cuma günü mehmetle beraber 19.00 gibi hareket edecegiz
cuma günü mehmetle beraber 19.00 gibi hareket edecegiz
emreyle az sonra festival alanına hareket edeceğiz orada görüşmek üzere
Offf cumartesi geleceğim belki ama vakit geçmek bilmiyor yaaaa
Herkese iyi eğlenceler, kendinize dikkat edin
Arkadaslar birazdan festivale doğru gelmeyi düşünüyorum kimler orada olacak?
Bir de giriş ne kadar biraz bilgi eksikliğim var da_?
AKIN FİDAN
Boralar Volkanlar falan orada olacaklar diye düşünüyorum.
Yanlış bilgi vermek istemem ama sanırım giriş 20 YTL
Teşekkür ettim...volkan oradaysa telefondan ulaşırım...Başka kimseyi tanımıyorum çünkü...Orada tanışmak dileği ile...
AKIN FİDAN
@ ultraukala
herkese iyi yolculuklar dilerim arkadaşlar bi akşam üstü festival bitmeden bende günübirlik gelip dönmeyi düşünüyorum. belki hesaplı olursa da 1-2 ufak tefek şeyler alıcam. hoşçakalın
bende bi kaç ybr dostlarımla tanışrım. soldakini de bi arkadaşa almak üzereyiz ben faruk'un ybr'sini kullanmıştım bana bulaştı, o da benim motoru kullandı şimdi ona bulaştı
Herkese hayırlı yolculuklar diliyorum.İnş bizede gitmek nasip olur
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
Herkese hayırlı yolculuklar Yollarda dikkatli olun arkadaşlar Hepinize iyi eğlenceler
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
herkese günaydınlar olsun. geçmiş kandiliniz ve cumanız mübarek olsun.Çalışanlara bol kazanç ve kolaylıklar nasip olsun.Yollardaki vatandaşlara iyi sürüşler dilerim dikkat her zamanki gibi her zamankinden daha yoğun olsun
EMOK'takilere de iyi eğlenceler dilerim.Nasip olursa bi günlüğüne gelebilirim belki ama belli olmaz
Kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın emi
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
aksam 7 gıbı 3 kişi yola çıkacağız inşallah gorusebılırsek festival alanında goruselım saglıkcakla kalın
4 kişi olarak geliyoruz bulut , ben , taha ( woxter ), birde mt nin tanımadıgı bır abımız
valla herkes gıtmıs heralde kımsecıkler yok
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
mterayes26
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Cüneyt abiyle(halidbin) Mehmet abi de(readymehmet) yaklaşık 1 saat önce yola çıktılar.Cüneyt abi mehter marşlarıyla gitti ama inş fazla gaza gelmez
herkes festivalde kimse kalmamış MT deherkese iyi sürüşler iyi eğlenceler dilerim
[COLOR="Blue"][B][I]GÜNEŞİN BATTIĞI YERDE::gleam::[/I][/B][/COLOR]
festivalden gelmiş bulunmaktayız mehmet ile cüneyt abi beraber ilk olarak yola çıkanlar oldu onları emre ve ben izledik 3. grup yani volkanlar öğlen yola çıkacaklardı festival çok renkli geçti eskişehir -mt olarak festivale damgamızı vurduk ayrıntıları arkadaşlar yazarlar ist-riders 0 mt-1 hakkımız buydu
Efet aslında MT olarak yeterince sayıya ulaştık ama sönük kaldık hafiften deil mi Salla bizim obamız yeterdi.Keşke fazla dağılmış olmasaydık çadırlarımızı bir kursaydık...
AKIN FİDAN
Çarşamba günü 6 kişi + 3 motor ile yola çıktığımız ekibimizle beraber , bugün sağsalim evimize dönmüş bulunmaktayız.
Bursa/Karacaali civarında 2 gün konaklamanın ardından; 2 gün de EMOK festivaline katılım sağladık.
Fotoğraflar ve yorumlar en kısa zamanda gelecektir.
Ankara'dan Onur(Prometheus), Emrah(motorize_ekip), Ali(İhtiyar_delikanlı) , Bursa'dan Akın(ultraukala),
ve katılım sağlayan tüm Eskişehir üyelerine teşekkürler...
hoşgeldiniz bora abi, volkan ve diğer arkadaşlarım az önce de faruk'u gördüm geldiğinizi anladım festivale günübirlik gitmeme rağmen gerçekten güzel bir ortam vardı yakından görmek istediğim bir çok motoru da görmüş oldum özellikle o goldwing'lere dokunabilmek güzeldi çok aramama rağmen ümmet abi'yle bi türlü rastlaşamadık sağlık olsun
evdeki ve mahallemizin bazı yerlerinde oluşan telekom arıalarından dolayı evde internet bi 5-6 gün olmayacak bende şuan zaten atatürk cad.den giriyorum herkese kazasız sürüşler dilerim hoşçakalın
EMOK'tan gelen herkese hoş geldiniz diyorum
sinan abi ümmet abimiz cumartesı sabahı gitti . esk e dönen 3. kişiyim cumartesı gecesı cnm sıkıldı bırden bastım geldım , ortam guzeldı .
hangı sehırden bılmıyorum kawasakiye binen bir arkadas vardı . yolda iyi paslastık çünkü gidilen yolda onlarda 80 i gecemıyordu. bızım de sürat o cıvarlarda idi . istanbullu endurocular bambaskaydı sohbet olarak falan . ilk gece eğlndiğim kadar hiçbir zaman eğlenemem heralde , volkanın sabah cadırdan kafasını uzatısını hiç unutamam ben bora abiye slm vermeye giderken , bir ara es26 diye eleman mikrofondan konusup duruyordu ne yarışması içindeydiniz
bu arada mehmet abi sonsuz başarılar dilerim sana ( yavaş inme )
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)