Vidolar güzel ama ikinci video da yerde duran arkadaşın zekasını ölçtürmek istiyorum
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
Arkadaşlar Engin ile konuştum, son 3 haftası kalmış, Erzurumdaymış
herkese iyi aksamlar....
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
herkeze iyi akşamlar ... eray gel 110 yapalım sunu hem bak aramıza yeni gelenler var mustafa okur aramıza hosgeldin ne alırsan alda bilinçli binmek gerek az cok kafanda bi tur vardır bence ilk bas turu belirle sinan abi ogun senden kek bekliyoz sen nereye kayboldun?
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
Arkadaşlar avatar biraz aykırı mı olmuş?Değiştireyim mi kalsın mı?Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Abartı bir espri taşıyan avatardı aslında benim hoşuma gitti ama dediğim gibi kişiden kişiye fark gösterecek bir avatar olduğu için en iyisi kaldıralım.Bu arada kredimiz elimize ulaştı hayırlısıyla babamın kararını bekliyorum...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
yol zordu boyuna tırmaniş sağlı sollu uçurum sürat yapamıyon hep dönüyorsum warasıya yandık aytaç otelin hawuzu serinletti çokk kalabalıkdı güzel geçdi esparkdaki kahve dünyası güzel biraz pahalı süper türk kahvesi yapıyolar
kask büyük gelmis kanki
acele etme yavaş ye hem kaskı öyle atma babanın kaskı deyil
bide dönüşde kahve dünyası ohhh
bu hafda sonu kütahyadaki ılıcaya haftaya cifteler sakar başına
ilginç bi yorum ama burası için uygun olmadığını düşünüyorum2 tane kaşar wardi 2'de iğrençdi 3 tane güzel wardı onlarında sapları ward
[B]dirty bike[/B]
23/05/2008 cumartesi günü yaptığımız gezinin raporudur...
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...i-cagirdi.html
ben kaçırdım ama neyse. sen en iyisini yaparsın herzaman sen süpersin harikasın hamza (racing alcak ya yağ çekiyom çaktırmayın)
ali, haber verseydin keşke YıBıR YıBıR giderdik neyse plakanı gördüm yolda filan görürsem korna çalarım araba kornası var dikkat et sis farı da takılı kaskım olur arkada da kappa k35 çantam var SA 598 sen görürsen sen korna çal aramıza hoşgeldin
20 ytl 6,03 litre 218 km
bende özledim ama yapcak bişeyyok. msnde bile olmuyorlar artık. demekki gerek görmüyorlar eskiden ilkkez sarıcakaya'ya scooter'ımla gittiğimizde ne kadar sevinmiştim gruba dahil olduguma. şimdi motorumu değiştirdim. pazar günleri adeta gezecek arkadaş arar olduk.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)