aşk
sinan abi yada taha kesin bisi soyleyin bende ona gore kesin gelecegimi bildireyim vipera ???
ama istemiosanız gelmemi gelmem motorum yanımda yok ya o bakımdan :(
Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda
Buğra ilgin için teşekkürler.Arkadaşlar boş vaktim olsa inanın tüm bu işlerle bizzat sonuna kadar ilgilenecektim ama ne vaktim ne de gidip gelmeye kullancak bir aracım ne yazık ki yok.Tüm bunlarla ilgilenerek mükemmel bir organizasyon yapmak isterdim aynı Moto Gurmeler'de olduğu gibi ama ilgilenemiyorum özür dilerim.Ama ayarlarsanız o işleri bende basını ayarlayabilirim
Eray tekrar hayırlı olsun
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
selamın aleyküm motor milletinin insanları.nabersiniz yav uzaklarda kaldık bi halinizi hatrınızı sorayım dedim.bu arada motoru 98 fiat bravoyla takasladım arkadaşlar hayırlı olsun isterim.
sana da mtk bekleriz eskişehir'e
valla yaz sezonu oldugu için herkes dışarda evde oturanlar da burda takılıyoruz işte
olm halletcez dedik ya tamam ben alırım seni.
zaten çoktandır görmüyodum seni burak iyi olmuş hayırlı olsun ilerde alırsın gene bi 250lik filan
Hayırlı olsun Burak Ne kadara saydın motoru
Arkadaşlar Eylül'ün sonuna kadar 9.000-12.000 YTL fiyatları arasında 600cc racing arıyorum aklınızda bulunsun.Tercihen Yamaha R6 ve CBR 600RR olabilir ama Eylül sonuna kadar istediğim türden birşey bulamazsam ya beklicem(niyetim yok) ya da CBR 600F Alıcam.Lütfen aklınızda bulunsun acil olarak lazım
0536 826 49 59 nolu telefondan ve just_hmz@windowslive.com msn adresi ve hamza89@isnet.net.tr adresinden bana ulaşabilirsiniz yardımlarınızı bekliyorum
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
evet taksiciler bana canlı örnek hehhee
hayırlı olsun burak kardeşim o motora ben kafa kilitlemiştim ama hayırlısı olsun
hamza sagol hem iş hem sivil hayat arkadasım
26 tc 402 ışık ihlali yapma office süper store önü
26 tc 307 abi kafan yogundu direksiyon basında farkına vardım adliye sarayının orda sokak arasında biraz süratliydin
aytaç ' a söylediğim gibi arkadaşlar aman dikkatli olalım . bugun keeway arn 125 ıle 20 km yol gıttım kendı motorum servıste oldugu için . caracalı yine sıkıstıramıyorlar malum bıraz buyuk fark edılıyor . bugun kac kere kaza atlattım tartısma fln . ınsanlar dıkızlerıne bakmadan saga sola atlıyorlar
kasklar kafamızda, farımız ve yolumuz açık olsun
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)