Ulan eren yine çıban başı sensin demi cüneyt abinin düştüğünü haber vermesen olmaz neyse geçmiş olsun
Ulan eren yine çıban başı sensin demi cüneyt abinin düştüğünü haber vermesen olmaz neyse geçmiş olsun
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
çok geçmiş olsun cüneyt abi. allah beterinden saklasın.eren'in kaza kelimesini görünce bir an için devamını okumaya korktum ama iyi olduğunu okuyunca içime bi ferahlık geldi valla.kazasız günlerde buluşmak ümidiyle
Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.
eren abi ne adamsın yaaa
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
gelmiş olsun cüneyt abi sende bişi yoksa sorunyok
gezi için herkeze teşekkürler ama en kısa zamanda grup sürüşü konferansı vermek lazım
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Arkadaşlar. Gezi güzeldi. Herkese teşekkürler...
Cüneyt abi çok geçmiş olsun! Önemli birşey yoktur inş.
bu mesaj aytac ın actıgı ana sayfadaki "Eskişehir ' in aktif MT üyeleri )" bölümüne tasınmıstır
[COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu
Biraz msn de kullanmaya karar verdim. Malum, gezi, köy iletişim gerekecek.
MSN: dolunay99@yahoo.com
ıyı yazmıyom bı daha kımseye gecmıs olsun falan..kımden neyı saklıcaksınız yaa?? buraya yazmasakta herkesın heseyden haberı olmuyomu?? düsün yarın kafayı geberın bı kelıme yazarsam nolıyım
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...t-uyeleri.html
Fotoğraflar burada.
arkadaşlar dünkü geziye ismail benide çağırdı ama gelemedim.deneme sınavından çıkmıştım(berbat geçti) ve soru çözümleri vardı. galiba kpss sınavı bitene kadar(30 haziran) grup buluşmalarında pek aktif olamayacağım. çünkü her gün soru çözmem gerekiyo ve akşamlarıda etüd koydular. tüm boş zamanlarımı doldurdular yani. ama arada bir fırsat bulursam katılmaya çalışacam toplantılara.herkese selamlar.
fotoğraflara bakınca içim gitti valla. keşke gelebilseydim.inşallah ileriki gezilerde bende aranızda olurum.
Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.
Arkadaşım yakıt deponun içindeki şamandıra var o samandıra delinmiş veya hafif bir çatlaktan içine yakıt kaçmıssa tam doğru göstermez şamandıra ufak bir plastıkten ibaret. Benim arabada basıma geldi değiştirdim pahalı birsey değil yalnız depoyu sokup şamadırayı sokmen lazım tabi bu arada içindeki yakıtı temiz bir yere boşaltman gerekebilir. Bir ihtimal daha var bu sorun varsa biraz daha pahalı olabilir. Şamandıranın bağlı olduğu yay esnekliğini kaybetmıs olabılır o zaman (bıldığım kadarıyla takım olarak satılıyor yay kısmı) takım halinde değiştirmen gerekebilir.Kolay gelsin
Eren seni kötü kızdırmışlar sen haklısın kim nederse desin burada buluşma amacımız birbirimizden haberdar olmaktır. Bu arada düsen arkadasımıza acil şifalar dlerim.
Dünkü Gezi Için Herkese Teşekkürler.illerdende Teprik Eden Arkadaşlar Olduğunu Gördükçe Daha Da Mutlu Oldum.bu Arada Kizlarimiza Teşekkürler,daha Da Motorcu Bayan Arkadaşlarin Aramiza Katilmasini Temenni Eder Bir Sonraki Gezi Seferimizde.yeni Etkinliklerle Beraber Olmak,en Büyük Temennim Isteğimiz Arzumuz Gayemiz.herşey Gönlünüzce Olsun..yollardayiz..
noooldu bizim ekibe yahuu kimse yok ortalıkta alowwww uyanın....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)