bende verdım servıse bayramda soyle ıyı bır gezeyım dıye
3gunde 1000 km yaparım ben
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
eet 14 eylül söle topluca herkezin oldugu bi gezi yapalım malum soğuklar kendini hissettiriyo artık Hoş karda bile sürüyoruz o ayrı bi konu ama güzelken havalar MT-eskişehir olarak gezi yapalım
: umut bu sitede öyle topluca seyler zor yapılır kardesim olmaz yani :D nerdeyse ramazanın yarısına geldikk 11 gün oldu ama kimseden ses seda yok hani yemek yicektik koca ramazan diosunuz ama hani cay icmeye de gidebilirz hep birlikte yemek bahane maksat birlikte olup tanısıp kaynasmak anladnmı umutum aslında cok güzel olur bu ara da sözüm sinan abi taha ve durmus abiye degil he bi de erayıda unutmiyim HEPNİZE COK tesekkürler sizlerle cok iyi vakit gecirdim gokart güzeldi en kısa zamanda yine gideriz sizede uyarsa ama bu sefer gazoz ve cipsler benden :D
Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda
http://vtunnel.com/index.php/1010110...2d97da26b20566
baHsetdiğim xt660 akrep videosu:D:D
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
canerim kardeşim ayıpsın yavvv bidaha yapalım tabi tadı damagımda kaldı yemek konusuna gelince.
sevgili abilerim ablalarım su yemegi organıze etsenizde yavas yavas soyle kosgoca bi aile olarak tan bi bulussak onceki sayfalarda okudum viper biraz kızmışın ama bizde dıyoz soyle toplu bi yemek olsa malum hepimizin işi var ona gore kendine zaman ayıramıyo ama sen yaparsan en azından toplu olmus olur . en azından gun belirlesek....
eskişehir mt baskanlıgına ....
hamza cok dogru demişin yaln ve asılsız haberler aynı zaman da bu dernegin kapandıgını bi dusun arkadaşlar okadar yardım goren ve bu yardıma rutın olarak devam eden saglık hizmetlerinden yararlana bilen , okula bu sayede gıden gariban kardeşlerimizi bi dusunun bi yardımda biz edelim ....
ne biri gezimi didi ahanda gecen pazar kacırdım bunuda kacıramam +1 yazın bakem listeye nereye gitcezzzzz....
tıransitmi nerde amedim kardeşim hepiborttek tuyu hapıborttuyu mandalina soyu...... hacım nice mutlu kutlu sevgi dolu yıllara insallah senin ve bizlerin için tıransıtsız gun gecirmek dilegiylen ....herkeze gunaydın hayırlı işler hayırlı dersler diyorum...
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
sizlere mutlu bi haber vermek istiyorum.
bu sezon binmekten hiç zevk alamadğım cgl125 bugun benden gidiyor
yerine çok ilginç bir tesadüfle zonex2 nin yıllardır kullandığı ona yeşil crossçu lakabını getiren çelik 150cc enduro motosikletini alıyorum.
ancak dedim ya tesadüf diye motor bana başka bi elden geliyor.
inşallah düşündüğüm gibi olur...
[B]dirty bike[/B]
Bütün taraflar için ve senin için hayırlı uğurlu olsun Uğur
Arkadaşlar beni bilen bilir, malum artık bir tarafım Ankaralı bir tarafım Eskişehirli. Ama Volkanı anlamaya çalışıyorum.
Siz de anlamaya çalışırsanız iyi edersiniz. Çünkü bu düşünceyle gidersek elbette hiçbir şekilde etkinlik yapamayız !!!!!
Neden illa ki bir kişiden organizasyon bekliyorsunuz, danışın sağa sola, yapın bir plan, getirin gündeme. Bizlere de
uyuyorsa eğer, katılalım gezelim tozalım yiyelim içelim. Bir ara topik açayım diyorum, pazar şu saatte iftar yemeği
için toplanılacak diyeyim diyorum ama taaaaaa Ankaradan rezervasyonu falan ayarlamam çok zor. Haydi bakalım
aranızdan bir gönüllü topik açsın, mekanı - saati belirleyelim, baylı bayanlı bir etkinlik düzenleyelim. Ben de hafta
sonu geleyim, sizlere katılayım, bilmem anlatabiliyor muyum
Merhaba arkadaşlar büyük ihtimalle haftasonu bir iftar yemeği yapılırsa kaçıracağım çünkü malum haftasonları bize izin yok.Ama olurda bir mucize olursa katılabilirim Bir fikirde ben ortaya atayım diyorum nasıl karşılarsınız bilmem Bayramda herkesin müsait olacağı bir gün huzurevi'ne bir ziyaret düzenleyelim diyorum siz buna ne dersiniz???
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
lokma die bi kebapçı var tepebaşı belediye bnasının orda bence orasıda olabilr
[B]dirty bike[/B]
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Arkadaşlar huzur evine gidelim demekle iş bitmiyor. İzin alacaksınız, izine göre katılımı sağlayacaksınız,
katılıma göre hediye işini ayarlayacaksınız falan filan. Bilmem farkında mısınız ama alt tarafı bir yemek
demek istemiyorum ama alt tarafı bir yemek için bile " Ben şu sorumluluğu üstlenirim diyen yok !!!!!! "
@ PeSsiMisTsTyL3
Eğer böyle bir organizasyon olursa Özge ile beraber katılır mısınız
medya olursa ben gelmemnereye gitsem gazeteciler huzur evi ziyareti harika ama iftar olayı daha bi ön planda sankim
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
çok mahçup oldum caner
hadi gözün aydın uğur sen de cross'cu olcan ya ona yanıyom naked'ler azaldı iyice
güzel konuşmaydı aytaç
evet arkadaşlar illa birilerinin ön ayak olması şart değil. zaten topu topu kaç kişiyiz şurda herkes bildiği hoşuna giden bir mekan ismi yazsın tarif etsin. oralara yolu düşen arkadaşlar bir göz atarız hoşumuza giderse topik açarız hatta oylama bile yapabiliriz
ahmedim benim boyum uzun ben kapıda duruyim paparazileri almıyım içeri
@ headhunter251
Ahmet kardeşim düşündüğün şeye bak yaw, çekmeyin çekmeyin biz arkadaşız dersin olur biter
@ digi_boy26
Teşekkür ederim Sinan Posta bahçe ile görüştüm ama toplaşma topiği açsam mı açmasam mı bilemiyorum
Arkadaşız diyoruz kardeşim, ne diye hala kamerayı gözüme gözüme uzatıyorsun
Bu arada battı balık yan gider misali açtık bakalım topiği buyrun :
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...ar-yemegi.html
BEYLER COK ÖNEMLİ SİNAN ABİ YADA TAHA EGER MOTORUNUZLA GELECEK BASKA BİR KİSİ YOKSA SİZİN ARKANIZDA BENDE İFTAR YEMEGİNE GELEBİLİRMİYİM ona göre haber bekliyorum........eray gelemicek büyük ihtimal
Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)