Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Eskişehir - MT]

REKLAM ALANI
    ozi2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Google arama motoru
    Ulan eren yine çıban başı sensin demi cüneyt abinin düştüğünü haber vermesen olmaz neyse geçmiş olsun
    [COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    YBR 125 2005 ATEŞ GİBİ KIRMIZI
    çok geçmiş olsun cüneyt abi. allah beterinden saklasın.eren'in kaza kelimesini görünce bir an için devamını okumaya korktum ama iyi olduğunu okuyunca içime bi ferahlık geldi valla.kazasız günlerde buluşmak ümidiyle
    Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.

Motosikleti
    cıbır125r
    eren abi ne adamsın yaaa
    benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    gelmiş olsun cüneyt abi sende bişi yoksa sorunyok
    gezi için herkeze teşekkürler ama en kısa zamanda grup sürüşü konferansı vermek lazım
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

Arkadaşlar. Gezi güzeldi. Herkese teşekkürler...

Cüneyt abi çok geçmiş olsun! Önemli birşey yoktur inş.

Alıntı BeYfa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gezi için herkeze teşekkürler ama en kısa zamanda grup sürüşü konferansı vermek lazım
    bana bir taş geldi galiba

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    bu mesaj aytac ın actıgı ana sayfadaki "Eskişehir ' in aktif MT üyeleri )" bölümüne tasınmıstır
    [COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu

Biraz msn de kullanmaya karar verdim. Malum, gezi, köy iletişim gerekecek.
    MSN: dolunay99@yahoo.com

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    Alıntı BedRUN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bana bir taş geldi galiba
    yapma böle gökhan abi nealakası var şimdi grubun birbirine alışmamasından kaynaklanan bi karışıklık vardı
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    şakirsan kötü kedi şerafettin e karşıı....

[COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu

Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    ıyı yazmıyom bı daha kımseye gecmıs olsun falan..kımden neyı saklıcaksınız yaa?? buraya yazmasakta herkesın heseyden haberı olmuyomu?? düsün yarın kafayı geberın bı kelıme yazarsam nolıyım

Motosikleti
    YBR 125 2005 ATEŞ GİBİ KIRMIZI
    arkadaşlar dünkü geziye ismail benide çağırdı ama gelemedim.deneme sınavından çıkmıştım(berbat geçti) ve soru çözümleri vardı. galiba kpss sınavı bitene kadar(30 haziran) grup buluşmalarında pek aktif olamayacağım. çünkü her gün soru çözmem gerekiyo ve akşamlarıda etüd koydular. tüm boş zamanlarımı doldurdular yani. ama arada bir fırsat bulursam katılmaya çalışacam toplantılara.herkese selamlar.

fotoğraflara bakınca içim gitti valla. keşke gelebilseydim.inşallah ileriki gezilerde bende aranızda olurum.
    Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.

ironeagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gitti ne yazık ki....
    Alıntı PeSsiMisTsTyL3 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eren depodan bahsetmişkene şey sorcam sana

yakıt göstergesinn yapısını biliyor musun çalışmaprensibini yani

benimki hep E'de duruyorda sinirim bozluyor 3Lt yakıtta e'mi gösterilir yaa bilmiyor bu işi :D şuna bi el atarmısın şematik çizimlerle olayı aydınlatır mısın meselaa:D
    Arkadaşım yakıt deponun içindeki şamandıra var o samandıra delinmiş veya hafif bir çatlaktan içine yakıt kaçmıssa tam doğru göstermez şamandıra ufak bir plastıkten ibaret. Benim arabada basıma geldi değiştirdim pahalı birsey değil yalnız depoyu sokup şamadırayı sokmen lazım tabi bu arada içindeki yakıtı temiz bir yere boşaltman gerekebilir. Bir ihtimal daha var bu sorun varsa biraz daha pahalı olabilir. Şamandıranın bağlı olduğu yay esnekliğini kaybetmıs olabılır o zaman (bıldığım kadarıyla takım olarak satılıyor yay kısmı) takım halinde değiştirmen gerekebilir.Kolay gelsin

Alıntı _Si_BeMoL_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ıyı yazmıyom bı daha kımseye gecmıs olsun falan..kımden neyı saklıcaksınız yaa?? buraya yazmasakta herkesın heseyden haberı olmuyomu?? düsün yarın kafayı geberın bı kelıme yazarsam nolıyım
    Eren seni kötü kızdırmışlar sen haklısın kim nederse desin burada buluşma amacımız birbirimizden haberdar olmaktır. Bu arada düsen arkadasımıza acil şifalar dlerim.

Motosikleti
    YAMAHA XT 600E SATILMIŞTIR ARTIK MOTORU YOK
    Dünkü Gezi Için Herkese Teşekkürler.illerdende Teprik Eden Arkadaşlar Olduğunu Gördükçe Daha Da Mutlu Oldum.bu Arada Kizlarimiza Teşekkürler,daha Da Motorcu Bayan Arkadaşlarin Aramiza Katilmasini Temenni Eder Bir Sonraki Gezi Seferimizde.yeni Etkinliklerle Beraber Olmak,en Büyük Temennim Isteğimiz Arzumuz Gayemiz.herşey Gönlünüzce Olsun..yollardayiz..

Alıntı _Si_BeMoL_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yahu kaza atlatanla oturup dalgamı geçcez yada kaza geçirmek ayıp bişeymi. Elbette söylenecek. Söylenecekki bizde duyup yardıma koşacaz. Bilmesek nası yardım edelim.

Motosikleti
    cıbır125r
    noooldu bizim ekibe yahuu kimse yok ortalıkta alowwww uyanın....

Motosikleti
    cıbır125r

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Alıntı umut_utu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    noooldu bizim ekibe yahuu kimse yok ortalıkta alowwww uyanın....
    harbiden yaa kimsenin sesi çıkmıyo dünden beri,nereye kayboldu bu millet

Neyse ben de kaçiim bari Herkese iyi geceler dilerim uyku vakti geldi

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler