Gece vakti can sıkıntısı msndekilerin spacelerini geziyordum.Faruk'un(BeYFa) spacesinde takılı kaldım...Ya harbiden inanılmaz derecede güzel amatör fotolar çekiyo Faruk ya Harbi kitlenip kaldım resimlere süper fotolar var Eline sağlık Faruk fotolar harika
Ahanda buda gece vakti yaptım chopper
Herkese iyi geceler yada günaydın Yol yapmak istiyorum artık ya Bi motor buluyoruz kazalı diğeri satılmış of of of Burak ve Sezgin Abi'ye tekrar çok teşekkürler son zamanda motor işimle çok ilgilendiler...Eksik olmayın
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
merhaba arkadaslar;
bende eskişehirdeki motosiklet tutkunlarındanım. EMOKta görüşmek üzere. hepinize keyifli sürüşler.
slm esk mt.............)))))))))
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
Rekabet etmem! Takip edilirim yok kızmadım zaten de yanlış kelime kullanılmasına karşıyım
görmedim,duymadım,bilmiyorum ve görüp,duyup bildiklerim hep hatrımda kalır.Bigün tanışmak nasip olduğunda inan unutulmazsın
hoşgeldin Cihat abi.kısa zamanda tanışmak ümidiyle...Ahmet ben
evet galiba öyle olacak ve inş. hep birlikte göreceğiz...
Volkan abi çaktırmadan sorayım bu deli_kız kim abi,unutlmak kötü bişey felan diyo,ne diyelim kendisine
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
selamun eleykum millet nabarsınız yahu ?
deli_kız tanısmadık ki unutayım
eray özmerte sordummu ? emok emok ...
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
Para olmaz motor aramazsın her taraf motor...Paran olur motor ararsın motor yok Sıkıldım ya artık böle boş boş oturmaktan Burak şu motoru bi bulalım hayırlısıyla alalım sana küçük bi sürpriz düşünüyorum eğer Sezgin Abi'de burada olursa ya da gelirse tabi ki onada... Güzel bi sürpriz Şu İstanbul'daki 636ya yapışayım en iyisi ben ya
eray emok ne da herkes ondan bahsedıo
zafercim ben yılda bir diye biliyordum ama 2 yılda bir miş galiba türkiye çapında ki motosiklet tutkunlarını bir araya toplamak için yapılan organizasyon yada kamp gibi bir sey bu sene temmuz 3-6 da bilecik pazaryerinde yapılacak daha detaylı bilgiyi google a emok yazarak elde edebilirsin
21 haziran günü önder abinin düğününe gidecek olan varmı varsa hep beraber gidelim
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
İşte budurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
YÖK üniversiteye girişte daha önce önlisans ve açıköğretim için 160 olan taban puanını 145'e, lisans programları için ise 185 olan taban puanını 160 olarak değiştirdi.
YÖK Genel Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantı sonrasında yapılan yazılı açıklamada, üniversitelerin kontenjanlarının daha etkin kullanılabilmesi amacıyla ÖSYM'nin önerilerinin değerlendirildiği belirtilerek, önlisans ve açık öğretim için ÖSS taban puanının 145, lisans programlarının ise 165 olarak yeniden belirlendiği ifade edildi.
Kaynak:Mynet
http://haber.mynet.com/detay/bilim-e...X1213879745843
Oh be sonunda adam akıllı bi adım attılar ya
digi_boy26 Power link kayışlardan bir bilgin varmı bugun castrol yag aldım tam dergiştirecektım yag fıtresı ezık buzuk ıcı pislik bu sorun edemır bızım scooterlara işte yag fitresi almaya gıttım birde aklıma geldı abi sizde orjinal kaytış varmı var dedı sasıdrıdm bando var power link var dedi ama orjial olrak ve saglam olarak power linki tavsıye ederım dedı nasıl iyimi bu power link kayıslar resmini koyayaım bak....
herkese günaydın arkadaslar
.....
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
günaydın eskişehir mt
arkadaşlar iyi akşamlar.bu akşam inşallah bayrakları alıp tura çıkacaz.skor bence 3/0 nedersiniz.Almanya hazır ol geliyoruz
karizmatik motorcu
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)