s.a hamzaya noldu ya nie uzaklaştırıldı???
s.a hamzaya noldu ya nie uzaklaştırıldı???
a.s Sebebi burda;
[QUOTE=halidbin;1145195]just_hmz_26 ve GökhanYENİCELİ [Eskişehir - MT] başlığındaki mesajları sebebiyle 5 gün süresince forumdan uzaklaştırılmışlardır.
Alıntı:
22. Mesajlarda küfür (sansürlenerek de olsa), maksadi asan argo, satasma, asagilama vb. içerikler bulunamaz. Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karsi, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrimina yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek, tiksindirici veya herkes tarafından hoş karşılanmıyacak resimler göndermek yasaktir. Forum sayfalarına gönderilecek resimlerin boyutu max : 640X480 pixelden daha büyük olamaz.
Saygılar
MT Yönetimi
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
çarşıda gezemez oldum ya : sağa sola bakmaktan önümüze bakmıyoz
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
bunda kask takmak istemez aslında ama alışkanlık heralde ne olsa bu da motosiklet
harika motosiklet. tekteker için süper
Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
gripi, umut_utu
selam gripi nasılsın tanışıyozmuydu unuttum valla çoktandır görünmüyon bi hal hatır sorayım dedim
millet napıyonuz ? yolcu olacaklar ne zaman yola çıkıyorlar ? valla ben bu motorun üstünden inemiyom napcaz bilmem
http://www.evisor.tv/tv/motorrad-fun...ritte-4640.htm
alıntıdır....
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
bu racing i bilen bilmeyen herkese verirsen olacagı bu bu adam ilk defa vitesli motora bınıyor bence
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Binmesi hayırlı değilki inmesi hayırlı olsun Yaw bide ben Cüneyt abinin 954'e binmeye korkuyom çizerim ederim diye ne sakatlar napıyo yaw
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
emok yarın baslıyor.hazırlıklar nasıl gidiyor.kimler geliyor
Kısa bir aradan sonra tekrar sizlerleyim ..... hakemin yüzünden olan bize oldu Ama hak etmişti hakemde gerçi açık açık bişi demedim ama neyse Yarın işe başlayalı 1 hafta oluyor.Herşey tıkırında güzel ilerliyor...Yollarda Faruk,Eren,Umut hariç kimseyle görüşemiyoruz Onlarıda zaten genellikle pakete giderken görüyorum durup sohbet etmeye vaktim olmuyor o yüzden kusura bakmayın,yanlış anlaşılmasın Neyse plakamı tam olarak öğrendim 34 EAM 51 Siyah kask siyah üniforma kırmızı Activa
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
yazıldı mı bilmiyorum ancak yarın 3 4 gibi , emok a gitmek için yola çıkacak bir grup var mı ?
[B]dirty bike[/B]
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)