Güncell olsun dedımdı
Güncell olsun dedımdı
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
gripi
tabi sona basıp gidiyolar hayır onları düşünüyorum ben önden gidip bizi bekliyorlar sonra canları sıkılıyor
bu yaz da bitti.
arkadaşlar, oldcityboy-ismail kardeşimiz arkadaşının kullandığı ybr marka motosikletiyle cumartesi gece kaza yapmışlar. ismail kendi kaskını motosikleti kullanan yusuf isimli arkadaşımıza vermiş. ilerlerken yolda giden bisikletliyi farkedemeyip çarpmışlar ve muttalipe giden yol da daha yeni zift üstüne mıcır dökülerek yapıldığı için kontrolü kaybedip yolun sağına uçmuşlar. ismail sıyırıklarının tedavisi için tıp fakültesinde. diğer yusuf isimli arkadaşımızı da tanıyamadığım için haberim yok inşallah iyidir o da.
ismaillerin orda benim çalıştığım fabrikada çalışan arkadaşıyla tanışmıştık o söyledi.
ahmet gelirsen bizi bilgilendirirmisin ? eve geçerse de haber et ya da tıp'taki oda ve kat bilgilerini verirsen ziyaretine gitcem....
23:40 düzeltme: ismaille konuştum korkulcak bişeyim yok dedi.
İsmail Abi geçmiş olsun Allah beterinden korusun...Birşeyin olmamasına sevindim abi
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
ismail abime geçmiş olsun
sinan abi pazar günü para ayarlarsam basar giderim valla
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Tekrar geçmiş olsun İsmail abicim
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
gecmıs olsun ismaıl abı allah bı daha gostermesın
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Yokmu aranızda ybr sever biri taptaze dumanı üstünde ybr var Kütahya'da...
herkese selam...
Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
H311B0Y26, _Si_BeMoL_, halidbin
öncelikle hrkese mrb diyorum ve ardından İsmail abimin durumunun iyi olduğunu endişelenecek pek bişi kalmadığını belirtmek istiyorum. O gece nasıl sabah oldu bilemiyorum ama çok korkuttu bizi.Durum pek içaçıcı değildi hep iyi dedi doktorlar ama bi dümen dönüyodu ortalıkta...şimdi ne desem bilemiyorum o gece için...
Biz biraz daha iyileşsin sizlere haber veririz demiştik volkan abimle.Şimdi ortalığı ayağa kaldırmayalım ddik kendimizce haklıydık ama haksız olduğumuzu savunan varsa fikir olarak; bu yüzden özr dilerim onlardan. korktuk açıkçası kormadık diyemem.
Nihayetinde kendisi iyi Allah'a çok şükür.tabi yaraları var ama Bizimle olduğu için Allah'ıma bin şükür ettim.
Ziyaret etmek isteyenler nasıl eder de girer içeri bilmem ama ben girdim... Taktikler basit ama her defasında aynısı olmaz bu kesin bişey. 6. katta beyin cerrahinde, oda numarasını unuttum. Herkese iyi sürüşler dilerim dikkatli olun bi korku daha ağır gelir bana...
soranlara çok çok slm.ı var "Aman dikkatli olun kaskınızı çıkarmayın başınızdan" diyor kendileri
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
daha da arahatladım şimdi. aradığımda sesi güzeldi de kelimeler hafif eğri çıkınca korkmuştum teşekkürler ahmedim. ortalığı kaldırmak değilde ismail dostum kardeşim abim gibi severim bilirsin gerçi herkesi öle seviyorum ben
bu arada bi göz atın bakalım tebrik isterim
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...ml#post1207873
Sinan abicim doğum günün kutlu olsun motosiklet üstünde nice mutlu yıllara
merhaba...ismim ahmet.. şu an ufak mopedle(kanuni) takıldığım için fazla ezilmeyeyim diye .. birkaç yıldır takip ediyorum ama daha yeni yeni katılıyorum aranıza ...şu ilk sayfadaki resimleri gördüm de canım bir an önce büyükçe bir motor alıp böyle bir geziye katılmak istedi en son ne zaman yapıldı böyle bir tur yada ne zamanlar çıkıyorsunuz birkaç ay içinde aktif göreve çıkmak istiyorum sizinle bir aksilik çıkmazsa :D ...
saygılar ...
hoşgeldın ahmet kardeş aramıza o mopedden bende gectım bırascık pert oldu motor ama olsun ıydı yıne
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)