Umut abi görüyon demi bak bu adamda senin gibi bi sağ bi sol yardırıyo aradan.Seninde bigün peşine polis düşerse(Allah göstermesin) senide böle yakalarlar anca
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
biz binmeye bulamıyoruz adamlar güzelim harleyi ağlatıyorlar
http://www.vtunnel.com/index.php/101...89518ab7d17808
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
günaydın eskişehir mt nasılsınızsatılık CBF 150 var 2008 model kırmızı4450 km de çok temiz ilgilenen olursa bilgi için 3213195 ulaşın
karizmatik motorcu
hey mt 26 nbr sınız ben gelıyom kımse yok ben olmayınca herkes burada olmuyo yaa kendınıze ıyı bakın mt 26
Kawasaki z750s O Bir Aşk
bende gezecektım ne oldulastık patladısonra ne oldu motorsuz kaldım ama kafayı taktım kilitledim o r1 i alacam
Kawasaki z750s O Bir Aşk
arkadaşalar merhaba
perşembe günü mahallemizde meydana gelen kazalardan dolayı(benim gordugum sırf 3 tane hepsi motosikletli) arasokagın arasokagında yapılan cevirmeler neticesinde motorumu kaptırmış bulunuyorum. ekip bi arabanın arkasına saklanmıs sekilde beklerken onlerınden gectım o sırada dısardaki memur kacmama bile fırsat vermeden onume atladı. ehliyetsizlikten dolayı mahkemeye cıkacagım yakın bi tarihte.
motoru baglatmadım saolsun murat abi cabucak geldi .kendisine tekrar tekrar teşekkur ediyorum
o gün cok buyuk yemin ettim kendime ve aileme. ehliyeti alana kadar bir daha motosiklet kullanmayacagıma dair.
yani kasım ayına kadar surucu koltuguna bile oturmayacagım zor olck bliyrm ama yapacak bişey yok laf agızdan 1 kere cıktı artık.mahkemeye daha once bu konudan cıkmıs veya bilgisi olan arkadaşlar yardmcı olursanız cok sevinirim
msn: motordelisiali@hotmail.com
genc_26_md@hotmail.com
gsm:05053797840
şimdiden teşekkurler
geçmiş olsun ali'm yaa. üzüldüm bak. çıkmadın çıkmadın bi çıktın onda da polis denkgelmiş. o gün slalom'a gelirken hiç polis yoktu ama gelmediğin iyi olmuştu sağlık olsun ali'm. abi'ne artcı olursun sende
bu arada arkadaşlar, bir bilmecem var çocuklar haydi sorsor çayda kahvaltıda yatarken uyurken yenir eti eti eti Eti Bisküvi Fab. Bakım Ks'dan saygılar sevgiler tez zamanda aldığım güzel ürün olursa bi pazar toplaşırız sizinle paylaşcam aha buraya yazıyom söz
Mahkemeye çıkmayacaksın merak etme O mahkeme olayı eğer cezaya itiraz etmek istersen gidiyosun diyosun böle böle ki demeye yüzün yok çünkü ehliyetsiz yakalanmışsın Neyse itiraz edersen mahkeme olacak yoksa paşa paşa 600 ytl ödiceksin.İtiraz için tek şansın var oda ben parayı ödemem diye itiraz eder gider paşa paşa 1.5 ay mı 3 ay mı hatırlamıyorum yatar çıkarsın Sonuç olarak geçmiş olsun 600 ytl iyi para birde motor senin üstüne değilse işte o zaman kötü
Sinan abi hazırlanıyo musun EMOK'a Yakında bende gezilere dahil olurum Biraz da ben coşturayım ortalığı dimi Neyse sonuç olarak böyle işte 2003 model 2005 trafiğe çıkışlı gayet hoş sesli,fıstık gibi bir bayanla tanıştım bugün.Ona kırmızı çok yakışıyor O da bana çok yakışacak inşallah Herkese saygılarımla
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
valla adamım işler değişti biraz örneğin yarın mesaiye kaldım pazar'larımın nadiren boş olduğu bir safhadayız vardiyaya dönmem için bu 3 ay böyle geçcek. ama emok'un olduğu haftasonu nolur bilmiyorum o güne bi çıkalım postabaşı'mla konuşuruz artık napaım
hayırlı olsun bakalım hamza inşallah. neler duyuyorum öle
Volkan cd lerimin içinden eski günlere dair bir taslak buldum, iletişim kurabilmemiz için sen hazırlamıştın
En başta yazan isimler , interneti takip eden üyelerden oluşuyor.
Her isim , kendinden sonraki isme haber verecek.
viper_1 (Volkan) - muratd (Murat) - emr550m (Emrah) - toronaga (Yahya)
_Si_BeMol_ (Eren) - ondeer (Önder) - Eser18 (Eser) - PeSsMiSiTsTyL3 (Uğur)
siyahlimuzin (Aytaç) - Black.j.w.a (Süleyman) - forester (Engin) - BedRUN (Gökhan)
oldcityboy (İsmail) - readymehmet (Mehmet) - zonex2 (Emre)
umut_utu (Umut) - BeyFa (Faruk) - halidbin (Cüneyt)
Bu arada eskisi kadar Eskişehir MT yi okumadığım için Enginin mesajını kaçırmışım Hayırlısıyla gel majestem
İnşallah abi beraber gideriz Yani hep beraber gideriz sende olursun inşallah yanlış anlaşılmasın Bu arada bende çalışmayı düşünüyorum ama sadece düşünmekle yetiniyorum Çalışsam mı çalışmasam mı kararsızım ya ama fazladan para göz çıkarmaz diyip çalışmak lazım oda kesin Bakalım bugün Pizza Hut ile görüştüm haftaya gel başla diyolar.Eğer başlarsam yollarda görüşürüz Biraz da scooter kullanmış olurum hem Bu arada duydukların doğru abi inşallah en kısa zamanda bu zarif,kırmızılı bayanla sizide tanıştırırım pek şeker maşallah Eee bende yakışıklı adamım Bana gelmeyecekde kime gidecek RR'ım RR'ım Seni her yerde
Astsubaydan ilk sahibi 2006 model kanuni tiger kazasız çok temiz bakımları yapılmıs 7000 de guneydoğu ya tayın olma sebebiyle acilen satılıktır 505 679 78 48
http://www.sahibinden.com/2006_model...XQQdisplayitem
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
mrb mt 26 nbsınız bugun cok guzel bır gun
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)