Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    ozi2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Google arama motoru
    hea ya dün çok sıkıldıydım umut gelip almasa kayışı koparıyodum volkanıda 2 ye kadar esir ettim rahatladım
    [COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha FZ-6n Honda VFR 800a
    Alıntı ozi2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hea ya dün çok sıkıldıydım umut gelip lamsa kayışı koparıyodum volkanıda 2 ye kadar esir ettim rahatladım
    Aman Oğuzhan kendine mukayyet ol kim kaldı ikizamancılardan iki zamanlı aşkına sakinnn relaksss

Motosikleti
    Google arama motoru
    Alıntı GökhanYENİCELİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aman Oğuzhan kendine mukayyet ol kim kaldı ikizamancılardan iki zamanlı aşkına sakinnn relaksss

Kafada 2 zamanlı çalışıyo ondan hararet yaptım galiba gülme len
    [COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]

BLaCK_j.W.a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz S600
    Alıntı headhunter251 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Süleyman abi tebrik ederim seni motoru parçalayıp toplamışsın.İlk kazalı halinin ve parçaları söktüğün andaki halinin resmini koyar mısın çok merak ettim Bir de altı çizili cümleni unutma olur mu
    Yok leyn öyleyken foto çekmedim karizması bozulmasın RX'in ...Unutmam yav 250cc ye kadar açığım

Kapışacaklara Dipnot;

insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
    insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    149 km/h Vay be iyi gidiyomuş harbiden
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı BLaCK_j.W.a adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok leyn öyleyken foto çekmedim karizması bozulmasın RX'in ...Unutmam yav 250cc ye kadar açığım

Kapışacaklara Dipnot;
    vavvvvv süleyman, bu ne len feyk değil demi

cc'sini geçen motor

macrol 500 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '05 Kawasaki z750s maviş :)
    yok yok bu gercek tır yaaf ben bılıyom 2 kısı 135 lıkle uctuk uctuk ama kacla gıttıgımızı bılmıyom kafayı cıkarıpta gostergelere bakmaya korkmustum
    Kawasaki z750s O Bir Aşk

halidbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 1000 rr Pgo x-hot 125

Kapışacaklara Dipnot;

yalnız o süratde devir saatinin sonlarında olması lazım km ve devir saati birbirini tutmuyor sanki dururken yapmış o sürati feyk gibi sankigelde seni sürat manyagı yapayım

Motosikleti
    Alıntı halidbin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yalnız o süratde devir saatinin sonlarında olması lazım km ve devir saati birbirini tutmuyor sanki dururken yapmış o sürati feyk gibi sankigelde seni sürat manyagı yapayım
    ahmet olsaydı kısaca bi söğütönü hikayesini anlatırdı

selcuk543 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARORA KS150-23 GREEN DRAGON
    valla rx iyi kaçıyomuş bu arada sinan abi sen nasılsın ya görüşemiyoz bayadır
    No Manita No DIRDIR ONLY MAKARA ONLY GIRGIR

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    aynen cüneyt abi bencede o hızı 3 bın devırde onu yapıyorsa 7-8 bın devırde kadrana bır tur daha attırır saat yonunde var onda bir feyk
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    Fz S600
    Devir saatini fotoşop yapmayı unutmuşum

Feyk değil tabikide son kazadan sonra km saati kafayı yemişti dururken bile 100 gösteriyordu bende ölesine koydumm fotoyu

Kadran sağlamken 135km hızı görmüştümm sonra yol bitmişti

Ben olmaya adayım Cüneyt abim
    insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Devir saatini fotoşop yapmayı unutmuşum

Feyk değil tabikide son kazadan sonra km saati kafayı yemişti dururken bile 100 gösteriyordu bende ölesine koydumm fotoyu

Kadran sağlamken 135km hızı görmüştümm sonra yol bitmişti

Ben olmaya adayım Cüneyt abim

nefes alamamak adamı mahvedıyor yaa hızlıyken . en son 130 la gıderken nefesı zor almıstım . 250 + ıle dusunsene

cuneyt abı space tusu calısmıyor ne yapayım :d
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    Fz S600
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nefes alamamak adamı mahvedıyor yaa hızlıyken . en son 130 la gıderken nefesı zor almıstım . 250 + ıle dusunsene

cuneyt abı space tusu calısmıyor ne yapayım :d

Kaliteli bir kask sana temiz hava aldırır o hızda

Motosikleti
    Google arama motoru
    millete bak ya kafayı yemiş hız kız mız

hdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    merhaba arkadaşlar,
    bazılarınızın bildiği gibi tayin bekliyordum, istediğim ve beklediğim gibi Erzurum merkeze tayinim çıktı. 1 Temmuzda orda başlayacağım inşallah.
    27-28 Haziran gibi evimi taşıyacağım. bu tarihlerde Bilecikten hareketle Erzurum ve Artvin'e uğrayarak Ardahan'a ev eşyası götüreceğiz. nakliyeci ya da kamyoncu tanıdığı olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. kimse doğuya gitmiyor üstelik çok para istiyorlar yaw

Buranın kamyoncuları poşet kamyoncu abi
    Sadece kısa mesafelere yiyo Sıkıysa doğuya gitsinler

Ama siz de iyi rota çizmişsiniz. Neredeyse bütün doğu personeli sizin kamyonla gidecek.
    Erzincan'dan geçip, Erzurum üzerinden ; Kars yakınlarından, Ardahan çevre yolundan , Artvin merkezinden...

Motosikleti
    Alıntı selcuk543 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla rx iyi kaçıyomuş bu arada sinan abi sen nasılsın ya görüşemiyoz bayadır
    saol kardeşim ev bekliyoz işte perşembeye kadar

Alıntı hdeniz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar,
    bazılarınızın bildiği gibi tayin bekliyordum, istediğim ve beklediğim gibi Erzurum merkeze tayinim çıktı. 1 Temmuzda orda başlayacağım inşallah.
    27-28 Haziran gibi evimi taşıyacağım. bu tarihlerde Bilecikten hareketle Erzurum ve Artvin'e uğrayarak Ardahan'a ev eşyası götüreceğiz. nakliyeci ya da kamyoncu tanıdığı olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. kimse doğuya gitmiyor üstelik çok para istiyorlar yaw
    hayırlı olsun hamit abi. çoook önceden bi akrabamız diyarbakıra taşınmıştı ama şimdi ulaşamıyoruz bile onlara. abi kamyonu biraz kötü olanlar çok isterler. tır filan bulabilirsen 40ayak türünde bişey onlar daha makul olcaklardır. ben bizim y.tepe lojmanlaına girerken bakıyorum da senin gibi tain olanlar hep kuyruklu kamyon tutuyorlar... inşallah işin rast gider abim.

Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Ama siz de iyi rota çizmişsiniz. Neredeyse bütün doğu personeli sizin kamyonla gidecek.
    Erzincan'dan geçip, Erzurum üzerinden ; Kars yakınlarından, Ardahan çevre yolundan , Artvin merkezinden...
    tırt kamyoncu bunlar

hdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

len sorma ya, adamlar bir cbr 125 parası istiyorlar. az önce bi tırcı ile görüştüm, dorsesi en uzunundan mış, 5.000 ytl verin bana dio isterseniz diyarbakır tunceli erzincan elazığ erzurum kars ardahan artvin dolaşalım dio len herif mazotçu tipli bişi zati olmadı bütün devreyi toplar gideris hacının tırıyla

Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun hamit abi. çoook önceden bi akrabamız diyarbakıra taşınmıştı ama şimdi ulaşamıyoruz bile onlara. abi kamyonu biraz kötü olanlar çok isterler. tır filan bulabilirsen 40ayak türünde bişey onlar daha makul olcaklardır. ben bizim y.tepe lojmanlaına girerken bakıyorum da senin gibi tain olanlar hep kuyruklu kamyon tutuyorlar... inşallah işin rast gider abim.
    inşallah Sinan. olmadı ciddi ciddi tır dutcas

eskişehir(okul dolayısıyla) aslen iskenderunluyumdur
    Motosikleti
    benzin 2 tl olana kadar ss yok
    marhba arkadaşlar eskişehirde 600 lük ss için arka lastik bulabilaceğim bi yer söyleyebilirmisinz?

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler