Selam Millet.
7.000 'inci mesaj benden olsun
2.000 km ve 4 hafta süren tatil MaceRası bitti. Eskişehir ve civarında yollara devam...
Selam Millet.
7.000 'inci mesaj benden olsun
2.000 km ve 4 hafta süren tatil MaceRası bitti. Eskişehir ve civarında yollara devam...
engin eger askerden geldiysen ve foruma bakıosan bana ulasmaya calıs ben hani dominostan unuttugun arkadasın caner edirneli bekliyorum tlf kapalı senin ?? gorusmek üzere motoru yeniledim bu arada :D
Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda
En son baktığım 2008 model 2000 km.deki yan çantalı kilitli 2800 YTL denilen CBF 150 ye 2500 YTL toplayabilmiştim.
Ama ben bu motosikletin sahibini aradığımda noterde buluşmak üzere 2600 YTL den bir başkasına söz vermişti
Hoşgeldinnnnnnn Viperimiz Volkimiz Volkanımız
Engin ile uzun zamandır haberleşemiyoruz, aranızda Engin ile telefonlaşıp haberleşen olursa selamımı söylesin
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
gripi, digi_boy26
eyvallah selçuk'um saolasın iyilik sen nasılsın ?
ahanda ya scooterdan vitesliye geçenlerin ilk aklına gelen şey tektekeroluyo demekki dejavu oldum
pazarlamacı ufuk, şey pardon ufuk ne gerekiyosa onu yap kardeşim. motor olması şart değil. hayatın yaaşamın ne gerektiriyosa onu yap çalışman gerekiyosa çalış okuman gerekiyosa oku ne bilim işte askerden gelince insan daha bi can havliyle dalıyo hayata
hoşgeldin volkan canım kardeşim, akşam ardığın için teşekkürler bende tesadüfen gördüm gençlerin kanı kaynamış hallettik
sana motormu yok aslında sana bi sym gts 250 fena olmaz. bi incele bak
fiyat ta uygun km de fena değil
sen süleymanın abisi misin ?
Merhabalar hayati abi. Nasılsın?
Fotoğrafların olduğu makina henüz elime ulaşmadı. Gelince atarım Facebook'a
Sen dur daha Ankara baskını yapacaz en kısa zamanda
Eyw. Sinan.
Motorları ve kalabalığı görünce merak ettim tabi..
Arkadaşın acil işi vardı. Son anda farkettik sizi durmaya vaktimiz olmadı.
Dur dur vitesliye geçeyim de amuda bile kalkacağım, Alahım nasıl abartıyorum yaaa
Ama bu da scooter tarzı, sonuç olarak ben limuzimden memnunum, itiraf ediyorum
Ooooo sen gez gez, Didem ve Özge gelecekler en kısa zamanda, sen kalacaksın öyle
Hani ay sonunda gelecektiniz Sen bizi ekip emoka tatile gidersen böyle olur işte hıııhhhhh
harbi yaa emoktan sonra aytaca gıdıyoduk hanı ??
neyse artık ben turdan donunce gıderık hatta aytac ankarada olursan nevsehır donusu kahvenı ıcmeye gelırım..o tarafa gelırken ararım haberlesırık..
bu arada kesın tarıhım bellı oldu 15 agustosta yola cıkıyom ben..sımdılık gezı +/- 4000 km..ama ege taraflarında bıraz gezmeyı dusunuyom..aytacın yanınada ugrarsam eskısehıre geldıgımde 5000 yapmıs olucam heralde..
cay benı bozuyo bacım..turk kahvesı yanındada nargıle
araman yeterli oldu kardeşim çok saol tekrar
ohooo motorize girl coştu iyice sen stoping de yaparsın akrobasi de stunt da drift de yaparsın (bende amma gaz veriyom heee)
ooo erenim iyi gezmeler başlık açarsın artık Mz'le Türkiye Sahilleri Turu 5000 km
saol sınan..
basıma bısı gelmezse agustos sonunda gelıcem belkı bıraz daha uzayabılır ama geldıgım gıbı koyucam resımlerı sıteye..mınare hazır kılıf hazır..bıtek kılıfı mınareye gecırmek kaldı otekı kurye ızınde..o geldıgı gun bende yoldayım..o taraflardan bı ıstegı olan warsa sımdı konussun yada sonsuza kadar sussun
Dünya dar geldi. Hava almaya çıktık
Bu da Gökhan. Fotoda yüzü çıkmamış
Gökhan abi orda havalar nasıl
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
canının sağlığı eren'im sağ salim git gel de
faruk nerde direksionda mı o ?
yav sivrihisar yolu da amma sinekliymiş be akşam vakti bi gazla gidip çorba içtim geldim kaskın önü sinek leşleriyle dolu iyiki kaskım var. ama akşam o yol çok korkutucu oluyor motosiklet için.dikkatli olmak lazım
bu da kaskın içinden
ohooo.burası coşmuş bea Muhabbetiniz bol olsun millet.. Volkan abi resimler hangi gezegenden acaba onu da not düşseydinde bileydik neresi olduğnu ya.Ama umut daki bakış; memleket hasreti çeken ferdi tayfur resimleri gibi olmuş
herkese iyi akşamlar dileremm,iyi sürüşler
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
evet
herkeze iyi geceler
sınan abi sivrihisar dan bitek sinekmi getirdin bize baska bişey yokmu
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)