[QUOTE=mterayes26;1178518]yine noluyor burda burak ( slayer ) olan burak mı kim ne yapmıs . acık yazalım lutfen
oralarda zor be adamım 300 ytl ye o taraflarda arkadaslarım var senın ıcın bır arastırma yaptırtırım inş gonlunce bır yer denk gelır
teşekkürler.. iyi olur araştırırsan biliyorm zor ama artık bulacağız bi yolunu)) hem eskişherde sokakta kalmam demii..
[QUOTE=mterayes26;1178518]yine noluyor burda burak ( slayer ) olan burak mı kim ne yapmıs . acık yazalım lutfen
Günün ilk mesajı benden olsun herkese selamlar,hayırlı günler,hayırlı işlerHerkese kazasız belasız sürüşler diliyorum
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
ozan suziki gsxr 1000 avartarı nerden çıktı suzikicimi oldun sen
önün bomboş arabanında önü boş en az 5 sefer selektör yaptım (kornayı saymıyorum hadi motorun sesinden duyulmadığını farzedelim) kimse sallamadı bende bildiğimi okudum.maalesef kimseyi sallamayan sürücüler olduğu zaman bazen agresif kullanmak gerekiyo.sonra yanınızdan geçincede korkuyosunuz.o zaman aynalarınızı biraz kontrol edeceksiniz.aynaya bakmak için illaki bi kamyonun,otobüsün kıçınıza gelmesi gerekmez.herkes kendi ağzından kendisini haklı çıkaracak şekilde anlatabilir olayı.sizden tarafsız bi şekilde eleştirmenizi beklerdim ama maalesef öyle olmamış!şunuda belirteyim ister trafikte olsun ister başka durumda önce kendi hayatımı düşünürüm sonra başkalarını.ayrıca yanınızdan geçmekle hayatınızı nasıl tehlikeye attım onuda anlamış değilim önüne kırıp fren yapmadım üzerine sürmedim sıkıştırmadm???bi şikayetiniz varsa kaldırırsınız telefonu ararsınız trafiği bildirirsiniz plakamı onlar gerekeni yapar.ya da çevirirsin yolda ne yapıyosun kardeşim dikkatli ol dersin bende cevabını veririm.burda millete reklam yapmanın alemi yok!!!
Yarından itibaren 1 hafta izinliyim, Bilecik - Bursa - Amasya yolculuklarımın dışında Eskişehir yollarında görüşmek üzere
Suzukici değilim ama Cüneyt abi bi düşünŞimdi mesela sayısaldan para çıksa tam 1,5 trilyon(eski parayla tabi)Honda 954'ü hurda 954 niyetine sayıp almaz mısın k8 o zaman sende koymaz mısın böyle bi resim söyle Cüneyt abicim
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
o torku ve gücü alan bidaha iflah olmaz racing motor degil baska bi sınıf ozan para olsun 4 japondan harem yaparım
Sorma şuan sadece onun için çalışıyorum desem yeridir 600 veya üstü birşeyler şart ama racink ama naket ama enduro o an kafam ne der bilemiyorum bellimi olur scooter bile olabilir (düşük bir ihtimal ama) ama motosikletin her türlüsünü seviyorum burası değişmez hayırlısı
YAMAHA Yaşamı Başka Yerde ARAMA veya Honda Hayat Onda Bence Yaşamda Hayatta Sürmekte ...
Evet benimde düşündüğüm makinalardan biri burada ben cbf 600'ün cbf500 kasasını gördüm çok hoşuma gitti biraz cb 900 hornet'i hatırlatıyor zaten burada okadar çok Türkiye'de satışı olmayan motor varki şaşarsın kapıkule hemen yanıbaşımız olduğundan birsürü gümrük motoru var şu para bir biriksin ozaman daha sağlıklı bir karar vericem inşallah unutmadan hayalim vfr800
YAMAHA Yaşamı Başka Yerde ARAMA veya Honda Hayat Onda Bence Yaşamda Hayatta Sürmekte ...
hayırlısı olsun gökhan'ım olmazsa seneye beni de götür senelik iznimde bi bakalım gümrük motorlarına bol kazançlar olsun gökhan'ım arada uğra buralara
k35 çok güzel durdu bee murat, 35lik iyi gitti bee demi? çamurluk için de teşekkürler
chopperlara çanta olmuyo böle ama benim motorlara çok güzel yakışıyo
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)