Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Alıntı umut_utu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    engin abim ben gezinirken deil sitede konuşurken ole bişey olduğuna inanıyorum.mesela geçen sinema buluşmasını attım ortaya takan olamadı.nie acaba daha öncedende bikaç kere geldi başıma bole olay bu sitede.herkes bi laklak grubu kurmuş takılıo kendi havasında.bi yere muhabbete gitsek gene aynı.bağırırsın yarım saat sonra bakar sana.bi şey yazarım topiğe cvp yazan olmaz.bundan son ismine göre hitap edecem topiclerde.anlarsa anlar anlamazsa artık kendi bilir ne yapayım ya.
    Umutum belki sana cevabım olmadı ama sinemaya gitmeyi düşünmesem de o saatlerde belki oradasınızdır diye migrosun önüne geldim ama kimse yoktu. Dünyada bulunduğumuz yılın ne önemi var. Belki nasıl bulunduğumuz önemli olabilir ;)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Selam millet.

Konuyu Toplam 7 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
    viper_1, headhunter251, oldcityboy, eser26, emr550m
    Hadi başlayın muhabbete....

Şifayı iyice kaptık. Şu yarınki sınavlar da bitse çok rahtalayacam.

Bu arada 14.30 seansına sınavım var.

Yarın nasıl yapalım??

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    yarın bi yerlere gitmek çok iyi fikir ama benim gelebilmem biraz zor be abi harcamalrım sınırı aştı kesenin içindekiyle önümüzdeki 2 hafta geçer mi bilmem

eeee kimsede ses yok

umutcum kardesim sakin ol kızmışsın ama senin veya sizlerin ( ben büyük kısıma girdiğim için ) her teklifinizi ben kendi adıma değerlendiriyorum ama sadece ben değil büyüklerin küçüklerin herkesin değerlendirdiğini katılabilinecekse sana eşlik edildiğini düşünüyorum ben buaralar pek katılamıyorum yine motorsuz kaldım birde tabi iş iş iş sen merak etme buradada( net'de )herkes seninle biz birbirimize yardım etmedikten sonra kımse bize yardım etmez bizi önemsemez birimiz hepimiz hepimiz birimiz için heyt be ne yazdım ama herkese iyi sürüşler

Motosikleti
    YBR 125 2005 ATEŞ GİBİ KIRMIZI
    umut
    sen baya dolmuşsun be kardeşim.valla bende sınavlardan dolayı 2 gündür falan giremedim siteye.ama yazılanların hepsini okudum sayılır.sen niye taktınki bu kadar yaş meselesini kafana. valla ben aranıza yeni katılmama rağmen tanıştığım gerek benden büyük gerekse benden küçük olan grup üyelerinin bi ayrım yaptığını görmedim.zaten ben kendimden küçük yaşta olanlarlada çok rahat anlaşabildiğim için benim bi sorun olmadı. zaten bizler burada birbirimize yol göstermek için gerektiğindede büyük küçük demeden birbirimizden yararlı bilgiler öğrenmek için varız. zaten akıl yaşta değil baştadır diye boşuna dememişler.ben bile şu kısa zamanda motor ve arkadaşlık hakkında sizlerden çok şey öğrendim sen insanlara karşı yinede ön yargılı olmamaya çalış. hele şu sınavlar bi bitsin benim , bide bi iş bulup ekonomik özgürlüğümü kazanayım bak o zaman gezilerden eksik oluyormuyum. 2 sene oldu km hala 5000 olmadı . bu ne ya. motor yata yata kedi gibi oldu.bu kediyi uyandırmanın zamanı geldi artık dimi ama.
    Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.

hdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    herkese iyi akşamlar..
    yarın toplanacak olursanız bana 1,5 saat öncesinden haber verirseniz eğer mutlaka gelirim..0505 397 37 25 bi sms yeterli
    hoşçakalın
    sevgilerle...

Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    ben yarın yapılcak gezıye tamamen duygusal sebeplerden dolayı katılamıcam haftaya ısallah yarında motor dınlensın bakım yapıım bıraz sınyallerı falan tamır etmem gerek.. bıraz temızlık..depoyu falan cıkarcam yag artıklarına kadar temızlıcem pırıl pırıl yapcam yarın gezıden once veya sonra motorunu temızlemek ısteyenlere bı kova sampuanlı suyla hızmete hazırım
    (giriş=5 YTL + sınırsız yerlı SU )

Motosikleti
    cıbır125r
    gökhan abim felsefi yaklaşmışsın konuya hoşuma gitti.teşekkür ederim.

önder abim problem eskisi gibi muhabbetin dönmemesi.kim kimi takıo kim kimi takmıo belli deel valla.

eser abim sen al bi cbr daha cbr team kurcaz seninle devam
    benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    Umut cum canım dostumcum küçüküz biz susmak engüzeli

ne günlerdi yaa hep demişimdir nereden nereye diye motorize26 yla büyüm be
    http://www.motosiklet.net/forum/gezi...i-sonunda.html
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

Motosikleti
    cıbır125r
    eren abi sende cila ve pamuk varmı?***
    benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm

Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    faruk walla kardes ne gunlerdı bea daha sakalımız cıkmıyomus senın yuzun bebek gıbıymıs walla
    umut cıla yok ama pamuk bol mıktarda bulunur

siyahlimuzin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T - I
    arkadaşlar herkese selam muhabbet gayet iyi allah bozmasın

yarın bildiğim kadarı ile saat 15 : 30 da hasan polatkan migros önünde buluşulacak

bilecikten de misafir falan gelecek. ben de kurstan çıkınca grubu arayacağım

son durum yazılır belki ama yine de buluşulacağından haberiniz olsun istedim

maddi manevi engelleri olan arkadaşlar dert etmeyin. yarın katılmaya çalışın

sınavı olanlara başarılar diliyorum hepinize iyi sürüşler

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    öle vallla ya ne mutlu sizlerleyim beni sizler yaratdınız
    eren abi ben yarın 9 gibi nallıhan taraflarına yol yapmaya gidicem kanım kaynıyo ya duramıyorum artık doldum taşmak üzreyim biraz yol yapım 1 de esk geljem umutla sizin ora geljez muturları yıkıjaz sonra 3*30 da buluşmaya gidjez...teterjanın fln yoksa opetden araba teterjanı alalımcila pasta fln yağ öz kir çöz çizik çöz bakarız ordan artık pırıl pırıl yapalım
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

Motosikleti
    Yuan 150gy-3a
    eren depodan bahsetmişkene şey sorcam sana

yakıt göstergesinn yapısını biliyor musun çalışmaprensibini yani

benimki hep E'de duruyorda sinirim bozluyor 3Lt yakıtta e'mi gösterilir yaa bilmiyor bu işi :D şuna bi el atarmısın şematik çizimlerle olayı aydınlatır mısın meselaa:D
    [B]dirty bike[/B]

Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eskişehir topiği ; notlarınızı bekliyor!

Selam millet. Nbr ?

Ben az sonra çıkacam evden. 15:30'da buluşmak üzere...

Arkadaşlar bu 15:30 muhabbeti nedir

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    şeriat usulune göre makarna nasıl yenir??

http://img532.imageshack.us/my.php?i...ghabitszq0.flv
    [COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu

Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    faruk gelın yıkarız burda motorları..benımkıde cok camurlu bende yıkarım sızle..
    ugur senın samandıra bozulmustur yada samandıra saglamdır gosterge bozulmustur yada ıkısıde saglamdır ama kabloda bı kopukluk wardır..oguzhan ustaya bı goster samandıra dagıtmadım hıc senınkının ılk olmasını ıstemem

15:30 da bulusucak arkadaslara ıyı eglenceler..sehır turu yaparsanız bızım bu tarafa dooru gelınde goruselım

arkadaslar cuneyt abı bugun kutahya taraflarında HONDA 600F le kaza yaptı..onune kopek cıkınca motoru yatırmıs..kendısı cok ıyı hıcbıseyı yok motorundada fazla bı hasar yok...
    tekrar gecmıs olsun cuneyt abı..ısallah en kısa zamanda yollara düsersın yıne..

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    herkese iii akşamlar umarım bugün ii bigün geçirmişsinizdir
    Cüneyt abim sana da burdan tekrar tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorm,korkuttun bizi be abi
    bende akşama kadar eşşek gibi çalıştımmalum köy yeri bağ bahçe işleri derken akşam olmuş da haberim yok,motoruma da doğru düzgün binemedim zaten bugün

siyahlimuzin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T - I
    evet arkadaşlar herkese selam
    bugün çok güzel bir gün geçirdik
    artçım olan özge arkadaşım ile eve dönmüş bulunmaktayız
    diğer arkadaşlar ise limon keyfi yapmak için istasyonda kaldılar
    detayları mutlaka anlatacaklardır. onlar da gelsinler havadisleri veririz

benim için süper bir gündü ama cüneyt abimizin kaza haberini okuyunca moralim bozuldu
    neyse ki ; iyi olduğu haberini de yazmışsınız. allah hepimizi daha beterinden korusun

cüneyt abi geçmiş olsun
    aniden böyle şeyler okuyunca çok korktum yaa

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler