herkesin ramazan ayı kutlu olsun ilk iftarıda yaptık gevşeme devresinde bi bakim dedim MTye selametle
herkesin ramazan ayı kutlu olsun ilk iftarıda yaptık gevşeme devresinde bi bakim dedim MTye selametle
ben 0 alıcam eray rodajını kendim yapmam lazım yoksa güvenemem herkeze
afiyet olsun cümleten (: allah kabul etsin
[B]dirty bike[/B]
elimde bi motor war kolay kolay satmam motorumu herbirinin ayrı yeri war satılırmı hiç =)
umut sana crusıer yakısır bu cusseye bırak sen cross u
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
ya harley sürdüm orada Chooper illada chopper ama birazda deliyimdir dağ bayır dinlemek istemiyorum bascam dümdüz
ama QM250 cok hoşuma gitti fiyatta aldım bugun yaşam motordan hoşuma giden tarafı cook cüsseli durması oldu bide 250cc 160Km/h görüyo diyenler war tabi denemeden bilinmez =)
SSler geliyo beni cezbeden motor 250cc'lik bi crusier için
zaten 250 cc den asagı alma motor cok guzel allah ıcın hayırlısı olsun . bır ıstedıgın olursada yardımcı oluruz
31 Ağustos Kütahya gezimizi tamamladık arkadaşlar.
>>> sevgili yamaha ali, bana diğer arkadaşların mailini gönderebilirsen resimleri size dağıtayım..
3 motor ve toplamda 5 kişi gittiğimiz kütahya gezimizde ilk durak ılıcalar'dı. sonrasında ise çavdarhisar'a tek başıma yola koyuldum. fakat diğer arkadaşlar çok şey kaçırdılar, söylemeden edemeyeceğim. muhteşem görüntüler vardı.
işte o birlikteki görüntüler...
bu arada gezilerimle ilgili albüme ulaşmak isterseniz www.kanatturizm.com.tr/gezirehberi/10100101 adresini ziyaret edebilirsiniz.. görüşmek dileğiyle...
Mağlum hafta sonu ani bir kararla Eskişehire geldim. Motosikletimin rutin zamanlarda yaptırdığım bakımının vakti gelmişti.
Ve yine ani bir kararla Sinanla beraber bakımı yaptırmaya karar verdik. Şöyle böyle derken Sinan çok ama çok yardımcı
oldu sağolsun. Veee cumartesi günü, siteye üye olduğunda reklam yapıyor gibisinden kendisine karşı önyargılı olduğum,
Salim usta ile tanıştım. Yaklaşık 4 saat şurasına bakalım burasına bakalım diyerek başının etini yedim. Derken Ahmet ve
Özge geldi. Bakım yapıldı, sohbet edildi, çaylar içildi. Geç tanıştığımı ama iyi ki de tanıştığımı düşünerek dükkanından ayrıldım.
Motosikletimin şu anki performansından acayip memnunum. Her şey için, sizin karşınızda da, kendisine teşekkür etmek istedim.
Buyrun fotoğraflar
Sıhhıye Kavşağı, motosikletim, kaskım ve ben Sinan' ı bekliyoruz
Salim usta iş başında
Ahmet'im kardeşim
Ahmet'in fatketMeZ i
Salim usta ve başka bir işinin arasında uğraştığı çantamın kilidi
Klasik fotoğrafımız, kardeşim ve ben
Herkes konuştuktan sonra konuşan çırak, muhabbeti duymalıydınız
Özgenin ilk yağ değişimi için içeri alınan motosikleti
Bakımlarımızda emeği geçen Samet
Muhabbet iyi, keyifler yerinde, Samet, Çırak ve Özge
Bu da son fotoğraf, motosikletimin boynu bükük bir şekilde bıraktığım hali
Herkese, hepinize iyi sürüşler
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar...
Bakıyorumda yine fotoğraflar doldurmuş sayfaları ne kadar güzel Son zamanda herşey tek bir çizgi üzerinde ilerlediği için hayatımda pek farklı ekşınlar olmuyor fotoğrafta koyamıyorum Uzun bir aradan sonra çarşıda vakit geçirebildim.Gece 10'a yaklaşırken Umut ve Faruk Espark'a yanımıza uğradılar çatıda çay ve sigara keyfi yaparken aşağıda telefonla konuşan Sinan Abi'yi gördük ve o da geldi yanımıza derken sohbet hoş beş işten çıkıncada yine Umut ve Faruk'la buluştuk bu arada Emre ve Mehmet Abi ile de tanışmış oldum biraz oturup kola ile pizza yedikten sonra herkes evlere dağıldı.Biraz üşüdüm ama gerçekten oturup sohbet etmek iyi geldi bayadan beri kendime ve arkadaşlarıma vakit ayıramıyormuşum bunuda farketmiş oldum.
@Ahmet,
Ahmet çok zayıfsın abi ya biraz kendine bak boğaza pek önem vermiyosun galiba
@Umut & Faruk,yarın gece doktorlarda olursanız bi çağrı yapın gelebilirsem oturur sohbet ederiz canım sıkılıyor zaten bu aralar...Numaram 0536 826 49 59
Nese herkese iyi geceler
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
aytaç senin yüklediğin resimlerde özge isimli arkadaşın siyah mondial scooterına 2 tane bayan arkadasmı bınıyor genel olarak . benim dukkanın orda bir kaç defa gormus gıbı oldum d onun için sordum
ezan okunuyor herkese hayırlı sahurlar
yau anlamıyorum bunu evde kavga cıktı 2. motoru alcam diyince hayır alsam ne olucak
teşekkür ederim aytaç elimden geleni yaptım salim usta da itina ile bakım yapmış salim ustam iyidir bakım konusunda başımın üstünde yerin var aytaç ve bütün arkadaşlarımın
ahmetim bekledim yüzünü göreyim diye de baban salmamış heralde bahçe işleri var diye bende işe gittiydim
taa ordan nası gördünüz beni gerçekten güzel bi geceydi. ordan çıkınca mehmet'in yanına uğradık görevdeydi orda da muhabbet güzeldi o separk'ın çatısında yaşananları unutamam heralde güvenlik'in anlattıkları....
2.motor 2.masraf 2.benzin masrafı demek de ondandır heralde
26 AD 978 plakalı 1991 model mavi 251 MZ arkadaşlar sizden birinde ise yada yerini bilen varsa lütfen haber versin ben de 1993 ten beri benim üzerimde olan satışı vereyim kurtulayım bir çok kez el değiştirdiği için kimde olduğunuda bilmiyorum...
TEL:0 530 310 25 83
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)