sonunda aldım motorumu güzelde olmus ama 125cc sonucta Scooter neyse şu iftar yemeğini yapalım arkadaşlar artık hepinizle tanışmak istiyoruum
sonunda aldım motorumu güzelde olmus ama 125cc sonucta Scooter neyse şu iftar yemeğini yapalım arkadaşlar artık hepinizle tanışmak istiyoruum
bir an evvel olsa iftar yenegı ıyı olur bugun yarın işe girersem sahsen sosyal hayat aktıvıte artık bnm ıcın hayal olacak
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
İftar yemeğinin düzenleneceği hafta sonu Eskişehirde olmaya çalışacağım, ilgililere duyurulur
aaa bbb bende buradayım bakın vallahı benı unuttunuz
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Hemşeriler;hepinize iyi akşamlar hayırlı ramazanlar...
30 günlük Ramazan ayı'nın daha ilk haftası dolmadı bile. "İftar yemeği olacak dediysek ertesi gün toplanalım anlamınde demedik ve mutlaka bir organizasyon yapacaz da demedik." Herşey herkesin istediği şekilde gitmeyebilir. Ya da şartlar geç oluşabilir.
Bu muhabbet yıllardır dönüyor. Tanışmak isteyen, görüşmek isteyen, gezmek isteyen ;birbirinin telefon numaralarını adreslerini alır. Haberleşip beraber takılır başkalarının ön ayak olmasını beklemez.
--- ---
İyi akşamlar Hayati abi. Sana da hayırlı ramazanlar. Bölgeye selamlar.
hayırlı olsun umut. tez zamanda 1-2 tane foto bekelriz
arkadaşlarda heyecan var volkan'ım biz de böleydik zamanında biliyosun ama büyüdük kocaman olduk
akşamları buluşabilirsiniz mesela . oturup bi kafede muhabbetinizi yapabilirsiniz nargile içebilirsiniz. ben ilk üye olduğumda ilk buluşmamızı Muttalip'e giderken yapmıştık.
düzeltme:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...anmisiniz.html
düzeltme 2: pazarki toplaşmada görüşmek üzere tam 10,15te anadolu'nun önünde olcam
abi inanırmısınız motoru aldımdan beri yeni eve girdim dün 6 gibi aldım motoru 8gibi bi cıktım dışarı saat 6:45 yeni giriyorum 3 depo yedim depom 4,2 lt ya 2 aylık hıncımı cıkarttım foto eklerim abi eski motorum nede olsa yadigarım. =) xD
.Bu yemek işinde heyecanlıyım hepinizi sahsen tanımak istiyorum
ya ben bu günkü geziyi anlamadım 125cc demissiniz
ama 125cc olanalr bnm kriterlerime uymuyor demis ?????????????
İlk başta kriter 150 ydi sonra bazı arkadaşların imalı mesajlarından dolayı kriter 125 e indirildi
günaydın eskişehir MT
askere daha gitmedim yakında gidicem
beraber gıderız ben subatta gıdıyorum
bu arada ben mterayes26 .......canercaracaldan yazıyorum
Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda
bir an önce iyi bir motor almak istiyorum bende ,siz böyle konuşuyorsunuz :D ama bu işte acele etmeyeceğim işte ne zaman acele ettiysem birşeyde sonradan hep pişman oldum...Kış sezonunu bekliyorum inş. güzel bi motor avlayacaz..yani şimdilik icraat yok bende, üzgünüm... iyi geceler herkese
iyi gezmişiz ama bizde heee
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...esi-329km.html
Keyifli bir gezi oldu katılan arkadaşlara teşekkür ederim.
cihat abi seninle inşallah bir yol yaparız . 1.5 yıldır gezemıyoruz senınle . bende nasipse eger kfc yada pizzahut a gırecegım . motor kac bın km dr servıs yuzu gormedı ordan alacagım para ıle bır bakım yaptırıp ılk tatıl gunumde ıyı bır gezı yapmayı dusunuyorum . aslında eskişehir mt olarak bir tur yapsak bayramda fln hiç fena olmaz
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Havalar iyi olurda müsait olursam Eskişehir Mt olarak bir gezi daha düzenliyebiliriz.
Ellerinize, kollarınıza, ayaklarınıza ve motorlarına sağlık, çok iyi bir gezi olmuş. Özellikle TURCAVE olayı süper olmuş. Devamında birlikte olmak dileğiyle...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)