Umut başım ağrıyo Birden damak'ın önünde dediğin şey aklıma geldi
-Üşürsün...
-Yok yaa...
Umut başım ağrıyo Birden damak'ın önünde dediğin şey aklıma geldi
-Üşürsün...
-Yok yaa...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Canercim öle deme ama işi olan olur olmayan olur iftar yemeği yaparız elbette Huzur evi işde bence mükemmel olur tabi
Alıntı Bin9yüz85
"Arkadaşlar huzur evine gidelim demekle iş bitmiyor. İzin alacaksınız, izine göre katılımı sağlayacaksınız,
katılıma göre hediye işini ayarlayacaksınız falan filan. Bilmem farkında mısınız ama alt tarafı bir yemek
demek istemiyorum ama alt tarafı bir yemek için bile " Ben şu sorumluluğu üstlenirim diyen yok !!!!!! "
katılıyorum açalım bi topic herkez fikrini paylassın eet aslında ben huzur evine gidip kaç kişinin kaldıgını ve ziyaret edile bilecen en uygun saatleri öğrenebilirim. Bişeylere ön ayak olayım bari Bin9yüz85'ın dediği gibi birilerinin ön ayak olması lazım hade bakalım ben yarın huzur evine gidip durumu anlatıp bilgi alıcam sizede paylaşıcam ona göre sizde düşüncelerini belirtiniz...
Forumdaki herkez aynı anda aynı gün boş olmasada her pazar boş olan arkadaşlar wardır solo takılmaktansa 3-4 motor gezmek daha iidir BeNCE
UGURcm hayırlı olsun hep DT diyodun sonunda Aldın Cross bnm görüşlerim biraz değişti bnde CROSS istiyodum ama NAKED veya CRUSER olucak heralde ne bilim Naked CBF-500 den sonra Cruiser H.D SPORTSTER CUSTOM -XL883C sürdükten sonra kararkarım değişti CBF250 yada Ramzey qm250 war kafamda artık
@ Umt_Bgra;1250582
Elbette herkesin pazarı boş olacak diye bir şart yok ama en azından
iyi bir organizasyonla herkes pazarını müsait hale getirmeye çalışabilir
İlgin için ve bir şeyi üstlendiğin için teşekkür ederim. Huzur Evi konusunda iyi haberlerini bekliyoruz.
Bayramdan sonra herhangi bir pazar da o konuyla ilgilenebilirim. Sana bir görev daha, aynı bilgileri
Çocuk Esirgeme Kurumu için de öğrenirsen sevinirim. İftar yemeğine de bekleniyorsun haberin olsun
yemek ve bensiz zaten imkansız gibi
esirgemeyede giderim 10 dakikamı almaz
saat 18:00 sularında Bi cvp atarım bütün bilgileri veririm icn rahat olsun başı biri cektimi devamı gelir nede olsa
gereksiz bi nedenle takas işim ertelendi :S pazar crossla gelmeyi ne kadar çok isterdim :S
[B]dirty bike[/B]
@ Umt_Bgra
Tamamdır o zaman, yemekte görüşmek üzere Darısı Huzur evi ve Çocuk Esirgemenin başına
@ Cihat Taygut
Cihat abi gezi günü de olsa akşam üstü merkeze doğru gelirsiniz diye düşünüyorum.
Bu arada sizin için buluşma saatini 18:00 e buluşma yerini de Anadolu Üniversitesi otoparkına almayı düşünüyorum
@ PeSsiMisTsTyL3
cross ile gelmek şart mı Uğurcum, cross olmasa da sizi de bekliyoruz
Bu arada hepinize söylüyorum motosikleti olmayan ya da motosikleti bakımda olan arkadaşlara artçımız olarak illa ki yer buluruz, merak etmeyin
herkese günaydın......
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
Size de günaydın efendim, yemeğe geliyorsunuz dimi
büyük ihtimalle pazar emrahlayım ev taşıcak zor gibi..
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
Evet Emrahla görüştüm, ev durumu var ama arada siz bari kaçın da dinlenin
eet şimdi cıkıyorum önce huzur evi dönüşüne Cocuk esirgeme yapıcam emrah adlı arkadaşıda evini sabahtan taşıyalım kaslı erkekler olarak iftara herkez hazır olur :D
iyigünler eskişehir mt.
bi aksilik çıkmazsa iftar toplaşmasına eşimle beraber katılıyorum.
@ Umt_Bgra
Emrahla ne alıp veremediğin var oğlum senin
@ viravira26
O zaman pazar görüşmek üzere diyelim
emrah alıp weremediğim yok =)
eminn26 "büyük ihtimalle pazar emrahlayım ev taşıcak zor gibi.."
demiş bende yardım maksatli boştan adam alıp yardım edelim böylece Eminn arkadaşımzıda aramızda görelim die dedim :D
-------------------------------------------------------------------
MAİDE BOLEL HUZUR EVİ
92 kişi konaklamakta
Gdiş için yazılı olarak gün ay yıl saat olarak resmi bir Dilekce bildirilmeli ona göre huzur evi yönetimide il valiliğnden izin alıcak
Ramazan nedeniyle İkram tarzında bişey düşünülüyosa cogunluk oruç tutmakta
gidip el öpmek muhabbet etmek sorun değil yada eğlenmek cok yormadığımız taktirde bi sorun yokmuş
Soru=Bir ihtiyacları varmıdır
Cvp=Hayır burada bütün ihtiyaçları karşılanıyor
Soru=Peki elimiz boş gelmek olmaz nasıl bişey olmalı
Cvp=Bir beyaz mendil , bi çift corap erkeklere
Cvp=bir yazma bi şal tarzında bişeyler bayanlara
Soru=Peki böyle bi herkeze yeticek cukulata yapstırsak
Cvp= Tabi neden olmasın hatta güzel bir fikir
dediler
---------------------------------------------------
NOT:Kaç Bay Kaç Bayan war sormayı unuttum ama telefon numarası aldım öğrenirim extraden
birde bnm aklıma şöle küçük güzel baktıkca bizi hatırlıyacakları bi hediye bi küçük biblo olabilir sizde fikrinizi yazınız
Teşekkür ederiz Buğra, bu ziyaret için eğer ön ayak olmam gerekirse bayramdan sonra bir hafta sonu elimden geleni yaparım
sadece sen değil bnde gidecek herkezin yanındayım giderken bile içim kıpırkıpırdı bni görenin yüzü güldü dönerken icim buruktu keşke daha fazla kalabilseydim ama yinede icimde sevinc war birdahakine büssürü kişi gideceğiz =)
ne güzel bişi yapmşın buğra helal sanaa
[B]dirty bike[/B]
iyi gidiyoruz
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)