mille nasılsınız yahu almıs basınızı gıtmıssınız hep benmı slm verecem yahu aaa guncel tutuyos slm verıyos olmuyo ama bıde sız verın slm yaf
guncelll
Kawasaki z750s O Bir Aşk
hayatta olmaz cc farkı diyon 70-80le gidim 200km diyon bu kış kuryelik işim olmıcağı için para biriktirmem lazım. gs 500 için para biriktircem o zaman görürsün sen cc farkını
polatkanda ilk ışıkta vites kaçırdım ben yoksa yine de bi 200mt yanında giderdim ama 125cc'liğe göre iyi benim motorum
Yemezler abi Racing senin köpeğin olsun Sinan Abi nasılsın ya görüşemiyoruz bayadır Abi yapıcaz inşallah bi Bursa hayırlısıyla sabrettik yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik babamın şu emeklilik işide bu hafta belli oluyor inşallah sezon kapanmadan alıp makinayı anında Bursa yaparız.Herşey yolunda gidiyor inşallah böyle devam eder.
Of of of of Kavgada söylenmez bu laf Eray bugün yanındaki cbf'li kimdi ya tanıdıklardan mı sanki gözüm ısırdı ama çıkaramadım
Arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar... Boşverin kimseyi kafaya takmayın,koyverin gitsin herkesin farklı bi kişiliği var Ama tabi ki bu demek değildir ki istediği gibi davranabilecek Nese canınızı sıkmayın herşeyin en güzeli sizin olsun...Tekeriniz düz bassın...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
slm arkadaşlar ben ybr 2004 bu hfda sonu kütahya yolundaki kaplıcalara gidecez benim motor bozuk 71 evlerde yetişe götürüp tamir etdircem sonya saatleri ayarlıcaz mt eskişehir e koyarmı hasan polatkan bul. migros önünden grubu ayarlar çıkarız motor bi çıksın tamirden saati ayarlarız ben çatışıyom susuz oto yıkamada suzukı sukutır war ts 132 hırmızı ofis kırım cad. no:43 burada yoksam esgi garajda sararın otoparkındayım geçerseniz uğramayı unutmayın!!!!!
Evet abi birisi yani ben eskilerden bahsettim
Biz iyiyiz de sen neler yapıyorsun Geçen hafta sonu yanına uğradım, 10 dk. önce nöbeti bırakıp
çıkmışsın, sana yetişemedim ama arkadaşlarından aklıma takılan sorunun cevabını aldım
tren ile motosiklet taşıma işine son verilmiş
hadi bakalım görelim hamza
kavgada sölenmez ama bizim eray sölüyo işte kamyonuyla kafamı ütüledi akşam ben onu sölemiyom bak
nerdeki susuz oto yıkama ? mutlaka gelcek arkadaşlar oclaktır güzel bi saat ayarlıyalım son gezimiz olabilir belki
bu senin için kötü haber demi aytaç o kadar dedim binip götürelim beraber diye dinlemedin bak. scooterlarla gitcektik işte o zaman
digi_boy26: nerdeki susuz oto yıkama ? mutlaka gelcek arkadaşlar oclaktır güzel bi saat ayarlıyalım son gezimiz olabilir belki
neden son gezimiz ? susuz yıkama kırımcad. sakarya cad. çıkmadan sağdaki ilk köşe
orhancılar ve müslümcüler maba kızmayın resim hoşuma gitdi paylaşayım dedim
selam eskişehir mt nasılsınız bugun iyisinizdir inş
bugün sabah eskişehire geldim enveriye cevresinde bir tane ev bulamadım okumak icin gelecegim 4 kişiyiz ögrenciye ev yokya olsa bile ögrencıye vermıyorlar bildiginiz evler varmı kıralık porsuk meslek yüksek okuluna gidecegiz bilginiz enveriye tarafında kıralık ev varsa ögrenci kalıcaz bir özel msj cekersenız sevinirim ..
artık demek kütahya mt den eskişehir mt ye gecicez ...
biraz göz attım oralara ilk defa gittigim icin 103 çok az cogunlukla scooter gordum birde 100k ler var msj larınızı beklıyorum mt.
[B][COLOR="DarkRed"]:queen:O Şimdi kütahya'Da:queen:[/COLOR][/B]
mondi.playturk hoşgeldin yada geldiniz..
yol masrafım olmadan okula gidip geleyim dersen sümer mahllesinde ev bakabilrsin
ancak tepebaşı mevkiinden. raykent ertuğrulgazi tarafındanda kolay ulaşım sağlayabilrsiniz..
hangi bölüm okuyacaksınız
[B]dirty bike[/B]
Yüce Allahım İsmaili bize ve kızına bağışladı
abim bi macun bi pasta cila arasına bide boya koydukmu hiç bişetyin kalmaz diye düşünüyorum
geyik bi tarafa allah korumuş abi ya
[B]dirty bike[/B]
İsmail abi tekrar geçmiş olsun...Allah beterinden korusun abi...Bizde biraz daha dikkatli olalım arkadaşlar...
(Bu arada İsmail Abi yakışıklılığından hiçbir şey kaybetmemişsin abi )
Bugün bizde mahallede motorcu dövdük Aslında öylelerine motorcu sıfatı yanlış ama neyse...Mahallede sabahtan beri gri renk çin sco sanki racing gibi bi sağa bi sola gidip duruyor...Çocuklarda en fazla 17 yaşında...Zaten birşeyler olacağı belliydi.Akşam saatlerinde yukarıdan hızla geliyorlardı bizim tarafımıza doğru daha sonra mahallede top oynayan çocukların kenara çekilmesine fırsat vermeden birisine çarptılar.Çocuk bi tarafa motor bir tarafa üstündekiler başka bi tarafa fırladı.Çarptıkları çocuk yerde yatıp kaldı her tarafı kan içindeydi.Hemen çocuğun yanına koştuk bizimkiler kaldıralım dedi aman dedim sakın.Hemen ambulansı aradık.Bu sırada çocuğun ailesi fırladı dışarı derken bir baktım motordaki çocuğun artçısı kalktı arkasından motoru süren eleman kalktı.Acaip sinirlenmiştim...O sinirle hızlı hızlı çocukların yanına yürüdüm.Dikkatli olsanıza dedim...Ne dese beğenirsiniz???Yol ortasında top mu oynanır?Bu kadar yüzsüzlük olmaz.Ara sokakta en aşağı hızı 60 km kaptır gel çocukları göre göre sonra çocuk orada yatarken kalk bunu de...Bi an gözüm dönmüş başladım ben çocuğa vurmaya derken arkadaşı bana saldırmaya kalkınca bizimkilerde işin içine girdi.Kazanın üstüne birde sağlam biz dövdük çocukları.Polis falan geldi derken çocuklar karakola motor çekiciye...Küçük çocuk ise hastaneye... Şu an için durumu hakkında bir bilgim yok ama sert çarptılar ve çocuk kötü durumdaydı.Umarım birşeyi yoktur.Allah acil şifalar versin...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
ali, yağmurlar başlamak üzereymişte ondan dedim.
valla bi yakının yolu düşerse oralara pick-up filan öle olur anca. yada binip gitcen
hoşgeldiniz mondiplayturk valla okula yakın yerler pahalı olur biraz. malum heryerde böledir ama biraz daha içlere doğru gelirseniz apartlar filan var. herşey dahil. 300 ile 400 arasında değişiyo. çok odalı olanı da var az odalı olnaı da parasına göre. emlakçıları da gezin derim. yine aklımızda olur mutlaka
vah ismail abim vaah. bunlara neden olan motosikletin ybr olması beni üzdü açıkcası ne yalan sölim
amin yarabim. başkasına da vermesin rabbim böle sıkıntı
teşekkürler ali
bizim de civarlarda var böle bişey. cg125 almış kapakları çıkarmış ya bende bi zaman dalcam ya du bakalım
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)