Selam millet.
Hadi başlayın muhabbete....Konuyu Toplam 7 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
viper_1, headhunter251, oldcityboy, eser26, emr550m
Şifayı iyice kaptık. Şu yarınki sınavlar da bitse çok rahtalayacam.
Bu arada 14.30 seansına sınavım var.
Yarın nasıl yapalım??
yarın bi yerlere gitmek çok iyi fikir ama benim gelebilmem biraz zor be abi harcamalrım sınırı aştı kesenin içindekiyle önümüzdeki 2 hafta geçer mi bilmem
eeee kimsede ses yok
umutcum kardesim sakin ol kızmışsın ama senin veya sizlerin ( ben büyük kısıma girdiğim için ) her teklifinizi ben kendi adıma değerlendiriyorum ama sadece ben değil büyüklerin küçüklerin herkesin değerlendirdiğini katılabilinecekse sana eşlik edildiğini düşünüyorum ben buaralar pek katılamıyorum yine motorsuz kaldım birde tabi iş iş iş sen merak etme buradada( net'de )herkes seninle biz birbirimize yardım etmedikten sonra kımse bize yardım etmez bizi önemsemez birimiz hepimiz hepimiz birimiz için heyt be ne yazdım ama herkese iyi sürüşler
umut
sen baya dolmuşsun be kardeşim.valla bende sınavlardan dolayı 2 gündür falan giremedim siteye.ama yazılanların hepsini okudum sayılır.sen niye taktınki bu kadar yaş meselesini kafana. valla ben aranıza yeni katılmama rağmen tanıştığım gerek benden büyük gerekse benden küçük olan grup üyelerinin bi ayrım yaptığını görmedim.zaten ben kendimden küçük yaşta olanlarlada çok rahat anlaşabildiğim için benim bi sorun olmadı. zaten bizler burada birbirimize yol göstermek için gerektiğindede büyük küçük demeden birbirimizden yararlı bilgiler öğrenmek için varız. zaten akıl yaşta değil baştadır diye boşuna dememişler.ben bile şu kısa zamanda motor ve arkadaşlık hakkında sizlerden çok şey öğrendim sen insanlara karşı yinede ön yargılı olmamaya çalış. hele şu sınavlar bi bitsin benim , bide bi iş bulup ekonomik özgürlüğümü kazanayım bak o zaman gezilerden eksik oluyormuyum. 2 sene oldu km hala 5000 olmadı . bu ne ya. motor yata yata kedi gibi oldu.bu kediyi uyandırmanın zamanı geldi artık dimi ama.
Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.
herkese iyi akşamlar..
yarın toplanacak olursanız bana 1,5 saat öncesinden haber verirseniz eğer mutlaka gelirim..0505 397 37 25 bi sms yeterli
hoşçakalın
sevgilerle...
ben yarın yapılcak gezıye tamamen duygusal sebeplerden dolayı katılamıcam haftaya ısallah yarında motor dınlensın bakım yapıım bıraz sınyallerı falan tamır etmem gerek.. bıraz temızlık..depoyu falan cıkarcam yag artıklarına kadar temızlıcem pırıl pırıl yapcam yarın gezıden once veya sonra motorunu temızlemek ısteyenlere bı kova sampuanlı suyla hızmete hazırım
(giriş=5 YTL + sınırsız yerlı SU )
gökhan abim felsefi yaklaşmışsın konuya hoşuma gitti.teşekkür ederim.
önder abim problem eskisi gibi muhabbetin dönmemesi.kim kimi takıo kim kimi takmıo belli deel valla.
eser abim sen al bi cbr daha cbr team kurcaz seninle devam
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
Umut cum canım dostumcum küçüküz biz susmak engüzeli
ne günlerdi yaa hep demişimdir nereden nereye diye motorize26 yla büyüm be
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...i-sonunda.html
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
eren abi sende cila ve pamuk varmı?***
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
faruk walla kardes ne gunlerdı bea daha sakalımız cıkmıyomus senın yuzun bebek gıbıymıs walla
umut cıla yok ama pamuk bol mıktarda bulunur
arkadaşlar herkese selam muhabbet gayet iyi allah bozmasın
yarın bildiğim kadarı ile saat 15 : 30 da hasan polatkan migros önünde buluşulacak
bilecikten de misafir falan gelecek. ben de kurstan çıkınca grubu arayacağım
son durum yazılır belki ama yine de buluşulacağından haberiniz olsun istedim
maddi manevi engelleri olan arkadaşlar dert etmeyin. yarın katılmaya çalışın
sınavı olanlara başarılar diliyorum hepinize iyi sürüşler
öle vallla ya ne mutlu sizlerleyim beni sizler yaratdınız
eren abi ben yarın 9 gibi nallıhan taraflarına yol yapmaya gidicem kanım kaynıyo ya duramıyorum artık doldum taşmak üzreyim biraz yol yapım 1 de esk geljem umutla sizin ora geljez muturları yıkıjaz sonra 3*30 da buluşmaya gidjez...teterjanın fln yoksa opetden araba teterjanı alalımcila pasta fln yağ öz kir çöz çizik çöz bakarız ordan artık pırıl pırıl yapalım
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
eren depodan bahsetmişkene şey sorcam sana
yakıt göstergesinn yapısını biliyor musun çalışmaprensibini yani
benimki hep E'de duruyorda sinirim bozluyor 3Lt yakıtta e'mi gösterilir yaa bilmiyor bu işi :D şuna bi el atarmısın şematik çizimlerle olayı aydınlatır mısın meselaa:D
[B]dirty bike[/B]
Arkadaşlar bu 15:30 muhabbeti nedir
şeriat usulune göre makarna nasıl yenir??
http://img532.imageshack.us/my.php?i...ghabitszq0.flv
[COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu
faruk gelın yıkarız burda motorları..benımkıde cok camurlu bende yıkarım sızle..
ugur senın samandıra bozulmustur yada samandıra saglamdır gosterge bozulmustur yada ıkısıde saglamdır ama kabloda bı kopukluk wardır..oguzhan ustaya bı goster samandıra dagıtmadım hıc senınkının ılk olmasını ıstemem
15:30 da bulusucak arkadaslara ıyı eglenceler..sehır turu yaparsanız bızım bu tarafa dooru gelınde goruselım
arkadaslar cuneyt abı bugun kutahya taraflarında HONDA 600F le kaza yaptı..onune kopek cıkınca motoru yatırmıs..kendısı cok ıyı hıcbıseyı yok motorundada fazla bı hasar yok...
tekrar gecmıs olsun cuneyt abı..ısallah en kısa zamanda yollara düsersın yıne..
herkese iii akşamlar umarım bugün ii bigün geçirmişsinizdir
Cüneyt abim sana da burdan tekrar tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorm,korkuttun bizi be abi
bende akşama kadar eşşek gibi çalıştımmalum köy yeri bağ bahçe işleri derken akşam olmuş da haberim yok,motoruma da doğru düzgün binemedim zaten bugün
evet arkadaşlar herkese selam
bugün çok güzel bir gün geçirdik
artçım olan özge arkadaşım ile eve dönmüş bulunmaktayız
diğer arkadaşlar ise limon keyfi yapmak için istasyonda kaldılar
detayları mutlaka anlatacaklardır. onlar da gelsinler havadisleri veririz
benim için süper bir gündü ama cüneyt abimizin kaza haberini okuyunca moralim bozuldu
neyse ki ; iyi olduğu haberini de yazmışsınız. allah hepimizi daha beterinden korusun
cüneyt abi geçmiş olsun
aniden böyle şeyler okuyunca çok korktum yaa
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)