Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Eskişehir - MT]

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    e tabi motosikletine usta eli değmiş ve eskisinden çok daha iyiymiş sanırım bunu duyduğuma sevindim aytaç
    güzel bi hadiseye vesile oldum artık içim rahat
    Evet Sinan çok ama çok haklısın, bakımdan sonra daha bir rahat bindim limuzine, tekrar teşekkür ederim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    bende verdım servıse bayramda soyle ıyı bır gezeyım dıye

3gunde 1000 km yaparım ben
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    Mondial Zn-125 ve yeni motor için kararsız
    eet 14 eylül söle topluca herkezin oldugu bi gezi yapalım malum soğuklar kendini hissettiriyo artık Hoş karda bile sürüyoruz o ayrı bi konu ama güzelken havalar MT-eskişehir olarak gezi yapalım

Motosikleti
    kanuni CARACAL 200 KARA ŞİMŞEK
    :
    Alıntı Umt_Bgra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eet 14 eylül söle topluca herkezin oldugu bi gezi yapalım malum soğuklar kendini hissettiriyo artık Hoş karda bile sürüyoruz o ayrı bi konu ama güzelken havalar MT-eskişehir olarak gezi yapalım
    umut bu sitede öyle topluca seyler zor yapılır kardesim olmaz yani :D nerdeyse ramazanın yarısına geldikk 11 gün oldu ama kimseden ses seda yok hani yemek yicektik koca ramazan diosunuz ama hani cay icmeye de gidebilirz hep birlikte yemek bahane maksat birlikte olup tanısıp kaynasmak anladnmı umutum aslında cok güzel olur bu ara da sözüm sinan abi taha ve durmus abiye degil he bi de erayıda unutmiyim HEPNİZE COK tesekkürler sizlerle cok iyi vakit gecirdim gokart güzeldi en kısa zamanda yine gideriz sizede uyarsa ama bu sefer gazoz ve cipsler benden :D
    Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    http://vtunnel.com/index.php/1010110...2d97da26b20566

baHsetdiğim xt660 akrep videosu:D:D
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

Motosikleti
    KROSS 250
    Alıntı canercaracal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    :
    umut bu sitede öyle topluca seyler zor yapılır kardesim olmaz yani :D nerdeyse ramazanın yarısına geldikk 11 gün oldu ama kimseden ses seda yok hani yemek yicektik koca ramazan diosunuz ama hani cay icmeye de gidebilirz hep birlikte yemek bahane maksat birlikte olup tanısıp kaynasmak anladnmı umutum aslında cok güzel olur bu ara da sözüm sinan abi taha ve durmus abiye degil he bi de erayıda unutmiyim HEPNİZE COK tesekkürler sizlerle cok iyi vakit gecirdim gokart güzeldi en kısa zamanda yine gideriz sizede uyarsa ama bu sefer gazoz ve cipsler benden :D
    canerim kardeşim ayıpsın yavvv bidaha yapalım tabi tadı damagımda kaldı yemek konusuna gelince.
    sevgili abilerim ablalarım su yemegi organıze etsenizde yavas yavas soyle kosgoca bi aile olarak tan bi bulussak onceki sayfalarda okudum viper biraz kızmışın ama bizde dıyoz soyle toplu bi yemek olsa malum hepimizin işi var ona gore kendine zaman ayıramıyo ama sen yaparsan en azından toplu olmus olur . en azından gun belirlesek....

eskişehir mt baskanlıgına ....

Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.denizfeneri.org.tr/icerik...KOD=YENIDUYURU

Arkadaşlar binlerce yoksul ve ihtiyaç sahibi sizlerden gelecek küçük yardımları bekliyor.Son zamanda medyada çıkan bazı yalan haberlerden dolayı dernek çok yıpranmıştır ama çalışmalarını halen son hızıyla devam ettirmektedir.
    hamza cok dogru demişin yaln ve asılsız haberler aynı zaman da bu dernegin kapandıgını bi dusun arkadaşlar okadar yardım goren ve bu yardıma rutın olarak devam eden saglık hizmetlerinden yararlana bilen , okula bu sayede gıden gariban kardeşlerimizi bi dusunun bi yardımda biz edelim ....

Alıntı NU866 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, bildiğiniz gibi her Pazar günübirlik gezi yapıyoruz. Geldik 14 Eylül Pazar'ına. Şu an için aklımda bir fikir yok. Ama şimdiden fikri olanlar paylaşırlarsa ona göre bir gezi planlayacağım.

Ayrıca biliyorsunuz artık Ağustos ayı bitti, havalar serin (şehir içi havaya bakıp aldanmayın, şehir dışı bol rüzgarlı ve serindir). Geziye gelecek olan arkadaşlardan özellikle rica ediyorum: günlük kıyafetlerinizle motor tepesinde geziye gelmeyiniz. En azından motor montu giyebilirsiniz (hem de koruma maksatlı). Artık hava serin olduğu için de içlik giymeyi ihmal etmeyiniz. Hem sağlığınızı koruyun ileride rahat edin, hem de PRO motorcu olduğunuzu gösterin

Tüm yorumlarınızı Cuma'ya kadar bekliyorum.

ne biri gezimi didi ahanda gecen pazar kacırdım bunuda kacıramam +1 yazın bakem listeye nereye gitcezzzzz....

Alıntı headhunter251 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm saygı değer MT üyeleri.Hakkımda ki iyi dilekleriniz için burdan da teşekkür etmek istedim.kendinize dikkat edin yollar tehlikeli.amannn transitlere dikkat
    tıransitmi nerde amedim kardeşim hepiborttek tuyu hapıborttuyu mandalina soyu...... hacım nice mutlu kutlu sevgi dolu yıllara insallah senin ve bizlerin için tıransıtsız gun gecirmek dilegiylen ....herkeze gunaydın hayırlı işler hayırlı dersler diyorum...
    sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com

Motosikleti
    Yuan 150gy-3a
    sizlere mutlu bi haber vermek istiyorum.

bu sezon binmekten hiç zevk alamadğım cgl125 bugun benden gidiyor

yerine çok ilginç bir tesadüfle zonex2 nin yıllardır kullandığı ona yeşil crossçu lakabını getiren çelik 150cc enduro motosikletini alıyorum.
    ancak dedim ya tesadüf diye motor bana başka bi elden geliyor.
    inşallah düşündüğüm gibi olur...
    [B]dirty bike[/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Alıntı PeSsiMisTsTyL3 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bütün taraflar için ve senin için hayırlı uğurlu olsun Uğur

Arkadaşlar beni bilen bilir, malum artık bir tarafım Ankaralı bir tarafım Eskişehirli. Ama Volkanı anlamaya çalışıyorum.
    Siz de anlamaya çalışırsanız iyi edersiniz. Çünkü bu düşünceyle gidersek elbette hiçbir şekilde etkinlik yapamayız !!!!!
    Neden illa ki bir kişiden organizasyon bekliyorsunuz, danışın sağa sola, yapın bir plan, getirin gündeme. Bizlere de
    uyuyorsa eğer, katılalım gezelim tozalım yiyelim içelim. Bir ara topik açayım diyorum, pazar şu saatte iftar yemeği
    için toplanılacak diyeyim diyorum ama taaaaaa Ankaradan rezervasyonu falan ayarlamam çok zor. Haydi bakalım
    aranızdan bir gönüllü topik açsın, mekanı - saati belirleyelim, baylı bayanlı bir etkinlik düzenleyelim. Ben de hafta
    sonu geleyim, sizlere katılayım, bilmem anlatabiliyor muyum

Motosikleti
    BMW R 1200 GS ADVENTURE-2012-
    Alıntı Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Arkadaşlar beni bilen bilir, malum artık bir tarafım Ankaralı bir tarafım Eskişehirli. Ama Volkanı anlamaya çalışıyorum.
    Siz de anlamaya çalışırsanız iyi edersiniz. Çünkü bu düşünceyle gidersek elbette hiçbir şekilde etkinlik yapamayız !!!!!
    Neden illa ki bir kişiden organizasyon bekliyorsunuz, danışın sağa sola, yapın bir plan, getirin gündeme. Bizlere de
    uyuyorsa eğer, katılalım gezelim tozalım yiyelim içelim. Bir ara topik açayım diyorum, pazar şu saatte iftar yemeği
    için toplanılacak diyeyim diyorum ama taaaaaa Ankaradan rezervasyonu falan ayarlamam çok zor. Haydi bakalım
    aranızdan bir gönüllü topik açsın, mekanı - saati belirleyelim, baylı bayanlı bir etkinlik düzenleyelim. Ben de hafta

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Alıntı Cihat Taygut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cihat bey sadece ok demekle olmuyor Ben Posta Bahçe diyorum ve bir öneri de sizden bekliyorum

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Merhaba arkadaşlar büyük ihtimalle haftasonu bir iftar yemeği yapılırsa kaçıracağım çünkü malum haftasonları bize izin yok.Ama olurda bir mucize olursa katılabilirim Bir fikirde ben ortaya atayım diyorum nasıl karşılarsınız bilmem Bayramda herkesin müsait olacağı bir gün huzurevi'ne bir ziyaret düzenleyelim diyorum siz buna ne dersiniz???
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    Yuan 150gy-3a
    lokma die bi kebapçı var tepebaşı belediye bnasının orda bence orasıda olabilr
    [B]dirty bike[/B]

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar büyük ihtimalle haftasonu bir iftar yemeği yapılırsa kaçıracağım çünkü malum haftasonları bize izin yok.Ama olurda bir mucize olursa katılabilirim Bir fikirde ben ortaya atayım diyorum nasıl karşılarsınız bilmem Bayramda herkesin müsait olacağı bir gün huzurevi'ne bir ziyaret düzenleyelim diyorum siz buna ne dersiniz???
    hamza huzur evi harika olur adamım , önceden haber verip gideriz ,.,. hatta bir basın organına da haber veririz eskişehirli motosiklet tutkunları yaşlıları bu bayramda yanlız bırakmadı gibisinden üzerimizde ki serseri damgasını biraz olsun silmiş oluruz
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Arkadaşlar huzur evine gidelim demekle iş bitmiyor. İzin alacaksınız, izine göre katılımı sağlayacaksınız,
    katılıma göre hediye işini ayarlayacaksınız falan filan. Bilmem farkında mısınız ama alt tarafı bir yemek
    demek istemiyorum ama alt tarafı bir yemek için bile " Ben şu sorumluluğu üstlenirim diyen yok !!!!!! "

@ PeSsiMisTsTyL3

Eğer böyle bir organizasyon olursa Özge ile beraber katılır mısınız

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    medya olursa ben gelmemnereye gitsem gazeteciler huzur evi ziyareti harika ama iftar olayı daha bi ön planda sankim
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı canercaracal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    :
    çok mahçup oldum caner

Alıntı PeSsiMisTsTyL3 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bu sezon binmekten hiç zevk alamadğım cgl125 bugun benden gidiyor

yerine çok ilginç bir tesadüfle zonex2 nin yıllardır kullandığı ona yeşil crossçu lakabını getiren çelik 150cc enduro motosikletini alıyorum.
    ancak dedim ya tesadüf diye motor bana başka bi elden geliyor.
    inşallah düşündüğüm gibi olur...
    hadi gözün aydın uğur sen de cross'cu olcan ya ona yanıyom naked'ler azaldı iyice

güzel konuşmaydı aytaç

evet arkadaşlar illa birilerinin ön ayak olması şart değil. zaten topu topu kaç kişiyiz şurda herkes bildiği hoşuna giden bir mekan ismi yazsın tarif etsin. oralara yolu düşen arkadaşlar bir göz atarız hoşumuza giderse topik açarız hatta oylama bile yapabiliriz

Alıntı headhunter251 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    medya olursa ben gelmemnereye gitsem gazeteciler huzur evi ziyareti harika ama iftar olayı daha bi ön planda sankim
    ahmedim benim boyum uzun ben kapıda duruyim paparazileri almıyım içeri

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    @ headhunter251

Ahmet kardeşim düşündüğün şeye bak yaw, çekmeyin çekmeyin biz arkadaşız dersin olur biter

@ digi_boy26

Teşekkür ederim Sinan Posta bahçe ile görüştüm ama toplaşma topiği açsam mı açmasam mı bilemiyorum

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    @ headhunter251

Ahmet kardeşim düşündüğün şeye bak yaw, çekmeyin çekmeyin biz arkadaşız dersin olur biter
    hiç gülesim yoktu ya
    bak ya bu da hala çekicem diye uğraşıyo yaa
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Arkadaşız diyoruz kardeşim, ne diye hala kamerayı gözüme gözüme uzatıyorsun

Bu arada battı balık yan gider misali açtık bakalım topiği buyrun :

http://www.motosiklet.net/forum/duyu...ar-yemegi.html

Motosikleti
    kanuni CARACAL 200 KARA ŞİMŞEK
    BEYLER COK ÖNEMLİ SİNAN ABİ YADA TAHA EGER MOTORUNUZLA GELECEK BASKA BİR KİSİ YOKSA SİZİN ARKANIZDA BENDE İFTAR YEMEGİNE GELEBİLİRMİYİM ona göre haber bekliyorum........eray gelemicek büyük ihtimal
    Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler