Burak .
Burak .
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
eveeeeet.Herkese hayırlı cumalar dilerim.
Allah'ın izniyle okul bitmiş bulunmakta,hayırlısıyla birde KPSS sınavını atlattık mı gerisi inş. TCDD bünyesinde tren şöferi olarak devam edecek
Son günlerde hayata dair büyük adımlar attığımın farkına vardım.Hayırlı nasipler bizlerin olsun inş. Herkese iyi sürüşler dilerim sağlıcakla kalın...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
eray, motorcu adam yağmur çamur dinlemez isterse ceviz büyüğünde dolu yağsın kaskını takar gene biner motoruna bulutu görürsen selam söleyver çoktandır denkgelmiyor bana
fuv fuuuuvvvvvvvvv haller'in ordan geçerken korna çalarsın artık bizde "he bu bizim ahmet" deriz eee hayata adımlarla giriyon artıkın ahmedim dahası da olur inşallah
şöle bi angarya yapıp gelirsin, ama çok gaz açma virajda kayar bak hafif hafif sık zevkini çıkar
zengin kızı nolcak
bu-rock, (bizim burak ), bak ne buldum sana
arkadaşlar ben czech (çek) filan kabul etmiyorum nakit olcak 2-0 alcaz bu maçı da.
[QUOTE=digi_boy26;1127612]eray, motorcu adam yağmur çamur dinlemez isterse ceviz büyüğünde dolu yağsın kaskını takar gene biner motoruna bulutu görürsen selam söleyver çoktandır denkgelmiyor bana
abi varya kaskım vizorlu olsa kırık olmasa yani vallahi basar giderdim eve . bulut sana uğramıyor da sen bana ugruyormusun hayırsız . gercı dukkanı bıraktım ıstesende yokum ( bana iş bulunnnn) bılıyormusun en son 3 ay once grstuk
istanbula gidecem zaten hem gezecem hem kamuflaj kıyafet alacam hem bır kac kısıyı akrabamı gorecem
seda h.g ,eskısehır mt ıl gurubuna , burak az sonra gelır
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Sağol mterayes26 hoşbulduk. Ama Burak'ın geleceği, gelse de onu göreceği yok heralde. Görürseniz Ankara başlığında çaya beklediğimi söylersiniz
Sizler de buyrun bi ara. Yakın nasılsa
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
zaten bu yaz izmir donusu bir ankara yapmayı dusunuyorum araba ile kepaze oldugum sehırde motor ile rahat rahat gezeceğim. burak mesaıde olabılır mi ki gelir az sonra fazla surmez ,,, 600 f hımm guzel
bu mobiletlere cırcır takıp mılletı kendıne sovdurten , 125 , 150 cc lık motorun egsozunu acıp ,,yada araba egsozu takan gunumu zehır ettıler . az kaldı , az daha bagırtırsa asagıda ki kangda 150 lı eleman ınıp burnunu kıracam 3 saattır canıma yettı bır gun oturup rahatca dınlenemedım
trafıge dılekce vermeyı dusunuyorum , yasaklayın . gordugunuz yerde paket yapın dıye bu gereksız ınsanları , zaten sabah dıyor bır tanesı ... bırader benım 100 cc super ses cıkıyor senın 200 cc tam ıkı katı harıka ses yapar acsana egsozu dedı ...... ben motora zevk ıcın bınerım cevreyı rahatsız etmek ıcın degıl deyınce . milenyum motorcusu olduk
ESKİŞEHİR TRAFIK MUDURLUGU MUTLAKA TAKIP EDIYORDUR BURALARI , TELASEDEN KASK TAKMAYI UNUTUYORUZ BAZEN CEZAYI YAPISTIRIYORSUNUZ , TAM ELIM KADAR TABELA ILE YASAKLARI GOSTERMEYE CALISIYORSUNUZ BİZİMLE UĞRASIYORUSUNUZ BIRAZ DA SU PIYASA DAKI GEREKSIZ MOTORLARI TOPLAYIN BUNLAR YUZUNDEN BENDE BUGUN CEZA YEMEKTEN ZOR KURTULDUM 3-5 KENDINI BILMEZ MOBILETLI ARKADAS YUZUNDEN
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
selam mıllet yenı gelenler hosgelmıs tır ınsallah
lıse lı olan lar a hayırlı olsun,
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)