a.selam emin
bugünün tarihi:
TÜRKİYE / FİNAL / 2008
SAAT: 3-1
a.selam emin
bugünün tarihi:
TÜRKİYE / FİNAL / 2008
SAAT: 3-1
Sanada Emin abicim Bence 2-1 alcaz ama 2. golümüzü 3. kaleci Tolga atacak.İçime doğdu.
Made İn Türko
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
:(..........................................
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
Rüştü saolsun ne diyimAhh Volkan ahhhhh
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
bu maçı izlemek için işi bıraktım ama olsun .gene de deydi be.
bakıyorum hepinizi milliyetçi ve sporcu görüyorum motosiklet formunu futbola bulaştımayın
Herkese iyi akşamlar.İlk iş gününü geride bırakmış bulunmaktayım.Yoruldum dersem yalan olur.Zevk alarak yaptım için pek koymadı açıkcası.Başta scooterla anlaşamasakta sonradan biribirimizi sevdik Bi ara beni üstünden atacak gibi oldu ama kıyamadı bana Kalkışlarını sevmedim ama bi kopunca tam kopuyo alet Racing falan hikaye bi maxi scooter almak lazım (dermişimmmm tabi yalan) Sco da güzel alet ama racing başka bişi ya Plakamı tam hatırlamıyorum ama EM 51 yada EME 51 sonuç olarak ilk iki harf EM o kesin Siyah kasklı bi pizza hut motorcusu görürseniz o benim
Bu arada Faruk bugün beni sormuşsun sanırım Eren'in yanındaymışsınız Selçuk söyledi sanırım arkadaşınmış...Zaten bi yaşıtım o var iyi çocuğa benziyor
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
galiba bana da motosikletli kuryelı veya dağıtıcılık fln gözküyor . dükkana gitmeyecem artık biraz boş gezeyim de stres atayım :d
sonuna kadar milliyetçi ve sporcuyuz abicim hakem isviçreli dikkatinizi çekerim bu maçı almamız imkansızdı
cüneyt abi yakınlarda sana bır klavye getırecem ilgileniyorsun inş temizlik ve çalışır hale getirmek amaç
herkese iyi geceler
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
sagol kardesım eklede msn de takılalım kemk_87@hotmail.com
sol ayak bileğimi ve sağ elimi hissetmiyorum
Olur olur...
Hatta vites aralıkları kısa olsaydı sol el bileğinde şişme bile olurdu...
just_hmz_26 ve GökhanYENİCELİ [Eskişehir - MT] başlığındaki mesajları sebebiyle 5 gün süresince forumdan uzaklaştırılmışlardır.
Alıntı:
22. Mesajlarda küfür (sansürlenerek de olsa), maksadi asan argo, satasma, asagilama vb. içerikler bulunamaz. Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karsi, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrimina yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek, tiksindirici veya herkes tarafından hoş karşılanmıyacak resimler göndermek yasaktir. Forum sayfalarına gönderilecek resimlerin boyutu max : 640X480 pixelden daha büyük olamaz.
Saygılar
MT Yönetimi
bende merak ettim volkan söyledi uzaklaştırma sebebleri küfürlü yazı yazmalarıymış
ozan'ım, ufuk'um bişeyim yok allaha şükür alışcaz zamanla heralde bu vitesli şeye
yok el bileğim sağlam volkan'ım sol el değil de sol ilk 2 parmak da 2-3 cm aralığında çalışıyo zaten oğuz ayarlıyıverdi çok güzel oldu debriyaj kolu
camdan bakıyolar heraldeKonuyu Toplam 7 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)
digi_boy26
öyle mi dersin Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
mterayes26, leo7, halidbin, digi_boy26
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)