ESPARK Zemin Kat'taki Fotoğraf Sergimize , MT üyesi tüm arkadaşlar davetlidir.
ESPARK Zemin Kat'taki Fotoğraf Sergimize , MT üyesi tüm arkadaşlar davetlidir.
teşekkürler ozan'ım
hoşfeldin ahmet valla en son arkadaşlar kumluca'ya filan gittiler tatil amaçlı. onun dışında da çoğumuz iş güç sahibi oldugumuz için fırsat olmuyo desem yeri. ama akşamları şehir içinde denkgeldikmi bi çay içeriz ya da haller yaparız
daha önce görseydim keşke yarın da açık olcakmıdır kaç gün ? yarın geliyim artık geç oldu
volkan ne sergisi abi?
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
böyle bir guruptuk ama
şuan burada iyi ama o resimlerden bahsediyorsan orada hava sınırlıdır heralde
AleykümSelam Yaa neyaptı bu adam kaç sayfa geriye aldım ama bulamadım olayın gelişmesini hangi motorla kaza yaptı nerede yaptı neden kask takmıyormuş iyi olsunda bir ALLAH'ın izniyle geleyim bir tokatlayım onu kızınıdamı düşünmemiş vay mutalıplı vayyyyyy neyse şimdi bırakayımda kızmayı geçmiş olsun diyeyim ALLAH kızına bağışlasın Acil şifalar İsmail'im
YAMAHA Yaşamı Başka Yerde ARAMA veya Honda Hayat Onda Bence Yaşamda Hayatta Sürmekte ...
guncell olsun dedımdı
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Gökhan abi oku bak!!!Burda yazıyo bilgilerarkadaşlar, oldcityboy-ismail kardeşimiz arkadaşının kullandığı ybr marka motosikletiyle cumartesi gece kaza yapmışlar. ismail kendi kaskını motosikleti kullanan yusuf isimli arkadaşımıza vermiş. ilerlerken yolda giden bisikletliyi farkedemeyip çarpmışlar ve muttalipe giden yol da daha yeni zift üstüne mıcır dökülerek yapıldığı için kontrolü kaybedip yolun sağına uçmuşlar. ismail sıyırıklarının tedavisi için tıp fakültesinde. diğer yusuf isimli arkadaşımızı da tanıyamadığım için haberim yok inşallah iyidir o da.
ismaillerin orda benim çalıştığım fabrikada çalışan arkadaşıyla tanışmıştık o söyledi.
23:40 düzeltme: ismaille konuştum korkulcak bişeyim yok dedi.
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
tekrar teşekkürler aytaç
ben de duyunca aynen böle şok geçirmiştim. neyseki ucuz atlattılar
arkadaşlar, öss tercih sonuçları gelmiş sanırım bi kaç arkadaşım işletmeyi kazanmışlar yani bizi işletcekler diğer tercih sonucu gelen arkadaşlar sonuçlarınız nasıl ? nereleri kazandınız ?
kandiliniz mübarek olsun
yusuf sanırım umut'un eski kırmızı ybr yi alan arkadaş eğer o ise onuda tanırım onada ALLAH acil şifa versin şu mıcırı yasaklamaları lazım tarihteki bütün trafik kazalarını toplasan 100/10 u da bundan kaynaklanıyordur ama hala aynı devam
Bu arada Hepimizin Kandili Mübarek Olsun Arkadaşlar
YAMAHA Yaşamı Başka Yerde ARAMA veya Honda Hayat Onda Bence Yaşamda Hayatta Sürmekte ...
cümleten kandiliniz mubarek olsun
[B]dirty bike[/B]
halkla ılıskıler gece okul sabah iş yapacam
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
hayırlı olsun Eray abiHerkesin mübarek kandili kutlu olsunHem kandil hem ay tutuluyo dua etmeyi unutmayın
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
bu gece aya minnet gecesi herkes calıscak sabaha kadar
Sinan Abi doğumgünün kutlu olsun...
Ahmet hoşgeldin aramıza...
Tüm gün Espark'tayım ama göz atma fırsatım olmadı umarım yarın boş vaktim olur...Bu arada sergi AKUT'un...Sanırım Nasuh Mahruki'de gelecek yada geldi tam bilmiyorum...
Eray hayırlı olsun...Benimde Anadolu Ünivetsitesi Turizm Otel İşletmeciliği Bölümü Tuttu Önümüzdeki Hafta Kayıt İşlemleri İle İlgilenicem...Çalışma Saatlerim Uyarsa Çalışmaya Devam Etmeyi DÜşünüyorum Ama Sadece Düşünüyorum
Bu Arada Babam Racing Taksitini Öderken Bende Bir Sco Taksidine Gireyim Diye Düşünüyorum...Yaz-Kış Kullanırım Diye Düşündüm Taksitleride Uygun...Şu An Düşündüğüm Model Asya AS 125 T...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
yol yok mu yoll (:
ben ve bi arkadaşım tek motosiklet bozdağa çıkıyoruz yakın çevreye gezi olursa haber verir misinz katılalım bizde
0506 261 03 61
[B]dirty bike[/B]
arkadaşlar çok acil paraya sıkıştım 1-2 hafta içinde satabilirsem motoru çok uygun fiyata vericem haberiniz olsun.link aşağıda:
http://www.sahibinden.com/fiyati_dus...XQQdisplayitem
herkese selamlar ... bende iki eylül kampüsündeyim bu yıl ilk öss mdi benim sizlerde bazı yerlere girmişsiniz hayırlı olsun hepimize... slayer dostum motorun çok güzel ama bizi baya aşıyor ben önümüzdeki 1 kaç ay içinde (işte kesin değil) baya bi uygun fiyata bulursam cbr 125 ,ybr 125 yada kt 125 almanın peşindeyim.gerçi hepsi farklı tipte ama ben baya bi açgözlüyüm motor konusunda hepsinden istiyorum işte mazur görün... tekrar selamlar...
ahmet, açgözlülük değil de merak diyelim bende bizim üyelerden bi arkadaşımızın ybr'sine binmiştim nolduysa ondan sonra oldu işte hep sölerim
şimdi burak'ınkine binsem valla evi bulamam heralde keşke para olsa da alıversem canavarı. inşallah satılır burak. bekliyoruz akabindeki motoru
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)