abi ben seni hep görüyorum sen de beni görüyosun ama bi türlü durup ta ayak üstü 2 laf edemedik ben çantalı kırmızı dat-dat kornalı ybr'si olan motorcu
----------------------------------------------
Sevgili Digi_Boy26, trafik o kadar karışık ki, inan başka yerlere bakamıyorum. görüşmek istersen sana MSN ve ICQ adreslerimi vereyim.
MSN: graphmantech@hotmail.com (akşamları)
Görüşmek dileğiyle...
Sevgili MotorizeESK, teşekkür ederim. Albümdeki fotoğraflar, gezide çektiklerimin sadece "gezi albümü" için seçtiğim birkaç tanesi. Gittiğim yerlerden bundan sonra hep resim koyacağım albüme. Maksat diğer arkadaşların gidecekleri yerler hakkında ön bilgi mahiyetinde yardımcı olmak. Meslek Grafik tasarımcı ve fotoğrafçıyım
Ayrıca her Pazar yolculuk yapmaktayım. Fotoğraf çekimleri yaptığım için sabah erken gidip dönüşü gün batımına denk getiriyorum. Gezilerle ilgilenen arkadaşlar varsa beklerim.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...uz-2008-a.html
su güsellige bakın yaa süper
Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda
bişe demiyorum sana.....
okul okudugun sürece normalde her sene bitiminde otomatikman okuldan kağıt gidiyor ve her sınıfı geçtiğinde otomatikman 2 yıl tecilli olman lazımdı aslında
sende acele etsen iyi olur. gez gez nereye kadar
tamam abi görüşelim aliyi de alırız
haklısın çok güzeldi ama gidemedik işte.
eskişehirde ninja 250r kullanıcısı varmı tanıdığınız? motor hakkında birtürlü yeterli bilgiye ulaşamıyorum.yani kullanıcı tecrübelerine?
Arkadaşlar selamlar bir süredir foruma giremiyordum girsemde üstün körü bakarak geçiyordum bilgisi olan arkadaşlar için söylüyorum annemin durumu iiyiye gidiyor arayıp geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlara çok teşekkürler
Ismail kardeşimde kendini toparladı durmadan şekil kaydı dayının diyor ama aslında bişeyi yok ismail bildigin ismail zamanla çok daha iyi olacak inşallah aman arkadaşlar benim gibi şaban olmayın kaskınızı kafanızdan eksik etmeyin (imamın dedigini yap yaptığını yapma misali )
Gokhanım nerdesin bak ramazan geldi okey zamanı geçen sene ağlattığım adamları istiyom ego tatmini için ama farukla ortak olmam
herkese hayırlı ramazanlar
oO festivalde türlü rezillikler yaşanmış bu sene fisayko olmuş katılan arkadaşlar pişman ne varsa EMOK'da var
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
sanırım eskişehirde 1 tane bundan 1 tane de yzf-r 125satın alınmış ama gören ya da sesini duyan henüz yok
abi ilk duydugumda gerçekten çok üzülmüştüm o geceki olaylar zincirini. başımıza gelen herşey nasip kısmet ama bu kez baya çetin oldmuşsunuz neyseki atlattınız hepiniz. ama sölediklerin haberlerin iyi geldi abi. kendine iyi bak abi'm sevgili anneme de selamlar daha iyi olması için acil şifalar dilerim sana da hayırlı ramazanlar
arkadaşlar herkese merhaba,
7 Eylül Pazar günü sabah saat 10.30'da (aöf sınav sonunda) a.ü. yunusemre kampüsü kapısı girişindeki otoparkta buluşuyoruz. 15 dk.'lık bir gecikmeyle yola çıkacağız. İlk hedefimiz İnegöl olacak (gerisi Allah kerim, bir-iki fikir daha var onları da yolda değerlendiririz). referans hızımız 90km. motor hacmi 125cc ve üstü olacaktır. gelmek isteyen tüm arkadaşlara duyurulur.
Yanınıza almanız gerekenler su (niyetli olmayanlar için), fotoğraf makinesi, kask mont ve korumalıkları unutmayın (her ne kadar hava sıcak olacaksa da güvenlik önemli). dönüşümüz akşam 7 gibi olacak.
Plan İnegöl'mü, yoksa İnegölden sonra başka bir rota mı çizilecek?
Muhtemelen İnegöl-Oylat-Domaniç-Eskişehir olabilir (Tabiki bu sadece şahsi görüşüm)
Eğer bu hafta sonu Eskişehire gelseydim Salim usta beraber biz de size takılırdık ama nasip işte Ankaradayım, size iyi sürüşler
gelmak isderdim ama sınır varmış size iyi yolculuklar
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Haci şu limiti tekrar 150cc yapsak. Olmazsa 250cc de yapabiliriz
arkadaslar biriside iftar yemegi düzenleyecekti ??
Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)