Bugün sabah görüştük Burak'la sölicektim ama unuttum seni birileri arıyor demeyi Bu sıralar çok geziyor sanırım uğramıyor buralara Bugünde arkadaşı gelmişti onunla beraberlerdi sağolsun benim bi motor işi vardı geldiler arkadaşıyla ilgilendiler buradan tekrar ikisinede çok teşekkür ediyorum Bu arada yanındaki arkadaşı (Sezgin Abi)simsiyah bi GSX-R 1000'i vardı bittim motora ya
Burak birde ben not bırakayım sana Aklında bulunsun,unutma benim motor işini senden haber bekliyorum O adam pek vermicek gibi gözüküyor o fiyataBu arada bilgin olsun babam kabul etti 1000lik olayını yani 600+'da bulursan haberim olsun
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
saat sabah 4 Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) mterayes26, zafer_esk, H311B0Y26
süper bir gün süper bir gezi oldu kuş gibi rahatladım hala yol yapasım gelıyor
hamza 1000 lik öhhö öhhö yani birden yükselme allah korusun yine kendine güven meselesi ama
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
[QUOTE=H311B0Y26;1128229]saolasın abicim de bu ekleri neden ayırdın anlamadım [/QUOayrıntıya takılma be yanı eklerın anlamı yok sen rahat ol kardesım yazarken hızlı yazdıgım dan olsa gerek
eray olum bugun geldım dukkanda yoktun
Herkese İyi Akşamlar...ÖSS Sınavına girecek olan arkadaşlar varsa hepsine başarılar dilerim.Allah yardımcınız olsun
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Tmm Zafer abicmAllah ÖSS sınavına gireceklerin yardımcısı olur inşallah
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
iyi geceler arkadaşlar
uzun zamandır fırsat bulup mesaj yazamıyorum yarın öss sınavı var sınava girecek arkadaşlara allah zihin açıklığı versin soruları dikkatli ve altını çizerek okuyun uzun şıkkın doğru cevap olabileceğini unutmayın ama her gördüğünüz sakallıyı da dedeniz sanmayın aklınızda bulunsun....hayırlı başarılar...
yollarda görüşmek dileği ile...
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
bende sınava gireceklere başarılar dilerim. allah zihin açıklığı versin. inşallah herkes istediği yere gider .hayatta daha iyi şartlarda yaşayabilmek için bu sınavın ne kadar önemli olduğunu biliyorum bende ki şuan içinde bulunduğum şartları da bu sınava borçluyum fabrika hayatı her nekadar dışarıdan zevksiz de gelse kendi mesleğinizi yapmanın size verdiği huzur yeter de artar bile. hele bi de kek büsküvi fabrikasıysa
herşey gönlünüzce olsun mt'liler.
oss de herkese basarılar arkadaslar ınsallah dıledıgınız gıbı olur ve sımdıden kutluyorum gırecek olan arkadasların basarısız olma ıhtımalını dusunemıyorum allah yardımcınız olsun
bende mct 250 motor için ön koruma demiri arıyorum esk. nerden bulabilirim
yardımlarınız için şimdiden tşk ler
basaran motor salim ustayı bi ara görüş istersen ... imkanlar dahilinde sana yardımcı olmaya çalışır tel : 3213195bende mct 250 motor için ön koruma demiri arıyorum esk. nerden bulabilirim
yardımlarınız için şimdiden tşk ler
Arkadaşlar merhaba.Hiç bizim bu taraflara yolunuz düşmüyormu yahu?
s.a millet naber?ya kankulim beni aramış bi kalkalımda sezgini kandırabilirsem geliriz anGaraya :D
hamza kardeşim sana bi kaç bişiler bulduk bi ara gelde konuşalım.
Kankulim Ankara başlığına davet etmiştim ama Ankara'ya gelmek için zaten davete ihtiyacın olmadığını biliyosun Bi 'Alo' demen yeterli..
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
tüm öss adaylarına geçmiş olsun ve inşallah herkes istediği yere yerlesir
eger sehır ıcı sısınız varsa araba ıle sakın cıkmayın trafık cok berbat 1-2 kaza oldu motorla esparktan devlet hastanesının oraya yarım saattegıttım artık yorumu sız yapın
COK YAVAŞSIN BE eray evet bende oss hallettım ve geldim ulan ne kadar zor be hayatta herseyini bu sınava endekslemiş olmak zor ben de ne sitres nesıkıntı ne kaybetme korkusu hiçbiri yoktu ondan benim sınav iyi geçti bide etrafımda cok guzel kızlar vardı konstre olamadım hep o kızların yuzunden ...eeeeeeee daha daha nasılsınız cümleten
(kolumuzda altın bilezigi takmısız bikere)
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
İnş Öss'ye giren herkes istediği başarıyı alır.Şimdiden tebrikler
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
ahmet hayırlı olsun Allah kaza bela vermesın
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)