Sinan abi hayırlı olsun güle güle kullan akşam uğradığında varmıydı hiç dikkat etmedim de
Sinan abi hayırlı olsun güle güle kullan akşam uğradığında varmıydı hiç dikkat etmedim de
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
Bu sıralar trafik kontrolleri çok sıkılaştırılmış arkadaşlar neden acaba bir bilgisi olan var mı???Bu akşam işten çıkıp arabayla eve giderken gece 11 suları cengiz topel caddesinde trafik cezası yedim sebebide sis farlarımın açık olmasıydı Emniyet kemeri takılıydı şöyle bir süzdü polis sonra biraz bakındı onu buldu sanırım yazacak Dikkatli olun arkadaşlar her şeye takıntı yapmış durumdalar Çevirme noktaları sabit zaten cengiz topel'in köprübaşı dönmeden önceki ışıkları ve picolo bar'ın karşı çaprazı(ışıklar),istasyon caddesi,espark avm otopark girişi ve tam karşısı ve bazende hayal ile 222 arası...Çevre yolunda kaptırıp gidebilirsiniz Batıkent'ten Ankara yönüne organize sanayiye kadar hiç radar ve polis yok Hamza Taşkır Eskişehir'de Trafik Bilgileri'ni sundu bir sonraki programda görüşmek dileğiyle...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
selamun aleykum herkeze tunaydın tatildekilere iyi tatııller calıscaklara yanı bana hayırlı işler
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
yeniydi geldiğimde saol ozan'ım
valla geçende yazdıydım buraya beni de çevirmişlerdi kask, mont filan full olunca plaka da taze sana hayırlı yolculuk deyip göndermişti ama hani bizim "apachi" tabiriyle trafikte ancak ses kirliliği yapan kuçuk cc ve scooter'lara göz açtırmıyorlar. bağlıyorlar bile motorlarını biz kendi güvenliğimiz için kask taktığımızdan sorun yok
saol gökhan'm senin dylan'daki gözümün önüne geldi sona da volkanınkini hatırladım dedim bende bu kez 35lik taktırcam. 26lık taksaydım çok zayıf durcaktı. şimdi hedefte yan çantalar ve koruma demiri var bugün mesaiye gittim koruma demiri parası çıkmıştır
oha bu saatte işe mi gidilir len battı dükkan
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
digi_boy26, torento1987
ersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnn sen yazamasan da seni görmek yeter be kardeşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm kendine çoooooooookkkkkkkk iyi baaaaaaaaaaaakkkkkkkkk
herkese günaydın arkadaslar..
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
heyyyy mıllet mrb
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Sinan abi anakartın marka ve modeline bakıver unutmadan istersenHerkese iyi geceler
s.a arkadaşlar abimin kına gecesi dolayısı ile 3 gündür eskişehir - fatsa / ordu arasında mekik dokuduğumdan giremedim ve motor krizine girecem valla özledim motorumu
2 ağustos cumartesi akşamı saat = 18:00 de büyükşehir belediye nikah salonunda abimin nikah töreni olacaktır . siz eskişehirli motosiklet tutkunu arkadaşlarımı , tören alanında görmekten mutluluk duyarım
cümleten iyi geceler
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...hzli-gezi.html
çınarcık gezisi
Cidden hızlı bi gezi olmuş 954RR-1000RR-929-R1-GSX-R1000 muhteşem 4'lü
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
gripi
gripi napıyon çetele mi tutuyon?
31.7.2008 saat 21:31 1 kayıtlı 2 misafir
1.8.2007 saat......
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)