Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Alıntı halidbin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.liveleak.com/view?i=fad_1190259296
    racinglere herkes kıl oluyor
    Ah be o kadar kaçıpta öyle mi yakalanılır ya Çok eğlenceli ya
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı halidbin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.liveleak.com/view?i=fad_1190259296
    racinglere herkes kıl oluyor
    abi iyi olsaydı kaçardı demi ? o motorla kaçamadı dingil atla kaldırıma asıl işte. polisde de eski arabalardan vardı ama bişey dikkatimi çekti sesi duyan hep kenara çekildi yol vermek için.

Umut abi görüyon demi bak bu adamda senin gibi bi sağ bi sol yardırıyo aradan.Seninde bigün peşine polis düşerse(Allah göstermesin) senide böle yakalarlar anca
    :rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    biz binmeye bulamıyoruz adamlar güzelim harleyi ağlatıyorlar

http://www.vtunnel.com/index.php/101...89518ab7d17808
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

basaranmotor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    günaydın eskişehir mt nasılsınızsatılık CBF 150 var 2008 model kırmızı4450 km de çok temiz ilgilenen olursa bilgi için 3213195 ulaşın
    karizmatik motorcu

macrol 500 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '05 Kawasaki z750s maviş :)
    hey mt 26 nbr sınız ben gelıyom kımse yok ben olmayınca herkes burada olmuyo yaa kendınıze ıyı bakın mt 26
    Kawasaki z750s O Bir Aşk

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı macrol 500 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hey mt 26 nbr sınız ben gelıyom kımse yok ben olmayınca herkes burada olmuyo yaa kendınıze ıyı bakın mt 26
    abi biz varız yaa olurmu oyle sey gercı herkes yaz moduna gırdı hava yagmurlu olmasa bende gezecektım de bugun ev kusuyuz

Motosikleti
    bende gezecektım ne oldulastık patladısonra ne oldu motorsuz kaldım ama kafayı taktım kilitledim o r1 i alacam
    Kawasaki z750s O Bir Aşk

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    bende gezecektım ne oldulastık patladısonra ne oldu motorsuz kaldım ama kafayı taktım kilitledim o r1 i alacam
    al tabı abı esk de zaten yer gok racıng doldu sende dal ıclerıne

Motosikleti
    wind hunter
    arkadaşalar merhaba
    perşembe günü mahallemizde meydana gelen kazalardan dolayı(benim gordugum sırf 3 tane hepsi motosikletli) arasokagın arasokagında yapılan cevirmeler neticesinde motorumu kaptırmış bulunuyorum. ekip bi arabanın arkasına saklanmıs sekilde beklerken onlerınden gectım o sırada dısardaki memur kacmama bile fırsat vermeden onume atladı. ehliyetsizlikten dolayı mahkemeye cıkacagım yakın bi tarihte.
    motoru baglatmadım saolsun murat abi cabucak geldi .kendisine tekrar tekrar teşekkur ediyorum
    o gün cok buyuk yemin ettim kendime ve aileme. ehliyeti alana kadar bir daha motosiklet kullanmayacagıma dair.
    yani kasım ayına kadar surucu koltuguna bile oturmayacagım zor olck bliyrm ama yapacak bişey yok laf agızdan 1 kere cıktı artık.mahkemeye daha once bu konudan cıkmıs veya bilgisi olan arkadaşlar yardmcı olursanız cok sevinirim
    msn: motordelisiali@hotmail.com
    genc_26_md@hotmail.com
    gsm:05053797840
    şimdiden teşekkurler

Motosikleti
    Alıntı yesiltepeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşalar merhaba
    perşembe günü mahallemizde meydana gelen kazalardan dolayı(benim gordugum sırf 3 tane hepsi motosikletli) arasokagın arasokagında yapılan cevirmeler neticesinde motorumu kaptırmış bulunuyorum. ekip bi arabanın arkasına saklanmıs sekilde beklerken onlerınden gectım o sırada dısardaki memur kacmama bile fırsat vermeden onume atladı. ehliyetsizlikten dolayı mahkemeye cıkacagım yakın bi tarihte.
    motoru baglatmadım saolsun murat abi cabucak geldi .kendisine tekrar tekrar teşekkur ediyorum
    o gün cok buyuk yemin ettim kendime ve aileme. ehliyeti alana kadar bir daha motosiklet kullanmayacagıma dair.
    yani kasım ayına kadar surucu koltuguna bile oturmayacagım zor olck bliyrm ama yapacak bişey yok laf agızdan 1 kere cıktı artık.mahkemeye daha once bu konudan cıkmıs veya bilgisi olan arkadaşlar yardmcı olursanız cok sevinirim
    msn: motordelisiali@hotmail.com
    genc_26_md@hotmail.com
    gsm:05053797840
    şimdiden teşekkurler
    geçmiş olsun ali'm yaa. üzüldüm bak. çıkmadın çıkmadın bi çıktın onda da polis denkgelmiş. o gün slalom'a gelirken hiç polis yoktu ama gelmediğin iyi olmuştu sağlık olsun ali'm. abi'ne artcı olursun sende

bu arada arkadaşlar, bir bilmecem var çocuklar haydi sorsor çayda kahvaltıda yatarken uyurken yenir eti eti eti Eti Bisküvi Fab. Bakım Ks'dan saygılar sevgiler tez zamanda aldığım güzel ürün olursa bi pazar toplaşırız sizinle paylaşcam aha buraya yazıyom söz

Motosikleti
    Mahkemeye çıkmayacaksın merak etme O mahkeme olayı eğer cezaya itiraz etmek istersen gidiyosun diyosun böle böle ki demeye yüzün yok çünkü ehliyetsiz yakalanmışsın Neyse itiraz edersen mahkeme olacak yoksa paşa paşa 600 ytl ödiceksin.İtiraz için tek şansın var oda ben parayı ödemem diye itiraz eder gider paşa paşa 1.5 ay mı 3 ay mı hatırlamıyorum yatar çıkarsın Sonuç olarak geçmiş olsun 600 ytl iyi para birde motor senin üstüne değilse işte o zaman kötü

Sinan abi hazırlanıyo musun EMOK'a Yakında bende gezilere dahil olurum Biraz da ben coşturayım ortalığı dimi Neyse sonuç olarak böyle işte 2003 model 2005 trafiğe çıkışlı gayet hoş sesli,fıstık gibi bir bayanla tanıştım bugün.Ona kırmızı çok yakışıyor O da bana çok yakışacak inşallah Herkese saygılarımla

Motosikleti
    Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Sinan abi hazırlanıyo musun EMOK'a Yakında bende gezilere dahil olurum Biraz da ben coşturayım ortalığı dimi Neyse sonuç olarak böyle işte 2003 model 2005 trafiğe çıkışlı gayet hoş sesli,fıstık gibi bir bayanla tanıştım bugün.Ona kırmızı çok yakışıyor O da bana çok yakışacak inşallah Herkese saygılarımla
    valla adamım işler değişti biraz örneğin yarın mesaiye kaldım pazar'larımın nadiren boş olduğu bir safhadayız vardiyaya dönmem için bu 3 ay böyle geçcek. ama emok'un olduğu haftasonu nolur bilmiyorum o güne bi çıkalım postabaşı'mla konuşuruz artık napaım

hayırlı olsun bakalım hamza inşallah. neler duyuyorum öle

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Volkan cd lerimin içinden eski günlere dair bir taslak buldum, iletişim kurabilmemiz için sen hazırlamıştın

En başta yazan isimler , interneti takip eden üyelerden oluşuyor.

Her isim , kendinden sonraki isme haber verecek.

viper_1 (Volkan) - muratd (Murat) - emr550m (Emrah) - toronaga (Yahya)

_Si_BeMol_ (Eren) - ondeer (Önder) - Eser18 (Eser) - PeSsMiSiTsTyL3 (Uğur)

siyahlimuzin (Aytaç) - Black.j.w.a (Süleyman) - forester (Engin) - BedRUN (Gökhan)

oldcityboy (İsmail) - readymehmet (Mehmet) - zonex2 (Emre)

umut_utu (Umut) - BeyFa (Faruk) - halidbin (Cüneyt)

Bu arada eskisi kadar Eskişehir MT yi okumadığım için Enginin mesajını kaçırmışım Hayırlısıyla gel majestem

Motosikleti
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Fadime Boral: Vallahi size bir şey söyleyeyim mi benim Uğur’um iyi oynasın kazanır bizim takım.

Rabiye Şentürk: Oğlum diye söylemiyorum, Atarsa Semih atar golleri.

Yüksel Turan: Arda’cığım takımın beyni.

Lucia Aurelio: Mehmet, orta saha iyi oyun… Türkiye şampiyon.

Nilüfer Karadeniz: Hanımlar Gökdeniz’imin Rusya’da neler yaptığını bilmiyor gibi konuşuyorsunuz.

Leyla Demirel: Volkan’ıma kim gol atabilir ki, panterdir benim evladım.

Melek Zengin: Tolgam kedi mi ki sizinkinden panter.

Hilmiye Aşık: Emre’m yeter takımda. Ondan yakışıklısı var mı?

Emine Kazım: Kazım’ım iki kişilik oynar bak adı zaten Kazım Kazım.

Suna Çetin: Servetimi konuşanınız yok. Yavrum bir başına takım.

Ayşe Akman: E o zaman çıksın bir başına oynasın bakalım.

haber

Allah yardımcınız olsun aslanlarımızın.

iyi oynayan kazanmasın biz kazanalım !!!

Motosikleti
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla adamım işler değişti biraz örneğin yarın mesaiye kaldım pazar'larımın nadiren boş olduğu bir safhadayız vardiyaya dönmem için bu 3 ay böyle geçcek. ama emok'un olduğu haftasonu nolur bilmiyorum o güne bi çıkalım postabaşı'mla konuşuruz artık napaım

hayırlı olsun bakalım hamza inşallah. neler duyuyorum öle
    İnşallah abi beraber gideriz Yani hep beraber gideriz sende olursun inşallah yanlış anlaşılmasın Bu arada bende çalışmayı düşünüyorum ama sadece düşünmekle yetiniyorum Çalışsam mı çalışmasam mı kararsızım ya ama fazladan para göz çıkarmaz diyip çalışmak lazım oda kesin Bakalım bugün Pizza Hut ile görüştüm haftaya gel başla diyolar.Eğer başlarsam yollarda görüşürüz Biraz da scooter kullanmış olurum hem Bu arada duydukların doğru abi inşallah en kısa zamanda bu zarif,kırmızılı bayanla sizide tanıştırırım pek şeker maşallah Eee bende yakışıklı adamım Bana gelmeyecekde kime gidecek RR'ım RR'ım Seni her yerde

Motosikleti
    tiger 250
    Astsubaydan ilk sahibi 2006 model kanuni tiger kazasız çok temiz bakımları yapılmıs 7000 de guneydoğu ya tayın olma sebebiyle acilen satılıktır 505 679 78 48

http://www.sahibinden.com/2006_model...XQQdisplayitem
    [CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]

Motosikleti
    mrb mt 26 nbsınız bugun cok guzel bır gun
    Kawasaki z750s O Bir Aşk

Motosikleti
    Günaydın...Evet Harika Bir Pazar Günü Daha.Millet Ortalıkta Görünmediğine Göre Yollarda Ben de Bi Espark Yapıcam Arabayla Yollarda Görüşürsek Bi Selektör Çakın. Parlement Mavi Lacetti RT 739 Belki Şöle Kısa Bi Çifteler Tarafı Yapabilirim

BLaCK_j.W.a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz S600

İyiyiz İnşallah
    insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
    insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler