Cüneyt abi , biz de Buzlu'nun otobüsüne böyle yapsak
İstersen dene yalnız eleman iyi teknik olarak
Ozan ; kendi üyeliğinle giriş yapsan
Pardon çok sorry hiç dikkat etmedim evden alışmışım direkt olarak girmeye
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
abcdefghıijklmnooprsstuübçkhjmjhcjzşiö
abi bende race sevmıyordum ama gecen hafta honda 929 a , dünde kawasaki zx9 a bınınce anladım kı race ayrı bır dunya , adamlara hak ver abi çok farklı bir icat onlar
zafer olm cezayı yıyınce yağlı yemiş gibi harflerı karıstırmısın. soğuk su vereeem mi
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
herkese mrb...
biraz uzak kaldım bu aralar)
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
heeeey millet bombayı patlattım galibaEren abime ulaşmam lazım eren abiiiiii
Hatırlar mısınız tam iki ay iki gün önce 08.04.2008 tarihinde Allah’ın hikmeti üzerine başımdan geçen kazadan sonra bu manzaraya Kocakurt’umla hiç kavuşamamıştım…
Aradan geçen bu iki aylık kısa bir süre bana bir ömür gibi gelmiş olsa da.Benim yine o Bozdağ’ın zirvesine çıkmamda bana yardımcı olan arkadaşlarıma ayrıca teşekkürlerimi sunuyırum( buradan olan biri de var umut_utu kardeşim)
…ve işte bu akşam gene ordaydım Sabırla,azimle,günler süren koşuşturmalarımla nihayet gene yollardayım.
Malzemelerimi ayarlamamda büyük etkisi olan Özmert motora(Volkan ağabeyme),Başaran motor(Salim ağabeyme),parça ararken istirahat vaktini benim yanımda geçiren,büyük yardımları dokunan Black J.w.A Süleyman ağabeyme çok çok teşekkürlerimi de iletmeden geçemem
Saygılarımla...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Gözün aydın kardeşim
Ahmet gözün aydın Kazasız belasız güzel günlerde kullan inşallah Allah bi daha ayırmasın
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
pardon... yanlışlıkla oldu
eraay... şöle yazcaktım basmışım dümeye ondan oldu.
headhunter (ahmet) kardeşim motoruna kavuştu
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)