Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Eskişehir - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı macrol 500 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mrb millet nasılsınız ben kanuniyi kısa zaman sonra hurdaya cıkarıyorum araba yapcem yenı motosıkletlere bakıyorum hayat nası gıdıyor herkese slm
    selam seçuk napcan arabayı ya alalım sana da bi ybr takılam işte gidipte chopper filan alma hee

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

eskişehir(okul dolayısıyla) aslen iskenderunluyumdur
    Motosikleti
    benzin 2 tl olana kadar ss yok
    [QUOTE=mterayes26;1178518]yine noluyor burda burak ( slayer ) olan burak mı kim ne yapmıs . acık yazalım lutfen

oralarda zor be adamım 300 ytl ye o taraflarda arkadaslarım var senın ıcın bır arastırma yaptırtırım inş gonlunce bır yer denk gelır

teşekkürler.. iyi olur araştırırsan biliyorm zor ama artık bulacağız bi yolunu)) hem eskişherde sokakta kalmam demii..

[QUOTE=mterayes26;1178518]yine noluyor burda burak ( slayer ) olan burak mı kim ne yapmıs . acık yazalım lutfen

Günün ilk mesajı benden olsun herkese selamlar,hayırlı günler,hayırlı işlerHerkese kazasız belasız sürüşler diliyorum
    :rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:

halidbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 1000 rr Pgo x-hot 125
    ozan suziki gsxr 1000 avartarı nerden çıktı suzikicimi oldun sen

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam seçuk napcan arabayı ya alalım sana da bi ybr takılam işte gidipte chopper filan alma hee
    seni varya köprü başında ki elektrık dıregıne asarım chooper alma falan yapma . ne derdın choopercılarla
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    Yamaha FZ-6n Honda VFR 800a
    Alıntı halidbin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ozan suziki gsxr 1000 avartarı nerden çıktı suzikicimi oldun sen
    tehlikeli makina (sen demiştin) alanlar ya kaza yapıyor yada hemen satıyor dimi
    YAMAHA Yaşamı Başka Yerde ARAMA veya Honda Hayat Onda Bence Yaşamda Hayatta Sürmekte ...

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olm nesı vardı yaaa tüh gitti güzelim köpek . olm benım sadık dostum köpekler ölünce bana ağlama geliyor bir şey yazmayıp gidiyorum bu sabah
    üzüldüm vallahi hamza.bizim köyde de var 2-3 tane köpecik her gidişimde arabayı kovalarlar ya da motoru bende giderken mutlaka 3-4 tane bayat ekmek alır giderim yoksa beni sevmiyolar ekmek götürmezsem

hayırlı işler kardeşim
    Teşekkürler Sizede hayırlı işler

Akşam 6'dan sonra yollarda görüşmek dileğiyle
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    Alıntı GökhanYENİCELİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tehlikeli makina (sen demiştin) alanlar ya kaza yapıyor yada hemen satıyor dimi
    2008 çift eksoz çok güzel tehlikeli ama güzel makine

slayer2694 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 zx636r
    Alıntı muratd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burak kardeş seni tanımam görmem yanlış anlama ama kendi hayatın değersiz olabilir beni ilgilendirmez fakat benim hayatım herşeyden değerli.bu sefer kaza bela olmadı fakat her zaman olmayacak diye bişey yok sen daha iyibilirsin bu durumları. daracık sokakta bi arabayla bi motorun arasından sürücüyü uyarmadan gazlamak marifet değil bi yerde yapışır kalırsın (beni bağlamaz) ama çevrendekilere zarar verme hakkın yok.trafikte motor üzerindeyken seninle bir daha karşılaşmak istemem.bu şekilde ki sürüş tarzı yüzünden motorcular hep serseri oluyor kuruya yaşa bakmadan...herkese kazasız belasız güzel sürüşler..
    önün bomboş arabanında önü boş en az 5 sefer selektör yaptım (kornayı saymıyorum hadi motorun sesinden duyulmadığını farzedelim) kimse sallamadı bende bildiğimi okudum.maalesef kimseyi sallamayan sürücüler olduğu zaman bazen agresif kullanmak gerekiyo.sonra yanınızdan geçincede korkuyosunuz.o zaman aynalarınızı biraz kontrol edeceksiniz.aynaya bakmak için illaki bi kamyonun,otobüsün kıçınıza gelmesi gerekmez.herkes kendi ağzından kendisini haklı çıkaracak şekilde anlatabilir olayı.sizden tarafsız bi şekilde eleştirmenizi beklerdim ama maalesef öyle olmamış!şunuda belirteyim ister trafikte olsun ister başka durumda önce kendi hayatımı düşünürüm sonra başkalarını.ayrıca yanınızdan geçmekle hayatınızı nasıl tehlikeye attım onuda anlamış değilim önüne kırıp fren yapmadım üzerine sürmedim sıkıştırmadm???bi şikayetiniz varsa kaldırırsınız telefonu ararsınız trafiği bildirirsiniz plakamı onlar gerekeni yapar.ya da çevirirsin yolda ne yapıyosun kardeşim dikkatli ol dersin bende cevabını veririm.burda millete reklam yapmanın alemi yok!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Yarından itibaren 1 hafta izinliyim, Bilecik - Bursa - Amasya yolculuklarımın dışında Eskişehir yollarında görüşmek üzere

Suzukici değilim ama Cüneyt abi bi düşünŞimdi mesela sayısaldan para çıksa tam 1,5 trilyon(eski parayla tabi)Honda 954'ü hurda 954 niyetine sayıp almaz mısın k8 o zaman sende koymaz mısın böyle bi resim söyle Cüneyt abicim

Motosikleti
    2008 çift eksoz çok güzel tehlikeli ama güzel makine
    ya bırak cüneyt abi herkez birgün racing ci olacak dedin dedin durdun verdin 954 ü de sür diye amacına ulaştın benide bu mikroba bulaştırdın yüzün güldü
    YAMAHA Yaşamı Başka Yerde ARAMA veya Honda Hayat Onda Bence Yaşamda Hayatta Sürmekte ...

Motosikleti
    o torku ve gücü alan bidaha iflah olmaz racing motor degil baska bi sınıf ozan para olsun 4 japondan harem yaparım

Motosikleti
    o torku ve gücü alan bidaha iflah olmaz racing motor degil baska bi sınıf
    Ah ah ben zaten bu yüzden uzak durmaya çalışıyordum racingten ama nereye kadar kaçıcan en sonu düşürdü beni ağına bu tork canavarları

Cüneyt abi bak suzukici dedin şimdi hondacı olduğum belli oldu dimiHemde far kırpıyo

Cüneyt abi baaaaaaak Allah kimseye kaza bela vermesin

Motosikleti
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    seni varya köprü başında ki elektrık dıregıne asarım chooper alma falan yapma . ne derdın choopercılarla
    sen niye alındın la üstüne chopper sürmek zor ondand edim

Alıntı Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yarından itibaren 1 hafta izinliyim, Bilecik - Bursa - Amasya yolculuklarımın dışında Eskişehir yollarında görüşmek üzere
    hayırlı yolculuklar aytaç

Ah ah ben zaten bu yüzden uzak durmaya çalışıyordum racingten ama nereye kadar kaçıcan en sonu düşürdü beni ağına bu tork canavarları
    ee ne zaman alıyoruz sana da bi 600cc ?

Erhan abiden istediğim stickerlarımı göndermiş. Çok teşekkürler Skullhunter

Motosikleti
    sen niye alındın la üstüne chopper sürmek zor ondand edim

hayırlı yolculuklar aytaç

ee ne zaman alıyoruz sana da bi 600cc ?

Erhan abiden istediğim stickerlarımı göndermiş. Çok teşekkürler Skullhunter

Sorma şuan sadece onun için çalışıyorum desem yeridir 600 veya üstü birşeyler şart ama racink ama naket ama enduro o an kafam ne der bilemiyorum bellimi olur scooter bile olabilir (düşük bir ihtimal ama) ama motosikletin her türlüsünü seviyorum burası değişmez hayırlısı

Motosikleti
    Sorma şuan sadece onun için çalışıyorum desem yeridir 600 veya üstü birşeyler şart ama racink ama naket ama enduro o an kafam ne der bilemiyorum bellimi olur scooter bile olabilir (düşük bir ihtimal ama) ama motosikletin her türlüsünü seviyorum burası değişmez hayırlısı
    racing'ci var 600cc scooterci de var endurocu vardı o sattı demekki racing ya da scootercılar satmak istemiyolar sana bi cbf600 çok şahane olur gökhanım racinglerle yanyana gidiyo zaten tek avantajın grenaj derdin olmaz

Motosikleti
    Evet benimde düşündüğüm makinalardan biri burada ben cbf 600'ün cbf500 kasasını gördüm çok hoşuma gitti biraz cb 900 hornet'i hatırlatıyor zaten burada okadar çok Türkiye'de satışı olmayan motor varki şaşarsın kapıkule hemen yanıbaşımız olduğundan birsürü gümrük motoru var şu para bir biriksin ozaman daha sağlıklı bir karar vericem inşallah unutmadan hayalim vfr800

Motosikleti
    hayırlısı olsun gökhan'ım olmazsa seneye beni de götür senelik iznimde bi bakalım gümrük motorlarına bol kazançlar olsun gökhan'ım arada uğra buralara

k35 çok güzel durdu bee murat, 35lik iyi gitti bee demi? çamurluk için de teşekkürler

chopperlara çanta olmuyo böle ama benim motorlara çok güzel yakışıyo

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler