Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    siyahlimuzin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T - I
    biz gayet aktifiz
    doğum günleri falan filannnnn

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı hdeniz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dün saat 21.30 - 23.00 arası eskişehirdeydim.
    34 DS 3127 plakalı gri mct li motorcuya slm veren onlarca motorcu arkadaşıma buradan teşekkür ederim.
    arkadaşlar yolda ayak üstü yaptığım sohbetlerden birinde transalp kullanan eren isimli bir arkadaşım Eskişehir MT nin aktif bir grup olmadığını sadece arada bir topiği takip ettiğini söyledi.
    topic sakinlerine duyurulur.görünüşe göre eskişehir sizden aktivite bekliyor..
    sevgilerle..
    Görüştüğün tipte sayısız motorcu var Eskişehir'de. Selam verdiğimiz zaman tip tip bakan.
    Toplu halde biryerde durduğumuz zaman yanımızdan selamsız geçen , kendi halinde ; diğer motorcularla muhatap olmayan şahıslardan birisidir.
    Topiği de takip ettiği fln yoktur!

Sana korna çalanlar da ; selam amaçlı değil. "Kesin tanıdıktır" mantığıyla çalmışlardır.

Biz aktif bir grup olamayız zaten hiçbir zaman. Çünkü tek teker yapan bir racing motorumuz yok. Polisten kaçmayız. H.Polatkan'da kapışmayız.
    Motorları bağırta bağırta 222 Cafe'nin önünde durup kaskları kapının önüne dizmeyiz!!!
    Kask ve korumalarımızı kullandığımız için de herkes bizleri kınar...

Daha tanışmadan sana da kızmaya başladım. Eskişehir'e kaç defadır gelip gidiyosun.
    Peki neden Eskişehir'e geleceğini buraya yazmadın ? Yazdın da biz mi görmedik !

20 aktif MT üyesi bu yazdıklarımı doğrular!!!!

İlk gelişinde haberini bekliyoruz!!!

Motosikleti
    AS 150 T - I
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işte biz buyuz. yani diğer gruplardan farkımız bu. volkancım çok ama çok güzel, açık ve net anlatmışsın olayı.
    ve biz yeterince aktif olduğumuz için birbirimizi tanıyoruz. bakın volkan bizim kendisine katılacağımızı nasıl da bilmiş
    aktif olmak illa gövde gösterisi ile olmaz. msn muhabbetlerimiz bize çok şey öğretiyor

Motosikleti
    YBR 125 2005 ATEŞ GİBİ KIRMIZI
    Alıntı hdeniz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eskişehir MT nin aktif bir grup olmadığını sadece arada bir topiği takip ettiğini söyledi.
    topic sakinlerine duyurulur.görünüşe göre eskişehir sizden aktivite bekliyor..
    sevgilerle..
    viper 1 in yazdıklarını tamamen onaylıyorum ,

ayrıca
    valla o arkadaş güzel demişte geçenlerde Eskişehirli arkadaşlarla Kütahyadan gelen motorcu arkadaşlar çarşıda bi alışveriş merkezinin otoparkında sessiz sedasız efendice
    buluşmuşlar, hemen motorlu polisler gelip potansiyel suçlu muamelesi yapmışlar arkadaşlara. böyle bi şehirde nası sosyal aktivite yapacaksınki. daha motorcu zihniyeti tam olarak yerleşmemiş insanların kafasına.
    motoru olan herkesin serseri veya suçlu gibi görüldüğü bir toplumda çok büyük aktivite yapmak zor olabiliyo yada engellenebiliyo.

o arkadaşın istediği aktiviteyse eğer grubu takip etsin, illaki bi etkinlik vardır.sayımız şu anda 20 lerde ama ileride dahada çoğalacak inşallah ve o aktivitelerde çoğalacak. biz burdayız. acaba o arkadaş nerde... madem etkinlik istiyo önce o ilk adımı atsın gelsin grubun içine. ne kadar istekli görelim....
    Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.

Eskişehir topiği ; notlarınızı bekliyor!

hdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Görüştüğün tipte sayısız motorcu var Eskişehir'de. Selam verdiğimiz zaman tip tip bakan.
    Toplu halde biryerde durduğumuz zaman yanımızdan selamsız geçen , kendi halinde ; diğer motorcularla muhatap olmayan şahıslardan birisidir.

Sana korna çalanlar da ; selam amaçlı değil. "Kesin tanıdıktır" mantığıyla çalmışlardır.

Biz aktif bir grup olamayız zaten hiçbir zaman. Çünkü tek teker yapan bir racing motorumuz yok. Polisten kaçmayız. H.Polatkan'da kapışmayız.
    Motorları bağırta bağırta 222 Cafe'nin önünde durup kaskları kapının önüne dizmeyiz!!!

Daha tanışmadan sana da kızmaya başladım. Eskişehir'e kaç defadır gelip gidiyosun.

arkadaşım bu akşam nereye gideyim diyorum
    aklıma gelen ilk yere gidiyorum!

ayrıca internet imkanım mesai saatleri dahilinde var.
    inan bana bu topiği takip eden bir sürü insan var ama sizin haberiniz yok!!
    ama günler öncede yazdığım gibi planlı ve programlı bi işleyiş yok burada.
    her salı çarşamba topiği açtığımda hafta sonu için bir gezi haberi alayım diye açıyorum ama sadece muhabbet var burada.aktiflik buradaki muhabbet veya msn sohbetler değilki, bu işleyişle sayınız artmaz arkadaşlar.ayrıca geçen haftaki uçurtma olayına içim gitti denilebilir.ancak işlerimi ayarlayamadım

alalım MT bayrağı ıvırı zıvırı neyse işte kim olduğumuzu gösteren bir emare çıkalım şehir turuna.aktiflik tek teker, gösteriş yada serserilik yapmak değil ki.insanlar diğer forumlarda gruplarını tanıtabilmek için neler neler yapıyorlar.stand açıp motosiklet yayınları yada üyesi oldukları sitenin ürünlerini satanlar bile var.

örneğin emok festivali için ne gibi planlarınız var arkadaşlar.MT ESKİŞEHİR yazılı bir pankart yaptırdınız mı?bunu çadırlarınızın önüne asmayı düşündünüz mü?ya da emokla görüşüp biz şu kadar kişiyiz, şu kadar çadırımız var grubumuzu tanıtmak istiyoruz bu yüzden bize toplu çadır kurabileceğimiz bir yer ayarlayabilir misiniz dediniz mi?(marmoka gidemezsem izin alamama durumundan dolayı emokta mutlaka sizinle olacağım.)

bu hafta sonu sınavlarım var.ama deseydiniz pazar günü yada cumartesi günü piknik yapalım, şuraya gidelim(bahsettiğim bir kafe değil) şunu şunu yapalım sınavdan erken çıkar ne yapar eder gelirdim.

ayrıca dün gezerken kaskımın önü açıktı yüzüm görünürdü yani herkes beni tanıdığa benzetemez ya.yada herkesin 185 cm 110 kglik bi tanıdığı olamaz ya

ayrıca şunuda belirteyim dün kısaca sohbet ettiğimiz arkadaş ben motora binmeden önce korumalarımı giyerken yanıma yanaştı ve merhaba dedi, yani be çabalamadım adamla konuşmak için bu arada motoru 35 plakalı transalpti.

vakit ve nakit sıkıntısı yaşamazsam bu pazar günü öğleden sonra tekrar eskişehir de olabilirim.saat veya kesinlik bildiremiyorum zira kafama eserse sakarya tarafınada gidebilirim.

ayrıca eleştiriye açık olunuz arkadaşlar.öyle hemen kızmak falan yok!

Motosikleti
    YAMAHA XT 600E SATILMIŞTIR ARTIK MOTORU YOK
    hdeniz arkadaşım.biz istemiyormuyuz sanıyorsun her hafta geziler düzenliyelim.şu olsun bu olsun.herhafta grub gezileri yapalım.türkiyedesin.malesef türkiyede motora binmek lüks sınıfında bişi.herkesin bir bütcesi var.emoku takip ediyorum organızasyonları harika.neyle olur bütün bunlar.anlarsınız..aktif derken neyi kasdediyorki.millet.aynı şeyleri bizde istiyoruzz sen kafanı takma.bazılarının söylediklerine.rayıma oturucak zamanla...inancımız var biz bu felsefeyi bu tutukuyu bu kültürü biliyoruz..

mesala bu hafta sonu ne yapıyoruz arkadaşlar?
    pazar günü nereye gidiyoruz?
    havalarda iyi gidiyor bu aralar.

ayrıca eleştiriye açık olunuz arkadaşlar.öyle hemen kızmak falan yok!
    Eleştriye değil , sana kızıyorum...

Özelden irtibat bilgilerini gönderdim. Geleceğin zaman bir telefon yeterli..

Pazar günü Açıköğretim Sınavları var. Sınavdan sonrası için ben "Metris Tepe" gezisi diyorum!

metris tepe
    hmm bilmediğim bir yer çok iyi
    tmm o zaman beni yazın en başa..
    bende aöf sınavına gireceğim çıkışımıda katarsam 12.00 - 12.30 gini eskişehir de olabilirim..

Motosikleti
    zx-10R & today50
    slm millett

Bozüyük-Eskişehir yolu üzerinde, Bozüyük’ten 10 km. sonra yolun sol sapağındaki (Eskişehir'den gelirken sağ tarafta kalır. ) “Metristepe Şehitliği” tabelası yazan yola girdikten 8 km. sonradır. Şehitliğe varmadan az evvel, küçük bir şehitlik daha vardır. Burada, 61 Tümen 174.üncü Alay, 2.Tabur,7.Bölük kumandanı iken 28 Mart 1921 de Şehit olan Bekir Şahinoğlu ile Bnb.Erzincanlı Karakullukçu oğlu Halis Bey’in ve Hüseyin Hüsnü ile adları bilinmeyen Mehmetçiklere ait 10 mezar vardır. Komutan Halis Bey için dikilen mezar anıtının üzerinde ay-yıldız resmedilmiş olup, üzerine şu ibare yazılmıştır:
    ”İkinci İnönü cenginde Kahramanca Şehit düşen fırka 62 Alay 174 İkinci Tabur Kumandanı Binbaşı Erzincanlı Karakullukçu oğlu Halis Beyin Mezarıdır. Tarihi şahadeti 29 Mart 1921.”

Buradan itibaren virajlı ve dik bir yolla Metristepe’ye çıkıldığında karşımıza Metristepe Anıtı gelir. Anıtın üzerinde şu ibare yazılıdır:

“Ankara 1 Nisan 1924 - ...Siz orada yalnız düşmanı değil milletin makûs talihini de yendiniz../ T.B.M.M. Başkanı Mustafa Kemal" .Anıtın önünde savaş sahnelerini canlandıran rölyefli kabartmaların arasında da Zaferden sonra İsmet İnönü’nün Atatürk’e çektiği telgraftan alınan şu ibare yazılıdır " Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Kemal Paşaya / Bozüyük yanıyor Düşman binlerce ölüleriyle doldurduğu savaş alanını silâhlarımıza bırakmıştır / Batı Cephesi Komutanı İsmet 1.4.1921”.
    Metristepe anıtından (açık havada) ; Eskişehir, Söğüt, İnönü, Bozüyük, Bilecik ve irili ufaklı birçok yerleşim yerini görmek mümkündür!

3 Haziran Pazar günü gitmeyi planlıyoruz! Gelecekler el kaldırsın...

Detaylı Link : http://ertugrulgazisml.googlepages.com/metristepe

--- ---

Slm. Ozi nbr ? Nerelerdesin ?

tmm ben gelirim.hatta eskişehire gelirim ordan beraber giderim sizinle.
    yanlıs aöf yide unutmadan bir buluşma saati ayarlamayı unutmayın.
    sevgilerle..

Biraz nostalji

2007 MotoGP / 2006 MotoGP / 2006 KroS

toronaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya 150 t-1 ( siyah) 2006
    emok- kırka nefis doğa nefis organizasyon ewet motorize26 ve eskişehirMT olarak çift katlı katılmalıyız eğer nöbet ayarlayabilirsem 1 gece kalabilirim .
    kalamayacak bile olsam 3 X 3 metrelik kamp çadırım emrinizdedir.
    başka lazım olacak malzeme varsa mevcutlarımda olanlarla yardımcı olurum
    Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:

Motosikleti
    AS 150 T - I
    hdeniz kızmıyoruz merak etme
    ama kızanlar varsa bilemem
    ayrıca öyle her şey pat diye akıl vermekle olmuyor
    eleştiriye açık olun diyorsun bizi beğenene kapımız açık
    beğenmeyen kendisi takılır yapayalnız
    bu konuda söylemek istediğim çok şey var ama içime atıyorum
    neyse sustum başka yorum yapmayacağım tıp

kırkaya ben de gitmek istiyorum yaaaaa

Motosikleti
    YAMAHA XT 600E SATILMIŞTIR ARTIK MOTORU YOK
    arkadaşlar hafta sonu için şehitliğe gidiliyor mu..haber verilsin lütfen gelebilmeyi ümit ediyorum..

Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ

+1+1+1+111111......

hdenız soyledıgın gıbı o adamlar topıgı takıp edıyosa we dısardan bıze aktıf degıl dıyosa essekler kovalasın o arkadası..dısardan bakıcaana uye olup gelse tanıssak konussak oyle demezdı..scooterlarla gezdıgımız ve ılk toplanmaya basladıgımız zaman dıger motorcular bıze scooter cetesı dıyodu..ne beklersınkı o zıhnıyetten?? zaten bu zamana kadar okuyupta bıze katılma geregı gormemıs bırını sahsım adına ben ıstemem zaten grupta ıstedıgı gıbı daha aktıf bı grup bulup ona katılsın o arkadas.. sende aktıf degılsınız bısıler yapın dıyene kadar buraya gelırken bı telefon etseydın en azından..defalarca yazdık telefonlarımızı msn adreslerımızı buraya...

ayrıca pankart falan demıssınde bızım butun grup ogrencılerden olusmakta..maddı durumlardan dolayı her ıstedıgımızı yapamıyoz..ızmır ıstanbul gruplarında maddı durumu gayet ıyı olan , cogu emeklı bı o kadarıda halen calısmakta olan ınsanlar war we o grupların pankartı t-shirt bayrak falan herseyı war....bız yapmak ıstemıyomuyuz sanıyosun?? senın soyledıgın seyler parayla olur..olayı bırazda bu yonden dusun..hersey yapalım denılınce yapılmıyo...

Alıntı _Si_BeMoL_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ayrıca pankart falan demıssınde bızım butun grup ogrencılerden olusmakta..maddı durumlardan dolayı her ıstedıgımızı yapamıyoz..ızmır ıstanbul gruplarında maddı durumu gayet ıyı olan , cogu emeklı bı o kadarıda halen calısmakta olan ınsanlar war we o grupların pankartı t-shirt bayrak falan herseyı war....bız yapmak ıstemıyomuyuz sanıyosun?? senın soyledıgın seyler parayla olur..olayı bırazda bu yonden dusun..hersey yapalım denılınce yapılmıyo...
    Tamamen katılıyorum. Herşey "ha" diyince olmuyo işte...

Ya arkadaşlar bırakın bunnarıda ordu evinin karşısındaki otelin önünde duran, honda shadow, yamaha, HARLEY DAVIDSON ve jinlun chopper serisi vardı tanıyan varmı o arkadaşları. 1-2 kez daha gördüm ara sıra gelip orda duruyorlar otelde kalıyorlar heralde. O arkadaşları tanıyan varmı? Bugün 26 etiketli misafirlerden birini daha gördüm.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler