hea ya dün çok sıkıldıydım umut gelip almasa kayışı koparıyodum volkanıda 2 ye kadar esir ettim rahatladım
hea ya dün çok sıkıldıydım umut gelip almasa kayışı koparıyodum volkanıda 2 ye kadar esir ettim rahatladım
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
149 km/h Vay be iyi gidiyomuş harbiden
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
yok yok bu gercek tır yaaf ben bılıyom 2 kısı 135 lıkle uctuk uctuk ama kacla gıttıgımızı bılmıyom kafayı cıkarıpta gostergelere bakmaya korkmustum
Kawasaki z750s O Bir Aşk
valla rx iyi kaçıyomuş bu arada sinan abi sen nasılsın ya görüşemiyoz bayadır
No Manita No DIRDIR ONLY MAKARA ONLY GIRGIR
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
millete bak ya kafayı yemiş hız kız mız
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
merhaba arkadaşlar,
bazılarınızın bildiği gibi tayin bekliyordum, istediğim ve beklediğim gibi Erzurum merkeze tayinim çıktı. 1 Temmuzda orda başlayacağım inşallah.
27-28 Haziran gibi evimi taşıyacağım. bu tarihlerde Bilecikten hareketle Erzurum ve Artvin'e uğrayarak Ardahan'a ev eşyası götüreceğiz. nakliyeci ya da kamyoncu tanıdığı olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. kimse doğuya gitmiyor üstelik çok para istiyorlar yaw
Buranın kamyoncuları poşet kamyoncu abi
Sadece kısa mesafelere yiyo Sıkıysa doğuya gitsinler
Ama siz de iyi rota çizmişsiniz. Neredeyse bütün doğu personeli sizin kamyonla gidecek.
Erzincan'dan geçip, Erzurum üzerinden ; Kars yakınlarından, Ardahan çevre yolundan , Artvin merkezinden...
saol kardeşim ev bekliyoz işte perşembeye kadar
hayırlı olsun hamit abi. çoook önceden bi akrabamız diyarbakıra taşınmıştı ama şimdi ulaşamıyoruz bile onlara. abi kamyonu biraz kötü olanlar çok isterler. tır filan bulabilirsen 40ayak türünde bişey onlar daha makul olcaklardır. ben bizim y.tepe lojmanlaına girerken bakıyorum da senin gibi tain olanlar hep kuyruklu kamyon tutuyorlar... inşallah işin rast gider abim.
tırt kamyoncu bunlar
len sorma ya, adamlar bir cbr 125 parası istiyorlar. az önce bi tırcı ile görüştüm, dorsesi en uzunundan mış, 5.000 ytl verin bana dio isterseniz diyarbakır tunceli erzincan elazığ erzurum kars ardahan artvin dolaşalım dio len herif mazotçu tipli bişi zati olmadı bütün devreyi toplar gideris hacının tırıyla
inşallah Sinan. olmadı ciddi ciddi tır dutcas
marhba arkadaşlar eskişehirde 600 lük ss için arka lastik bulabilaceğim bi yer söyleyebilirmisinz?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)