Her şey çok güzeldi
Her şey çok güzeldi
eskişehir MT'ye selam emok dönüşü tatdırmış olduğunuz misafiperverlikten dolayı teşekkürlerimizi bir borç biliriz iyiki varsınız çok teşekkürlerr....
zaten yavaş inmedim :-)
ben çok eglendim, yanımda arkadaşlarımında eglendigini gördüm daha mutlu oldum.
cüneyt abi artçı olarak yarşmaya katılan en iyi artçıydı, süper iple inip, çok iyi kürekçekti. ben en kötü dereceyi yapmasamda çok kötü bi iniş oldu. Kusura bakma abi...
herkese sevgiler
yüreginin götürdügü yere git
hepinize hoşgeldiniz diyorum gelemedim ama gelmeyi o kadar çok istedim ki anlatamam(Bu senede hacı olamadık ) İnş. bi sonraki EMOK'a nasip olurda giderik Dün bi işim olduğundan sarıcakaya tarafındaydım dönüşte sakarı ılıcalarında V-Strom ekibiyle karşılaştık muhabbete zamanımız olamadığından durup konuşamadık.Kesin onlar da EMOK'tan dönüyorlardı.
Bir de dün ta afyondan kocakurt'a alıcı geldi bizim ki ben Kimseye vermem MZ'i diye tutturduAdamları geri yollamak zorunda kaldım
Herkese iyi sürüşler dilerim...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
EMOK'tan dönen herkese hoşgeldiniz diyorum Dün zaten çarşı kalabalıktı gelen herkes cafelere kaçmış hemen Neyse arkadaşlar hepiniz kendinize iyi bakın
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
hamza pm'ine baaaak
demin fotolara felan baktım festival gerçekten çok güzel geçmiş.Seneye seneye demek hiç hoşuma gitmiyor ama ne yapalım nasip.
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
pek tınlayan yok heralde burada beni
Tamam teşekkür ederim Ahmet Valla ben direkt il gruplarına girdim için pm'e falan bakmıyordum Haber verdin için sağol...Onunlada bugün görüştük çalıştığım yere geldi oturup sohbet ettik falan işte Bu arada ilgilenen arkadaşlar olursa KFC ve Pizza Hut'da A2 Ehliyetli eleman aranıyor
Herkese günaydın Bu sabah ilk yazan benim foruma belkide ilk defa bu kadar erken kalkıyorum Neyse herkese hayırlı işler,bol kazançlar...Yollarda görüşmek dileğiyle...
gunaydın gencler..
http://picasaweb.google.com.tr/zibidi.oglan
emok fotolarının devamı burda
Ankara ekibinin objektifinden;
cüneyt abi fotoları yüklermisin müsait bi zamanında çekindiğimiz fotolar acil lazım bana bekliyorum
arkadaslar zeus marka kask alacam da çene açılır olması kaza anında tehlike yaratırmı ki size de sorayım dedım
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
fotograflar ıcın cok tesekkur ederım ınş. beraber nıce bole eylencelı gunler gecırırız
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
arkadaşlar uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri varmış ama 5 temmuz 10 temmuz arasındaymış. keşke yakın olsaydık da gidebilseydik demi
bi Nasrettin Hoca Fıkrası'yla analım hocamızı
Esege Yazik Olur
Nasreddin Hoca hayvanlarina agir yükler yükleyip onlara eziyet eden köylülerine iyi bir ders vermek istemis. Bir gün esegine binerek köy meydaninda dolasmaya baslamis. Isin garibi dolu bir çuvali da sirtina vurmus, öyle geziyor. Sasirip sormuslar :
- Yahu Hoca Efendi, hem esegin üzerindesin, hem çuvali sirtinda tasiyorsun. Nasil bir is bu ?
Hoca cevabi yetistirmis hemen :
- Zavalli hayvan, demis. Zaten gece gündüz demeden hizmet ediyor bana. Sirtina bindiriyor, yüklerimi tasiyor, degirmeni çeviriyor. Bu kadar hizmetlerinden sonra dolu çuvali da ona yüklemek istemedim. Bu yüzden ben vurdum sirtima.
yarınki 2 eylül kampüsündeki Fanta Gençlik Festivali'nde görüşmek üzere hoşçakalın
eren'im köfte olmuşunuz hepiniz hee (allah daim etsin )
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)