Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Eskişehir - MT]

REKLAM ALANI
    hayati - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    roadracer
    Merhaba Eskişehirliler;Sanırım artık dıgı_boy26 nın kırmız bir ybr si var.Tabanı düz bassın.Emok listeniz hazırmı?
    Bir aksilik olmazsa ben de geleceğim.Görüşmek üzere...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Alıntı hayati adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Eskişehirliler;Sanırım artık dıgı_boy26 nın kırmız bir ybr si var.Tabanı düz bassın.Emok listeniz hazırmı?
    evet galiba dediğin doğru Hayati abiciğim.Sinan abim artık bir YBR 125'e sahip.İstediği oldu sonunda.Bugün birlikte önce Söğüte rokko'yu verdik sonra kütahya'dan Kırmızı mı Kırmızı bi YBR alıp geldik.Başımızdan geçen maceraların adrenalinle acayip yakından bi akrabalığı vardı kesin.Neyse onları düşünmek bile adamın tüylerini ürpertiyor.Tekrar tekrar hayırlı olsun Sinan abiciğim. Allah'ın hikmeti üzerine karambole,bi soru sormak için durduk sorduğumuz insan kim olsun?..

*Hayati abi
    Abi yardımların için çok çok teşekkürlerimi sunuyorum.Senin hakkını nasıl öderiz bilmiyorum ama birgün tekrar görüşeceğiz,Emin ol abiciğim
    Burada hayati abim çekiyor fotoğrafı…

Sıra ben de…Soldaki arkadaşın ismini hatırlayamadım Hasan diyesim geliyor ama unuttum

Sinan abimde tez elden motorun resimlerini koyarsa daha bi güzel olur heralde
    Herkese iyi akşamlar dilerim...

Topic hazır
    http://www.motosiklet.net/forum/tazi...a-kavustu.html

Cüneyt abiiiii.Bak bak benim dediğim vardı ya sana...Hani depoya kulp takalım diye.Adamlar yapmış be abi.Patenti kaçırdık desene

http://www.motosiklet.net/forum/gunc...oya-tutun.html
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı mondi.playturk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    digi_boy26 Power link kayışlardan bir bilgin varmı bugun castrol yag aldım tam dergiştirecektım yag fıtresı ezık buzuk ıcı pislik bu sorun edemır bızım scooterlara işte yag fitresi almaya gıttım birde aklıma geldı abi sizde orjinal kaytış varmı var dedı sasıdrıdm bando var power link var dedi ama orjial olrak ve saglam olarak power linki tavsıye ederım dedı nasıl iyimi bu power link kayıslar resmini koyayaım bak...
    abisi, genelde bando tercih ediliyor ama bu marka da iyidir. yedek parça ihtiyacın olursa burdan bana ulaşırsın. artık scooter'a binmiyorum ama yardımcı olurum söz...

abi'm allah razı olsun senden. tez zamanda tekrar görüşmek üzere. sana borcum oldu biliyosun

Alıntı headhunter251 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet galiba dediğin doğru Hayati abiciğim.Sinan abim artık bir YBR 125'e sahip.İstediği oldu sonunda.Bugün birlikte önce Söğüte rokko'yu verdik sonra kütahya'dan Kırmızı mı Kırmızı bi YBR alıp geldik.Başımızdan geçen maceraların adrenalinle acayip yakından bi akrabalığı vardı kesin.Neyse onları düşünmek bile adamın tüylerini ürpertiyor.Tekrar tekrar hayırlı olsun Sinan abiciğim. Allah'ın hikmeti üzerine karambole,bi soru sormak için durduk sorduğumuz insan kim olsun?..

*Hayati abi
    Abi yardımların için çok çok teşekkürlerimi sunuyorum.Senin hakkını nasıl öderiz bilmiyorum ama birgün tekrar görüşeceğiz,Emin ol abiciğim
    Burada hayati abim çekiyor fotoğrafı…

Sıra ben de…Soldaki arkadaşın ismini hatırlayamadım Hasan diyesim geliyor ama unuttum

Sinan abimde tez elden motorun resimlerini koyarsa daha bi güzel olur heralde
    Herkese iyi akşamlar dilerim...

Topic hazır
    http://www.motosiklet.net/forum/tazi...a-kavustu.html

Cüneyt abiiiii.Bak bak benim dediğim vardı ya sana...Hani depoya kulp takalım diye.Adamlar yapmış be abi.Patenti kaçırdık desene

http://www.motosiklet.net/forum/gunc...oya-tutun.html
    evet artık yıbır'ım var. valla sat 5ten beri üstündeyim daha yeni girdim eve. gören biçok arkadaşım da motorumun güzel olduğunu söledi. sadece biraz ufak tefek bakımları yapılcak o kadar. genelde görüşler iyi yönde.

hayati - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    roadracer
    @headhunter kardeşim canın sağolsun senin.
    Bir gün sen de bir motosiklet sevdalısına yardımcı olursan benim için herşeyi yapmış olursun.
    Bilmem anlatabildimmi?

@ digi_boy26 Sevgili hemşerim.Allah kaza bela vermesin...güle güle bin motoruna...
    Bu güne uyarlanmış bi ata sözü;Dağ,dağa muhtaç olmazmış ama motosikletçi,motosikletçiye muhtaç olurmuş.
    Bilmemm oldu,bilmem olmadı.Bakarsınız bir gün de ben yolda kalırım...

Motosikleti
    @headhunter kardeşim canın sağolsun senin.
    Bir gün sen de bir motosiklet sevdalısına yardımcı olursan benim için herşeyi yapmış olursun.
    Bilmem anlatabildimmi?

@ digi_boy26 Sevgili hemşerim.Allah kaza bela vermesin...güle güle bin motoruna...
    Bu güne uyarlanmış bi ata sözü;Dağ,dağa muhtaç olmazmış ama motosikletçi,motosikletçiye muhtaç olurmuş.
    Bilmemm oldu,bilmem olmadı.Bakarsınız bir gün de ben yolda kalırım...
    aman abi kimse yolda kalmasın herkesin tekeri düz bassın o ata sözü hoşuma gitti gerçekten de haftaya pazar bidaha gelirim belki. kütahyalı'larla tanışmak lazım. ne olsa memleketlerinden motor aldık

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Sinan Abi hayırlı olsun abi inan çok sevindim Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin abi
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn

Motosikleti
    BMW R 1200 GS ADVENTURE-2012-
    sinan hayırlı olsun gerçekten çok sevindim seçimin çok isabetli bende düşünüyordum kazasız sürüşler dilerim.

Sinan abicim hayırlı olsunAllah kaza bela vermesin inş
    :rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:

halidbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 1000 rr Pgo x-hot 125
    sinan hayırlı olsun. senin adına çok sevindim

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sinan hayırlı olsun allah kaza bela vermesin sevindim ybr almana daha iyilerinede binersin inşallah

ozi2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Google arama motoru
    Sinan kardeşim hayırlı uğurlu olsun.İyi bir seçim yapmışsın ALLAH daha iyilerinede bindirmek nasip etsin
    [COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    wind hunter
    sinan abi hayırlı ossun 252525252525

Motosikleti
    caracal davidson200 siyah
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abisi, genelde bando tercih ediliyor ama bu marka da iyidir. yedek parça ihtiyacın olursa burdan bana ulaşırsın. artık scooter'a binmiyorum ama yardımcı olurum söz...

abi'm allah razı olsun senden. tez zamanda tekrar görüşmek üzere. sana borcum oldu biliyosun

evet artık yıbır'ım var. valla sat 5ten beri üstündeyim daha yeni girdim eve. gören biçok arkadaşım da motorumun güzel olduğunu söledi. sadece biraz ufak tefek bakımları yapılcak o kadar. genelde görüşler iyi yönde.

abıcım hayırlıolsun gule gule kullan vall super ınsallah kaza bela olmaz

Motosikleti
    Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sinan Abi hayırlı olsun abi inan çok sevindim Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin abi
    sağol kardeşim hamza

Alıntı Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
    sağol aytaç

Alıntı Cihat Taygut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sinan hayırlı olsun gerçekten çok sevindim seçimin çok isabetli bende düşünüyordum kazasız sürüşler dilerim.
    sağol cihat abi'm

Alıntı H311B0Y26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sinan abicim hayırlı olsunAllah kaza bela vermesin inş
    sağol ozan'ım

Alıntı halidbin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sinan hayırlı olsun. senin adına çok sevindim
    sağol cüneyt abi'm

Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sinan hayırlı olsun allah kaza bela vermesin sevindim ybr almana daha iyilerinede binersin inşallah
    sağol bora abi'm

Alıntı ozi2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sinan kardeşim hayırlı uğurlu olsun.İyi bir seçim yapmışsın ALLAH daha iyilerinede bindirmek nasip etsin
    sağol kardeşim oğuz

Alıntı yesiltepeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sinan abi hayırlı ossun 252525252525
    sağol yeşiltepeli'm

Alıntı zafer_esk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abıcım hayırlıolsun gule gule kullan vall super ınsallah kaza bela olmaz
    sağol cara_zafer

allah herkese gönlüne göre versin inşallah. ne kadar almak istediğimi hepiniz biliyodunuz allaha şükürler olsun nasip bugüneymiş. artık ben de tutarım kuyruğunuzdan

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    hayırlı olsun allah kaza bela vermesın ıns .. vaay bbee sende vıteslı oldun
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

eminn26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Honda CBF 1000 FA
    sinan hayırlı olsun iyi günlerde kullan Allah kaza bela göstermesin...
    2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA

Motosikleti
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun allah kaza bela vermesın ıns .. vaay bbee sende vıteslı oldun
    saol kardeşim eray en kısa sürede bi ömür yapalım senle

Alıntı eminn26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sinan hayırlı olsun iyi günlerde kullan Allah kaza bela göstermesin...
    sağol emin kardeşim. sana da göstermesin allah..

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    digi_boy26 arkadaşım ismim emrahtı.tanıştığıma memnun oldum.yeni motorunla iyi sürüşler emokta görüşmek üzere....
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saol kardeşim eray en kısa sürede bi ömür yapalım senle

sağol emin kardeşim. sana da göstermesin allah..
    ömürmü kütahyadan asagısı kurtarmaz yada bursa bundan sonra ufak tefek yollara cıkmayacam tam yola adapte oluyorum yol bitiyor . gel bu pazar değil önümüzde ki pazar bursa yapalım senin le ( tüm mt üyelerine açık bir tekliftir ) bayramda yiyemediğimiz iskenderi indirelim hee özür dilerim hatırlatmayacaktık

bu aralar ist a gitmem gerek düzgün bir kask ve mont almak için tavsiye edebileğiniz yerler varmı

bugun ne mutlu kı hala yasıyorum aranızdayım bilecikten eskısehıre donerken doblolu bir denyo beni bankete attı o çakıllarla nasıl bogustum bılmıyorum valla ,,,, ya allah ha gayret dedım cıktı . kastii yaptı diyorum çünkü araba gittikçe sağa doğru yanaşıyordu fren yapsam arkadamdan tır gelıyor neyse , bulut kardeşim indirip döveyimmi şunu dedi ama gerek yok kendi kendinden utansın motorcu adama kavga yakısmaz

allah kımseyı tasları ıle bogusturmasın kollarım hala agrıyor cok kastım galıba
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler