asfaltta kayıyo onlar ama tekerleri degistirmen asfaltt tekeri alman lazım yoksa cok kayar naked istemiomuydun sen ? ee sen kimlerle takılıon motorla ?
asfaltta kayıyo onlar ama tekerleri degistirmen asfaltt tekeri alman lazım yoksa cok kayar naked istemiomuydun sen ? ee sen kimlerle takılıon motorla ?
Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda
naked biliyosun 500 Honda istiyorum 13,000Ytlcik =) ya dt yada Caracal alıcam sonum öle olucak
bnm motor pert =) toplanıyo o yuzden kimseyle takılamıyorum
Kimseler Yokk =(
Bu ramazanın herkese hayırlara vesile olması dileğiyle ramazan ayınız mübarek olsun
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
sağol oğuz seninde mübarek olsun kardeşim . buralara pek gelmez oldun
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
gripi
motorun kralı benım yakısıklının ikiz kardeşi egsozlar motor gücü ve fiyat
http://www.sahibinden.com/mukemmel_m...eyword=caracal
gripi Motorundan memnunmusn bende ramzey düşünüyorum ama bana biraz alcak gibi geldi hep fotolarda gördüm
.
hoşgeldin umut buğra.
sağol kardeşim oğuz hayırlı işler olsun
bu arada bugün yamaha_ali'yle tanıştık . susuz oto yıkamayı gördüm güzel bişey yarınki oto slalom gösterisi ve akabinde sarıcakaya gezmesi olacaktı ben gelemiyorum 15'de çıkcam işten gelsem de bişeye yaramaz anca motorun temizliğiyle uğraşırım. öle gün geçer. hepinize iyi pazarlar olsun bol km'li günler baylar ve bayanlara
digi_boy isim nedir h.b
slm.lar saygıdeğer MT üyeleri.Bildiğiniz üzere kısa bi süre önce siteye üye oldum ama belirtmek istediğim bişey var:
-babamın işi gereği yurt dışına çıkmamız gerekiyor,dışarıda geçirdiğimiz süre içerisinde siteye giriş yapamayabilirim bu demek değildir ki geri döndüğümde de girmeyeceğim...Babam görevini tamamladığında inş. tekrar döneceğiz ve o zaman yine sizlerle olacağm.
not: bunu belirtmemde ki amaç:
-siteye üye olup;bir kaç msj yazıp kaçanlardan değilim Döndüğümde hepinizle tanışmak ümidiyle...
iyi yolculuklar
sevgili yamaha_ali,
yarın kütahya'ya gideceğinizi bir arkadaşımdan duydum. İnşallah bakarsın bu maile, ama bakmasan da ben saat 9.15'te orda olucam. Nasip işte, ben de yarın yolcuydum aynı yöne, hiç değilse birlikte gideriz. Görüşmek üzere...
>>> BU ARADA UZUN ZAMANDIR İŞ NEDENİYLE FORUMU TAKİP EDEMİYORDUM. RAMAZAN BOYUNCA İNŞALLAH BRİLİKTE OLACAĞIZ. HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR<<<
slolom nerde olacak yazın sabah okuyayım
evt Bütün Mt-eskişehir ve mt ailesinin ramazan bayramı kutlu olsun
eray drag yarısı var diye duydum ben porsuk spor salonun orda? dogrumu
gidecek varsa beraber gidelim
Eray bugün son motorcuda alındı kardeşim.Şu an için eleman boşu olmamasına rağmen ramazandaki durumlara göre her an ihtiyaç olabilirmiş.Ben sana en küçük gelişmede ulaşırım kusura bakma
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
herkezin mubarek ramazan ayı hayırlı olsun inşallahh
bu arad buğra bayrama biraz daha zaman var (:
[B]dirty bike[/B]
KİMSE BUGUN PORSUK SPOR SALONUNDA DRAG YARIŞI OLP OLMADIGINI BİLMİYORMUUUUUUUUU
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)